Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 18:29:22
|
|
|
|
tikica_69
|
martina ks, pa sto jedva ne cekas da primis bebeka u rucice...pa znas da ce to u bolnici proci za tren
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 18:33:08
|
|
|
|
Ninaa
|
ma jedva čekam svoju malu curicu i sve sam spremila za nju, ali s bolnicama nemam lijepa iskustva pa me pere nervoza.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 18:34:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: koka uspila sam stavit slikice s druženja ...a i neke druge Imas nevjerojatan smisao za fotografiju. Sve slike su izuzetno lijepe.... stvarno prekrasno!
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 18:39:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Uvalila sam cure tati i oribala kupaonu, sad sam sjela da vratim kičmu u početni položaj .... al izgleda da ne bum dugo....
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 18:40:17
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: martina ks ma jedva čekam svoju malu curicu i sve sam spremila za nju, ali s bolnicama nemam lijepa iskustva pa me pere nervoza. A to je normalno....i ja sam bila nervozna tak da sam dobila 2 apaurina u guzu kad sam stigla u rodiliste
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 18:41:51
|
|
|
|
Ninaa
|
trudit ću se razmišljati samo o mojoj bebi,a ne o ničem drugom, pozdrav svima idem se malo izvalit na trosjed sad će i serija, do navečer.uživajte
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 18:44:24
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Evo i mi se javljamo na kratko , bili u šetnjici i dučkasu kupili nešto za sutra ra rućak . jan -renato se igra sa svojom guralicom koja sviraa i jako je zanimljiva , on pleše na melodije . Ja se loše na žalost osijećam , užasno me boli trbuh vjerojatno sam se prehladila.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 18:46:32
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja sam sva nikakva, opet kurim a idem sad od 20 do ponoci nesto snimati u jedan studio, a sutra sam u firmi dezurna od 8-20....za popi....ne znam kak uopce sve to izdrzim
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 18:48:48
|
|
|
|
mamavlatkica
|
draga tikice divim ti se , ja bi dobila slom živaca , i ovako mi je koma od 8-20 sama s malim non stop u pogonu osim ako malo domorim uz raju , inaće bi pukla.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:15:03
|
|
|
|
božica
|
Pice bok Vidim strgane ste ajmo GIBAJ GIBAJ navrnula sa malo i JA(magarac ia ia ia ) može kofi
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:16:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf, deder Boža jednu kofi, treba izdržat s ove tri divljakuše do spavanja!!!!
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:18:54
|
|
|
|
božica
|
ev ti deder mariachi šta skaću po kući reda rade ha Moram i ja: lavica spava a Viki gleda crtič(barbi mijenja krila r za reeeeeeeeeeep tak nekaj ) mariachi nisam te vidjela 100 god šta ima osim peri kuhaj peglaj
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:23:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Niš, Boža, niš, vjeruj mi, osim jednog te istog nereda svaki dan, da ispališ najzanimljivije im je izvaditi SVE cipele iz ormarića - 3x dnevno, izvaditi lonce iz kredenca - 5x dnevno, pobacati veš za pranje iz košare - 10x dnevno! Sam kaj zaboravila???
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:24:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakav je to crtić? Barby? Moje su se namjerile na Fifi... daj malo ideja za promjenu....
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:25:41
|
|
|
|
božica
|
Sam kaj zaboravila??? jesi da natezanje oko ručka kod nas DA Vidim tvoje definitvno obožavaju CIPELE uh uh jedva ćekamo da narastu a kad zrastu onda bumo zar ste već zrasle...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:27:51
|
|
|
|
božica
|
Barby? Moje su se namjerile na Fifi... daj malo ideja za promjenu.... DA Mogu stisnuti muža da podupla par barbie pa ti šaljem Ima kišnu kap super crtič
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:29:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: božica Sam kaj zaboravila??? jesi da natezanje oko ručka kod nas DA apropos - pita me Paulina neki dan:"Mama, zakaj sam ja stalno bolesna?" Rekoh: "Zato kaj ne jedeš ništa osim mesa i čokolade" ... a ni seke, jer vide nju... Vidim tvoje definitvno obožavaju CIPELE daaaa uh uh jedva ćekamo da narastu a kad zrastu onda bumo zar ste već zrasle... meni je već čudno.... kad idem s njom kupovat cipele, još malo pa bu nosila broj 36!!!! I kaj da joj kupim, štikle???
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:31:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: božica Barby? Moje su se namjerile na Fifi... daj malo ideja za promjenu.... DA Mogu stisnuti muža da podupla par barbie pa ti šaljem može, ak stigne... Ima kišnu kap super crtič - nisam čula za taj.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:35:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Dekle, urnebes je kulminirao... hodaju u štiklama i popikavaju se... moram vujti s RR i spriječiti totalnu katastrofu. Bojim se da se koja ne razbije! Pišem sutra opet, byeeee!!!
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:36:30
|
|
|
|
božica
|
gle mariachi nemreš sve znat A budem muža stisnula ovak i onak mi veli da sam si dobra s njim sam kad ga nekaj trebam danas mi je rekao da mu je već dosta mene i rr a kaj da mu velim
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:37:01
|
|
|
|
božica
|
mariachi imaš PP
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:37:59
|
|
|
|
božica
|
Dekle, urnebes je kulminirao... hodaju u štiklama i popikavaju se... moram vujti s RR i spriječiti totalnu katastrofu. Bojim se da se koja ne razbije! Pišem sutra opet, byeeee!!! pa pa odi odi stpaj ih u krevete i ti se odmori
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:47:23
|
|
|
|
ivanaa
|
bok zene!!!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:49:01
|
|
|
|
Candy
|
Bok ivanaa,kako si?Kako dječica? Evo i mene malo u birc na čašicu razgovora ...Žene,jel' se nudi ovdje štogod ?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 19:49:24
|
|
|
|
božica
|
bok ivanaa dečki spavaju se nosate u marami
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!