Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:42:54
|
|
|
|
ivanaa
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:46:21
|
|
|
|
mamavlatkica
|
jutro svima evo i moje malenkosti , koju niti ne primjetite u bircu , ja mogu urlat na sav glas tu sam ali ne moje cure me nevide a nisam baš tak sitna . Evo ja sam tu , moje zlato se još valja po kindiću . Neda mu se prije 8 izać iz kreveta . Koliko vidim kroz prozor mogao bi biti lijep dan , možda svratimo do centra na kavicu . Eto odo si kuhat jutarnju kavicu i radit sendvić pa se vratim.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:48:32
|
|
|
|
Puli
|
jutar mamavlatkica evo kavica za te i da nisam više čula da te ne primječujemo jer ne buš više kavicu od mene dobila
< Poruku je uredio Iva Piva -- 9.3.2009 0:47:57 >
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:49:08
|
|
|
|
Puli
|
ružo evo i za te da nam xxl đuro ima kaloričnije mlijeko
< Poruku je uredio Iva Piva -- 9.3.2009 0:48:11 >
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:50:52
|
|
|
|
mlada mama
|
jutro svima
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:51:44
|
|
|
|
Puli
|
ružo a cvijetić čeka 8 zub,a nakon crijevne viroze stolica se preselila u sitne noćne sate pa imamo bjuti tretmane po noći i druženja po sat i pol
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:52:39
|
|
|
|
Ruža
|
O Puli kako ti znaš što meni treba! Zahvaljujem, zahvaljujem. Što nam Cvjetić radi? Jutar Mlada mama i mama Vlatkica!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:54:28
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Puli ružo a cvijetić čeka 8 zub,a nakon crijevne viroze stolica se preselila u sitne noćne sate pa imamo bjuti tretmane po noći i druženja po sat i pol A joj, neka zubi bubi brzo izađe da bude mir.Šaljemo veliku pusu i ! A muke po stolici su mi poznate.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:55:28
|
|
|
|
Puli
|
Što nam Cvjetić radi? krade mi žlicu iz pudinga a zločesta mama joj nije ništa ostavila kako ti ružo si nervozna zbog sutra kako đuro jel mu se sviđa teta čuvalica
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:01:38
|
|
|
|
mamavlatkica
|
pa kad ja pišem i pišem ali nitko da mi dogovori , svre je drugo u prvom planu a moje zlato i ja niš . Ja sam ovih dana kronićno željna druženja i ljudi oko sebe ali svi nekam bježe .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:06:28
|
|
|
|
Ruža
|
Joj, joj zločeta mama! Ljubac veliki joj daj! A ja sam nervozna i živčana, ne mogu vjerovati da je proletilo tako brzo. Jedino što me tješi što su se Đurac i teta jako dobro složili pa sam koliko toliko mirna. Preživjet ćemo. Kako je tebi na poslu? Mama Vlatkica nitko te ne ignorira , uključi se malo u razgovor, prokomentiraj tuđe postove.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:11:40
|
|
|
|
Puli
|
Mama Vlatkica nitko te ne ignorirauser posted image , uključi se malo u razgovor, prokomentiraj tuđe postove. da mama vlatkica potpisujem ružu uključi se i druži se s nama napišeš nam samo kako ste vas dvoje i nestaneš i onda ispada da te ne primječujemo pusa janu ljepotanu
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:13:40
|
|
|
|
Puli
|
Jedino što me tješi što su se Đurac i teta jako dobro složili pa sam koliko toliko mirna. Preživjet ćemo. Kako je tebi na poslu? super za đuru i tetu čuvalicu a na poslu mi je isto kao i doma izbijaju im zubi,uvijek netko plače(imam novih) pa mi nije dosadno prošli tjedan ih je bilo malo pa sam uživala s njima čak smo i slikali temperom prstićima
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:20:57
|
|
|
|
ninolina
|
Jutro žemske. Evo doručka od mene, baš se napapala pa da i vas počastim
|
|
[Obrisani korisnik] 8.3.2009 8:21:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:31:24
|
|
|
|
koka
|
Jutro veselo i od nas .. ..žene sretan vam dan žemski ..kad sam bila mala nikad mi nije bilo jasno to..žene bi izlazile vani s muškima a one bi ih vodile doma pijane ..pa sam malo bila zbunjena čiji je to dan ..
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:31:35
|
|
|
|
mlada mama
|
pa,pa drage moje ja odoh prekrasan je dan idemo van dok mozemo,a vi uzivajte
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 8.3.2009 8:51:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 9:05:56
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro paijanericama! Evo kavice za vas ! Koka baš si me nasmijala. One su bar nekud izašle. Puli znači godina u znaku zubića, i na poslu i kod kuće. Ah ta godina zuba.... Nek ju Kinezi uvrste u kalendar.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 9:10:40
|
|
|
|
zaba
|
dobro jutro,hvala kaj si me natjerala da se danas ipak malo nasmijem...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 9:12:25
|
|
|
|
Ruža
|
Mamika baš si me nasmijala.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 9:16:04
|
|
|
|
božica
|
stigla i ja na kavicuuuuu srk srk Bok društvo vidim zubi rastu,tet čuvalice su super... A majčin dan pa da
< Poruku je uredio božica -- 8.3.2009 9:18:07 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!