Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 18:27:08
|
|
|
|
pikachu
|
Ovo sa tehničarom je muška podvala jer ja stvarno ne znam (da je ne znam kakav ti tehničar) što bi napravio sa šibicom... Protivi se svim zakonima fizike... Žao mi je, ali tako je... Naravno, da je najbolje kombinacija jednog i drugog... Samo što su oni sa veličinom u prednosti jer se tehnika (i ova kao i svaka druga) savlada...
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 18:30:42
|
|
|
|
zaba
|
,a jesam se nasmijala,mislila sam to neka tema vas cura s muškom djecom,a kad tamo ooo,a ja na poslu..pišonja pišonja,Lady i Ivanaa oduševile ste me svojim komentarima.mm sređuje svoju frizuru kao i ja svoju,tu nema problema.A mašinerija što moćnija to bolja
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 20:54:30
|
|
|
|
zg_cinik
|
veliki... mali... pitanje je sad... malo sam proletil odgovorima... (draga mi spomenula temu)... zgleda da je veličina bitna... ja bi... čisto kao podpitanje.... pital... kaj onda i jezik mora bit velki... il prsti... ... i kolko je zapraf velko... (dužina + promjer ili opseg... molim konkretne mjere, da znam kam se svrstat, odnosno da mž dam zadatak da izmjeri, pa da zna... jel ima velkog... il malog...) molil bi brzi odgovor... naime... čeka s metrom u ruki... a meni se spava...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 20:57:03
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik zgleda da je veličina bitna... Prije da je bitna tehnika!
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:01:11
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik molil bi brzi odgovor... naime... čeka s metrom u ruki... a meni se spava...
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:02:11
|
|
|
|
novamama
|
jupi, muško!!! dakle, za jezih je bitna tehnika , nema veze jel veliki ili mali, glavno da dobro vrti prsti isto tako a što se tiče tintilinića, e pa tu je već problem, imaš pravo, veličina je relativan pojam... pa odokativno (po sjećanju, mm radi ), cca iznad 19 cm se već može smatrati veliko, debljina: pa minimalno 5cm u promjeru, a opseg kako se to ono računa mislim da imaš dovoljno informacija... e, i javi rezultate
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:05:13
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: novamama e, i javi rezultate ...nema čovjeka više. Valjda stižu rezultati uskoro...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:06:46
|
|
|
|
Lady3
|
vidim da vam dobro ide...za mene je važno sve:debljina,širina .dužina a i bogme da zna šta će s time...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:07:10
|
|
|
|
zg_cinik
|
opseg se ne računa, neg mjeri... nisam još čul za pimpek oblika valjka... a rezultati... (eventualno dragu možeš pitat prek p.p. ... nebi htel delat reklamu... ni + ni - )
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:07:28
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Kakve volite..velike,debele...kratke,obrezane,neobrezane... Srednje, srednje i neobrezane Osisano obavezno...da ne moram plesti pletenice oko njega
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:09:40
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik opseg se ne računa, neg mjeri... nisam još čul za pimpek oblika valjka... a rezultati... (eventualno dragu možeš pitat prek p.p. ... nebi htel delat reklamu... ni + ni - ) za sve.. ..dobro si se izvukao....
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:10:46
|
|
|
|
pikachu
|
Novamama kao da sam ja odgovarala... Jezik i prsti su sasvim nešto drugo, trebaju da dobro vrte (oni trebaju biti tehničari)... A gle što se veličine tiče ispod, što ja znam, negdje 16-17 cm si tzv. tehničar...
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:14:24
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pikachu A gle što se veličine tiče ispod, što ja znam, negdje 16-17 cm si tzv. tehničar... a kako vidim, sve mi više volimo velike .... momke
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:15:47
|
|
|
|
pikachu
|
Mi Zadranke smo takve...
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:17:49
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Mi Zadranke smo takve... ne vjerujem da su i ostale zadovoljne sa 'malim'
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:22:08
|
|
|
|
ivanaa
|
za jezik je bitna pomoc prsta
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:27:52
|
|
|
|
zg_cinik
|
zapraf... moj je dojam da sve mjerite muške... čini mi se da bi bilo poštenije... mjeriti odnos... naime veličinu "njega" možete mjeriti smo u odnosu na "nju"(svoju...) i tu nemaju nikakve veze centimetri... il ju napuni dovoljno... il ne... nisam nikad čul da komadi(ženski) raspravljaju koja ima veču rupu...a kamoli da su to mjerile... tak da mi to pričanje o cm-ima, zgleda ko razmetanje... znam da sam se dovel u situaciju da bute sad rekle... "gle, još jedan 'tehničar' "... al, baš me briga... glavno da je moja draga zadovoljna... bil on mali il velki... tak je veličina relativna...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:28:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ovo je tema no.1 danas...... totalni ŠIZ
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:30:26
|
|
|
|
Lady3
|
hvala,hvala..ej FJ smijem staviti jednu fotku,al nije nešt čedna.. ne bi opomenu..
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:31:47
|
|
|
|
novamama
|
zg_cinik, to sa veličinom (i jednog i drugog organa) je lijepo objašnjeno u knjizi Osmi povjerenik , si čitao? živa istina btw, nije pristojno pitati dame u koju one kategoriju spadaju
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:32:13
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ostajem suzdržana na ovoj temi da ne bi bilo opet svega.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:32:19
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik zapraf... moj je dojam da sve mjerite muške... čini mi se da bi bilo poštenije... mjeriti odnos... naime veličinu "njega" možete mjeriti smo u odnosu na "nju"(svoju...) i tu nemaju nikakve veze centimetri... il ju napuni dovoljno... il ne... nisam nikad čul da komadi(ženski) raspravljaju koja ima veču rupu...a kamoli da su to mjerile... tak da mi to pričanje o cm-ima, zgleda ko razmetanje... znam da sam se dovel u situaciju da bute sad rekle... "gle, još jedan 'tehničar' "... al, baš me briga... glavno da je moja draga zadovoljna... bil on mali il velki... tak je veličina relativna... rupa ko rupa.. al alat je nešto sasvim drugo...i ima veze centimetri i debljina ooo itekako ima,zar ne cure? nije isto hrenovka ili jeger...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:33:44
|
|
|
|
njanja
|
mene nerviraju te fore o mjerama, izgledu, obliku...ako je to ikome važno, neka ode u sexy shop i izabere iz ponude.... za partnere je bitno da se poznaju, da su otvoreni, nemaju ograničenja, da znaju što jedno drugome odgovara, a i da svatko od njih pozna vlastito tijelo i tijelo partnera.....
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:35:03
|
|
|
|
mamabo
|
hahahah jeste ludi ...toliko sam se sad ismijala ...... ali ajde da ne ispadne ...da samo špijuniram ......ja volim normalne ...a sad neznam šta se tu podrazumjeva ...vidjela sam ojednog u životu i za njega se udala.... ali zg_cinik ......jel to još jedan sa malim ili.......
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:35:36
|
|
|
|
zg_cinik
|
s t-portala... Neće mu biti baš ugodno ako pričate o bivšem, voli vjerovati da je on najbolji i jedini Boji se da ćete njegov penis smatrati premalim Prosječna veličina penisa iznosi 16,5 centimetara. Ako on ima manji, vjerojatno je očajan zbog toga. Muškarcima koji su iskompleksirani jer misle da imaju mali penis teško je objasniti da veličina nije bitna. Većina ih je uvjerena da samo veliki može obaviti posao. Vjeruju da je veliki penis ključ seksualnog uspjeha. Iako ima i dosta žena koje dijele ovo mišljenje, na radost muške populacije, velik dio žena smatra da je važna tehnika, sposobnost zavođenja, maženja i poljubaca, a ne samo velika alatka. Probajte ga uvjeriti da nije sve u veličini. Izaberite pozu u kojoj može najbolje pokazati što ima, doggy style, naprimjer. ovdje je prosjek čak nabrijan u odnosu na neke druge...pa i medicinske izvore... progooglajte malo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!