Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 16:58:38
|
|
|
|
tina1602
|
hvala, hvala.. pravila sam onaj francuski krumpir, ako se uopće tako nzove... prvi puta, nikada to nisam pravila ni jela, kao ni mm.. zalila sam s mlijekom i vrhnjem.. i kad se zapeklo u rerni naribala sam sira da se rastopi po tome.. i meso... i sad čekam da vidim reakciju... ti si sada došla s posla ili?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:09:04
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Candy Moraš još nešto raditi ili si sve što su ti rekli? 16.04.sam naručila sa kod moje ginićke za daljnje pretrage pa ću tek onda možda nešto znati. ali ako mi menga ne dođe 6.04.onda neznam da li će biti pregleda jer treba biti pregled između 10 i 20dana od menge. tako moja gin naručuje
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:09:20
|
|
|
|
Candy
|
O,fino,volim francuski krumpir,njami ...ma biti će fino,ne može biti loše nikako ...javi kak je ispalo... Već sam neko vrijeme doma,trebala sam ići do doktorice od dragog po uputnicu,ali sam skužila da mi bedak nije ostavio zdravstvenu ...tako da ću sutra ...Ah,ti muški... Tvoj mužić je doma,više ne ide na teren?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:12:15
|
|
|
|
Candy
|
Zvrk,a zašto misliš da nećeš dobiti?Zbog eventualne trudnoće? I mene je naručio za briseve tek 21.04. ...ma budem ja to malo ubrzala ...ko će čekati do tad ?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:33:05
|
|
|
|
Candy
|
Di ste cure,sve ste nestale ?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:36:25
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Candy Zvrk,a zašto misliš da nećeš dobiti?Zbog eventualne trudnoće? ne,ne radi trudnoće nego što bi to bila 2 poslije kiretaže a prva je došla tek 40 dan od operacije pa možda i sljedeća bude kasnila inače trudnoće neće biti barem do poslije ljeta,a poslije .....možda.hoću prije da sve ispitam ako se nađe razlog da ne bi opet bilo ako ostanem
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:36:47
|
|
|
|
Wukovarka
|
Hello Uhh..danas imao akciju slatkoga u bircu
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:37:06
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Candy Di ste cure,sve ste nestale ? ja ću ubrzo nestati jer zvrkić traži crtiće
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:40:59
|
|
|
|
Candy
|
Zvrk,najbolje da fino sad sve pretrage obaviš,pa onda po bebača ... Ako bježiš,pa-pa,pusa Zvrkiću ... Bok Wuki,otkud ti ?Kako Luce,raste?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:43:15
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Candy Zvrk,najbolje da fino sad sve pretrage obaviš,pa onda po bebača [image]h takav mi je plan zvrkić za sada odustao od crtića.tražio je rorry puzle da slaže ,ali lako samo nestanem...
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:43:57
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bok Wuki,otkud ti ?Kako Luce,raste? Koristim guzvu dok spavalica spava, jer opet smo u nocnoj smjeni
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:46:17
|
|
|
|
Zvonki
|
Moja spava s tatom, a ja sam mislila malo prošetati po vani, ali vrijeme je ružno pa mi se ne ide baš. Uhvatilo me neko neraspoloženje, sva sam u nekom bedu. Ne znam točno razlog.
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:46:56
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa bas mi je zao sto se sad javljam a nisam ranije.cjeli dan i jucer mislim dal da se javim i evo mee nsad cu nesto napisat pa me opomenite ili iskljucite-MODERATORI-stalno gledam mvlatkicu kad bez srama sepuri po forumu a nema ladi jer joj pije zivce ko i meni.pa bi rekla -VRATITE NAM LADY UZMITE SI MAMU VLATKICU!!!ko nezna taj njen frajer je otac troje djece i zena je na svim forumima-ukucajte si vlatka peno u googl ko nezna a i posaljite joj pp pa ce vam mjesecima slat poruke.mvlatkica sori sto to nisam napisala dok si na forumu. Ivanaa drago mi je da si to spomenula pa evo i ja da se javim jer vidim da curke pitaju za lady.Rekla mi je da je neće biti malo jer je ona ispala glavna negativka neki dan zbog one teme...žao mi je zbog toga jer je lady divna i iskrena osoba,što se za neke nebi moglo reči....Nadam se da će lady se predomisliti i doći brzo...A njoj u čast dižem čašu....
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:49:44
|
|
|
|
tina1602
|
bilo je fino... pojeli smo pola tepsije candy, ne ide nikuda... sada radi u zgu, dolazi svaki dan kući...
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:49:45
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki . Uhvatilo me neko neraspoloženje,http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pojedi malo čokolade -ona diže raspoloženje
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:50:06
|
|
|
|
Candy
|
Hej Zvonki...da,nije neko vrijeme za šetnju ...a i moguće je da si od takvog vremena i neraspoložena... Stvarno više treba doći sunčeko i stabilizirati se vrijeme da i mi "procvijetamo" ...
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:52:08
|
|
|
|
Candy
|
Eto vidiš Tina da je bilo fino ...Joj,ja baš volim francuski krumpir... Ja sam danas imala jotu,Zvrk će znati kaj je to ...
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:54:00
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bas si mislim jucer na lady, tako mi je zao sto su ju svi krivo shvatili... Zao mi je jer je tema zatvorena, jer i ja imam dosta toga za napisati. Lady, vrati nam se i ne obaziri se na doticnu osobu, ignoriraj ju i druzi se s nama...
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:54:20
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ja sam danas imala jotu,Zvrk će znati kaj je to ... ti kuhala????
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:55:39
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Candy Ja sam danas imala jotu,Zvrk će znati kaj je to ... ti kuhala???? Aha ...
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:58:04
|
|
|
|
ZVRK
|
ej,ekipo-meni je tako bezveze kada netko''nestane''radi nekoga ili nečega šta mu smeta radi drugoga meni nekada bude super samo kada vas čitam bez da se pišemo.to mi se desilo sada prije dan dva kada su cure imale ''party na ČUDNOM jezičnom narječju''. ja sam ih samo promatrala i uživala RR je veliki pa neka si svatko izabere gdje hoće a gdje neželi da daje svoje komentare
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 17:58:57
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Candy Ja sam danas imala jotu,Zvrk će znati kaj je to ... ti kuhala???? Aha ... su svi preživili???? (šala mala)
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 18:02:39
|
|
|
|
Candy
|
Slažem se Zvrk,tu smo da se družimo,smijemo i veselimo ! Što se tiče moje jote,nije prva,tako da neće biti nekih problema ...
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 18:02:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
ukucajte si vlatka peno u googl ko nezna Ovo nisam znala Sad sam sokirana
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 24.3.2009 18:03:42
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK RR je veliki pa neka si svatko izabere gdje hoće a gdje neželi da daje svoje komentare S ovim se slazem u potpunosti Ne znam zasto cure nestaju, mene ako netko ne zanima, to jednostavno ne citam
|
|
|
Anketa
kokakoje vam se ime više sviđa?Mia (
54%)
Maja (
21%)
Mila (
12%)
Mara (
12%)
Broj svih glasova: 212Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!