|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
25.6.2008 9:46:55   
Ruža
Ja sam iz Slavonije isto, a Petar Pan sam otkrila prije nekih 12 godina i uvijek kad dođemo u Osijek nema šanse da ga zaobiđemuser posted image . Odi, stvarno je dobar slađo. Sad mi se susjeda i kumčad preselila u Osijek pa ćemo češće navraćati...user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 2101
25.6.2008 9:52:24   
božica
eto vidiš rosita i bumbika su susjedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a rosita dali idem na more da idem u 8m j. sa obitelji

viki je opet otišla sa didom i bakom(blago meni i njoj)-baka me zvala kao da ja dođem u četvrtak ali nekako kad sam išla probavati da bi si kupila badić nisam si zadovoljna-ko spužva bob se osjećam s tim trbuhom-jednostavno ne osjećam se spremnom još za badić-tak sam sva nekak-nikak
takva mi je faza došla-ako klinci mogu imati 1001 fazu mogu i ja jednom imati faza
zar ne

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2102
25.6.2008 9:55:56   
Ruža
Naravno Da možeš Božica!user posted image
Ma ne brini za škembu, znaš od čega je i zbog čega je. I ka vide tvoje princeze kraj tebe svi će gledati u njih, a ne u tvoju škembicu... Vjeruj da je moja veća.user posted image
Blago Viki, ona će se pravo izguštati ove godine svi ju vode na more.
Kud idete?

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2103
25.6.2008 10:02:03   
maja
Jutro svima, nisam se ništa naspavala. Otišla onda u krevet i on se probudio za 10 min., pa premotavanje pa sam mu opet dala jesti i mislila da će spavat do 10 barem a ono do 8:45. Onda sam bila živčana pa se posvađala sa MM, pa sad mi se ledenica cijela napunila ledom da se ne mogu vrata zatvoriti, moram to ići nekako odmrznuti i tako dan je počao divnouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2104
25.6.2008 10:04:08   
božica
kaj oćeš trudnice su najljepša bića na kugli zemaljskoj-tvoja je barem utegnuta škemba nije mlohi plohi

kak sam napisala tako se trenutno osjećam a znam da će me  proći za koji danuser posted image user posted image user posted image user posted image
a kud idemo idemo u crikvenicu-njegovi imaju malecki apartman pa se hvala Bogu nemoramo brinuti za smještaj i to plaćatiuser posted image

a ti rosita oćeš ići na more i gdjeuser posted image user posted image user posted image

kao je obitelj piva(iva -vida-m)user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2105
25.6.2008 10:06:03   
Ruža
Jutro Majica!
Evo jedna velika kavica i malo čakalade da ti popravi dan!user posted image
Loše je krenuo, ali dobro će završiti. Evo i jedna user posted image za MM_a da mu ne pada na pamet više ljutiti svoju ženu!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2106
25.6.2008 10:06:56   
božica
a majo baš mi je žao što si sva strgana ----lijepo si skuhaj dobru kavicu i srk srk-preseli se na kratko u ledenicu jer će biti vrućeuser posted image

a noića frkni da ga tata malo prošeta da možeš to u miru napraviti
pozz

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2107
25.6.2008 10:09:15   
božica
Eto vidiš majo rosita ti je maher za zatući muža-samo se njoj javi kad te zeza-neku noć je moga tako stukla da je sada kao bubica dobaruser posted image -
koada sam mu rekla kak ste na forumu zatukli a veli on meni --------pa nitko nije savršen eh eh eh

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2108
25.6.2008 10:12:03   
Ruža
Božica hoće takvo raspoloženje uloviti, jedan dan se osjećaš ko kit, drugi si si već ko manekenka!user posted image
Mi obiteljski nećemo nikuda, MM user posted image ne može dobiti godišnji do kraja 8 mj, kad mene više neće pustiti.
E pa zato ću si ja lijepo upaliti klimicu u autu i sama u
turneju.user posted image  Malo do Ri kod frendice, pa kad sestra bude išla i njima ću se prikrpeljiti malo, oo snaći ću se ja još...user posted image  Sva sreća pa imam user posted image  pa me MM pusti samu...user posted image
Ivkica i Vidica su nam o.k. navratit će one ovih dana, Vidica nam je prava mala čupavica slatkica. Joj curke kad vidim te vaše buckave bebice tako bi ih malo izgnjavila i pognjavila koliko su mi medeni!

< Poruku je uredio Ruža -- 25.6.2008 10:13:14 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2109
25.6.2008 10:14:43   
Ruža
Božica pa nisam ja izmislila da je batina iz raja izašla? Samo što ju treba primjeniti na pravim osobama!user posted image  user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2110
25.6.2008 10:16:36   
božica
al ovo sa tavom je zaaaaaaaaakon user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

tak sam se nasmijala

sve se bojim da si ju ti i izmislila jer batinaš sve u16

< Poruku je uredio božica -- 25.6.2008 10:19:05 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2111
25.6.2008 10:21:18   
božica
IZVORNA PORUKA: Ruža

Božica hoće takvo raspoloženje uloviti, jedan dan se osjećaš ko kit, drugi si si već ko manekenka!user posted image
mj, kad mene više neće pustiti.
E pa zato ću si ja lijepo upaliti klimicu u autu i sama u
turneju.user posted image  Malo do Ri kod frendice, pa kad sestra bude išla i njima ću se prikrpeljiti malo, oo snaći ću se ja još...user posted image  Sva sreća pa imam user posted image  pa me MM pusti samu...user posted image
Joj curke kad vidim te vaše buckave bebice tako bi ih malo izgnjavila i pognjavila koliko su mi medeni!

potpisujem

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2112
25.6.2008 10:24:26   
božica
zakaj ne

cure odo ja moram se primiti posla doma-jer samo se još nije ništa napravilo-a da ćekam mislim da bi se naćekala-lijepi pozdrav od MENE

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2113
25.6.2008 10:26:52   
Ruža
Brza Božica jel idemo nešto raditi?
user posted image
                               user posted image
user posted image
                                                             user posted image
user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2114
25.6.2008 10:27:36   
Ruža
Vidiš????
RR telepatija.....................................user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2115
25.6.2008 10:29:54   
božica
IZVORNA PORUKA: Ruža

Brza Božica jel idemo nešto raditi?
e danas bome neću ukljućivati mašinuuser posted image
                              user posted image
vješanje veša će biti sigurnouser posted image
                                                           možda i wc operem user posted image

jućer sam kakicu kod pesa oćistilauser posted image

sad stvarno idem bok

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2116
25.6.2008 10:36:24   
maja
Došla sam si malo sjesti i popiti kavicu u miru! Nakon onog jučeračnjeguser posted image danas je opetuser posted image . Nadam se da će moi se raspoloženje popravitiuser posted image a MM ću i jauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2117
25.6.2008 10:54:24   
Puli
dobar jutar

mi naspavani pavali do pola osam
bili na kavici
i kod svekrive na slaji

i sad smo domeka

curka pava

mama ručak dovršavauser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2118
25.6.2008 11:02:22   
koka
Bokić, kako ste mi? Ovdje je žasno većuser posted image . Pobijegli smo doma  user posted image . Izmjerila tlak 125/90 user posted image . I nemogu disat  user posted image . A danas ništa od plaže  user posted image .

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2119
25.6.2008 11:05:01   
Ruža
Bravo za našu vrijednu mamu Puli!user posted image  Što se finoga kuha?

Kokita nemaš izbora nego mokri ručnik na leđa, nogice u lavorić i odmaraj... Jel nemate kakvo mjesto gdje nije velika gužva na plaži?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2120
25.6.2008 11:05:46   
Puli
tvoja je barem utegnuta škemba nije mlohi plohi - e božice danas ti mene nasmijala do suzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koka zašto ništa od plaže-jel blagdan pa prevelika gužvauser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2121
25.6.2008 11:08:28   
Puli
ostalo mi hladne salate sa šunkom,sirom i tjesteninom od jučer pa ju samo prelila paradajzom i jajima i dodala malo origana i uvalila da se zapeče u pečnici

a vrata od kuhinje zatvorila da pećnica ne grije ostatak stanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baš sam mudricauser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2122
25.6.2008 11:10:44   
koka
Znaju bititakve gužve da nemaš di ručnik staviti  user posted image . A na pješćane plaže mi se neide, strah me , još bi neku infekciju dobila.Koje sam sreće. A pošto smoblizu granice, već sada su kolone. Pa bi nam trebalo satvremena samo do mora. Sutra ćemo  user posted image . Da proslavimo termin  user posted image .

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2123
25.6.2008 11:12:12   
Puli
ma da koka imaš pravo

sutra kad bude manja gužvauser posted image

da proslavite terminuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2124
25.6.2008 11:16:36   
Ruža
Njami, njami Puli!user posted image  I mi imamo u planu nekakvu salaticu za ručak danas...

Kokita danas suosjećaj s nama od kuće, a sutra opet na brćkanje!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Čuvanje dece.
пеперутка16

Ko vam čuva dete dok ste na poslu?

Ide u vrtič. (33%)

Babe i dede. (38%)

Bebisiterka. (29%)

Ne radim, čuvam sama. (0%)

Drugo. (0%)

Broj svih glasova: 21

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!