Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 10:58:40
|
|
|
|
mariola
|
Kika šta radite doma? Nema me dva dana i onda nikako pohvatati končiće sve.
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 10:59:17
|
|
|
|
curice
|
Ejmama bravo za
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:00:38
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hej mariola...znam kako ti je,ja sam prva 4 mjeseca imala strašne mučnine i ništa mi nije pomagalo..isto mi je bilo šta god da sam pojela ili ne pojela..
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:00:39
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov koka, jesi li stavila slike sa istarsko slavonskog druženja...tražim, ali ne nalazim?? ma nisam još, čekam mm da ih malo obradi , al nagovorit ću ga da se požuri
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:01:08
|
|
|
|
zaba
|
svojih mučnina se ne sjećam,žvakala sam kratko neke krekere.Nadam se da će ti to brzo proći.
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:02:10
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mariola Kika šta radite doma? Nema me dva dana i onda nikako pohvatati končiće sve. sređujemo jednu sobu,planiramo da bude dječija. sad če bit za komp nisam ni ja bila dva dana i toliko novih tema ima
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:03:05
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Usput slika kod imena ti je ludnica hvala, Rokić bio na izletu 5 dana pa je mm bio kreativan sa slikama ... Mila je ok, jedino što (opet) ne spava kako treba preko noći al nema veze....
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:03:22
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Hej mariola...znam kako ti je,ja sam prva 4 mjeseca imala strašne mučnine i ništa mi nije pomagalo..isto mi je bilo šta god da sam pojela ili ne pojela.. ja u to vrijeme nisam ništa jela želudac bi se čuo , ali ništa nije išlo, samo pepermint bomboni. Zato sada jedem kao blesava!
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:03:31
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Hej mariola...znam kako ti je,ja sam prva 4 mjeseca imala strašne mučnine i ništa mi nije pomagalo..isto mi je bilo šta god da sam pojela ili ne pojela.. da, to sam primjetila, isto mi je šta god da pojedem il ne pojedem, a ne mogu ne jesti, tek onda mi želudac podivlja.
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:05:14
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Onda ti nema druge nego jesti sve šta možeš,a mučnine će s vremenom proći.... Kako je Rokiću bilo na izletu?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:06:44
|
|
|
|
curice
|
Mene su spašavali mali obroci-zalogaji,nisam podnosila natrpani želudac,tako sam se borila sa mučninama i stalno sam u ustima imala bombone-najviše bronhi-taj mi je posebno pasao
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:07:24
|
|
|
|
curice
|
Je li Rokić došao pun ljepih dojmova?
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:10:32
|
|
|
|
zaba
|
drage moje ja se moram spremati za posao,pusa svima,dječici i onima u trbuščiću
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:12:03
|
|
|
|
curice
|
Pozdrav žaba,ugodan dan
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:12:34
|
|
|
|
curice
|
odoh i ja,pozdrav
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:12:36
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: ZVRK kika napokon gotovi radovi? falila si u petak joj ma nisu još,tek smo počeli žao mi je šta nisam bila, nadam se idući put kako zvrkić mi smo ti ok,mužić bio nešto OPET bolesni preko vikenda ali je sada zdrav kakvo vrijeme u puli?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:13:10
|
|
|
|
ZVRK
|
pa pa vama koji idete
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:14:37
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: curice Je li Rokić došao pun ljepih dojmova? ma super mu je bilo, čak su 2 dana imali snijeg ..čim je došao doma rekao je da ide iduče godine...
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:15:26
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: curice Je li Rokić došao pun ljepih dojmova? ma super mu je bilo, čak su 2 dana imali snijeg ..čim je došao doma rekao je da ide iduče godine... a ti bila u strahu
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:17:09
|
|
|
|
ejmama
|
Baš lijepo za Rokića!
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:17:15
|
|
|
|
Kika83
|
pa ovdje je neko oblačno vrijeme idem i ja,tipkamo se
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:17:18
|
|
|
|
ZVRK
|
i ja bježim u market u nabavu
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:18:02
|
|
|
|
ejmama
|
Idem i ja nešto kuhati! Pozdrav
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:30:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Bok cure, jučer je bilo gadno, sijevale su munje i pucali gromovi, pretpotopno vrijeme. No iza svake kiše ipak zasja sunce, pa tako i meni, ponajprije zahvaljujući njanji i FJ...hvala još jednom vama dvjema, zbog vas i sličnih je raja to što jest : optimistična, pravedna, smiješna, vesela... ova RR je pravo ludilo, ja sam totalno zakačena, toliko da sam se jučer osjećala kao da me najbolja frendica prevarila sa mužem...gdje je najbolja frendica - RR.....baš sam bila tužna, no sada je sve ok... želim reći ovdje jasno i glasno da nikome ne zamjeram ništa, očito je sve ovo trebalo malo prodrmati stvari pa ko izdrži, izdrži.....a nadam se da ni meni nitko ništa ne zamjera....skoro sam otišla, čak sam se prijavila na drugi forum, ali ...tuge moje....nije to RR.... na RR sam pratila svoju dugo očekivanu trudnoću od početka, sa veseljem gledala kako moje dijete napreduje iz tjedna u tjedan, javila VAMA kad sam rodila i dobila pregršt lijepih čestitki, a sada pratim i dalje kako se moje dijete razvije, sve uz pomoć vas na RR... uglavnom, ovaj forum je najbolji, baš zato što su ovdje svi jednaki, i oni sa 5 zvjezdica i oni sa jednom objavom...a i zato što trudilice tješe curu koja ne bi htjela biti trudna...to je stvarno za cijeniti...ovdje se ruše predrasude i zato volim RR....skoro je sve to nestalo, ali srećom, zasjalo je sunce idem ja sad maloga voditi na cijepljenje, miš moj mali, bit će deranja... pusa svima i živili
|
|
|
Anketa
Koje ime izabrati?barbiegirlEma ili Maja? (
79%)
(
21%)
Broj svih glasova: 104Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!