Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:36:17
|
|
|
|
crep33
|
Probala i mali i velik.Ali su mi najbitniji jezik i prsti.
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:36:24
|
|
|
|
Lady3
|
njanja tko voli nek izvoli..bitno je da se zabavljamo i smijemo..naravno da je bitno koliko se partneri vole i da su oni zadovoljni Ovo je samo da se nasmijemo a koliko vidim i ide nam..čemu ukor?
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:38:09
|
|
|
|
mamavlatkica
|
najnaj u potpunosti se slažem sa tobom , kaj ima veže velićina i sve ako nema kemije između ljudi ili kak bi reko moj frend " kad mu se ne diže na trebu "
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:41:45
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik Prosječna veličina penisa iznosi 16,5 centimetara. Ako on ima manji, vjerojatno je očajan zbog toga. Muškarcima koji su iskompleksirani jer misle da imaju mali penis teško je objasniti da veličina nije bitna. Većina ih je uvjerena da samo veliki može obaviti posao. Vjeruju da je veliki penis ključ seksualnog uspjeha. ovdje je prosjek čak nabrijan u odnosu na neke druge...pa i medicinske izvore... progooglajte malo taj prosjek je vjerojatno muškarac odredio pogledaj malo prosjek poruka na ovoj temi ...vidiš da smo skoro sve poludjele ...od slika u glavi
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:41:59
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: njanja mene nerviraju te fore o mjerama, izgledu, obliku...ako je to ikome važno, neka ode u sexy shop i izabere iz ponude.... za partnere je bitno da se poznaju, da su otvoreni, nemaju ograničenja, da znaju što jedno drugome odgovara, a i da svatko od njih pozna vlastito tijelo i tijelo partnera..... konačno... več sam mislil da buju se rekordi počeli rušiti... čiji muž ima večeg... koji može duže od pol vure... još malo pa bi spika prešla na to da ak nemre "10 puta bez vađenja" da i nije nekaj...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:43:13
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica najnaj u potpunosti se slažem sa tobom , kaj ima veže velićina i sve ako nema kemije između ljudi ili kak bi reko moj frend " kad mu se ne diže na trebu " a šta onda radiš na ovoj temi...odi gdje želiš i kvit..
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:43:30
|
|
|
|
Zvonki
|
Vidim ja da će ova tema imati više stranica od našeg birca
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:43:59
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ostala bez komentara
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:44:28
|
|
|
|
njanja
|
vidiš dragi a lady, nije ukor, i ja se zabavljam sa vama....
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:44:33
|
|
|
|
Marta j
|
Tema je hit dana.. Neka se nama Lady vratila s njom smo se bar sve skupile na jedno mjesto
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:45:18
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik konačno... več sam mislil da buju se rekordi počeli rušiti... čiji muž ima večeg... koji može duže od pol vure... još malo pa bi spika prešla na to da ak nemre "10 puta bez vađenja" da i nije nekaj... ma daaaaj zg_cinik, trebao si odmah lupiti šakom o stol (tako to u dalmaciji rade) i reći, ja imam najvećega i bog ovako ostaju pitanja
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:47:09
|
|
|
|
mamavlatkica
|
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:49:11
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: njanja vidiš dragi a lady, nije ukor, i ja se zabavljam sa vama.... ok njanja ne bi da se netko uvrijedi ,otvorila sam je da se malo nasmijemo i ispušemo..ovih dana je bilo svakako ..samo se vi zabavljajte,ako nekome smeta recite..Ali ja sam se danas nasmijala više nego u zadnjih mjesec dana i trebalo mi je to...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:53:47
|
|
|
|
zg_cinik
|
misliš tak...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:54:35
|
|
|
|
njanja
|
kažem ti lady da sam se i ja nasmijala sa vama...ali sam i rekla svoje mišljenje....
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 21:56:19
|
|
|
|
novamama
|
e, baš tako
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 22:08:12
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: njanja kažem ti lady da sam se i ja nasmijala sa vama...ali sam i rekla svoje mišljenje.... [ poštujem to njanja i hvala... Samo se ti smij..zato sam je i otvorila...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 22:13:03
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 obrezanog i normalne veličine, ništa pretjerano ups tek sad sam skužila šta sam napisala jao meni koja bedera volim neobrezane, ali podšišane da mi dlake neidu u usta
|
|
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 22:16:13
|
|
|
|
troubled
|
ja bih se rado uključila u raspravu....ali da bih to mogla trebam izvršiti potrebna mjerenja... duljina...promjer... (za one koje ne znaju...do promjera je lako doći, samo treba opseg podijeliti sa ludofovim PI ) tako da se dragi i ja idemo prihvatiti zadaće... a rezultate ću vam javiti...ili neću...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 22:22:18
|
|
|
|
Thea
|
Od mog mjerenja ništa jer dragi već lagano pili na fotelji ali ostajem kod obrijanog i bar 17-20,a jezik da mu radi ne kao tehničar nego kao inžinjer....
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 22:35:50
|
|
|
|
Lady3
|
samo ti njega Thea probudi...neće se buniti...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 22:37:17
|
|
|
|
Thea
|
Čekaj da djeca zaspe jer je mala došla s treninga pa ću lijepo probuditi tako što ću se odmah primiti posla dolje...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 22:37:56
|
|
|
|
Lady3
|
Theaaa ti si zloooočestaaa...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 22:39:16
|
|
|
|
Thea
|
A kao da će se on buniti i ja bi pristala da me budi na tako lijepi način...
|
|
RE: hmmm..još o hmmm..pišonjama... 25.3.2009 22:40:17
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
pa ću lijepo probuditi tako što ću se odmah primiti posla dolje.. moj živi za takva buđenja, a ja poludim ak m ebudi kroz noć kad mu se omili . no brzo me ljutnja prođe, kad proraze prstići i jezik
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!