Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:20:09
|
|
|
|
ejmama
|
Pa di si ti? Kako si ti i dječica?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:21:32
|
|
|
|
Lady3
|
bok ninolina,pa gdje si ti nestala.. javila sam ti se na fejs..Candy gusto,gusto..bit će svega..joj meni.. Ovo je kao neki triler s elementima horora i malo komedije..žalosno je sve ovo...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:21:49
|
|
|
|
ivanaa
|
bok ninolina nekako si mi hvalila ujutro
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:22:36
|
|
|
|
Candy
|
Mariachi,pa di si ti?Zovem te već neko vrijeme da si malo zapopevamo ... Ninolina,bokić i tebi,zabrinule se cure gdje si?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:22:44
|
|
|
|
ninolina
|
Ej evo me internet me zaje dok nisu skužili na centračli da nam je pojačan napon na 4 nečega a do sad je bilo 2 pa se stalno rušilo. Uglavnom djeca dobro sve po starom kako tvoja curka i jel sada dečko na vidiku?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:22:49
|
|
|
|
ivanaa
|
kako mislis bit ce svega?zasto to mislis?opet smo mi nesto krivo mislis?IZVORNA PORUKA: Lady3 bok ninolina,pa gdje si ti nestala.. javila sam ti se na fejs..Candy gusto,gusto..bit će svega..joj meni.. Ovo je kao neki triler s elementima horora i malo komedije..žalosno je sve ovo...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:23:46
|
|
|
|
ejmama
|
ne znam još
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:23:55
|
|
|
|
mamavlatkica
|
cure vidim da niste satle , da predstavila sam se kao Zrinka a to mi i jest seka , i da bila sam zahvaljujući svim ovim da se tako izrazim sr koja su mi se u posljednje vrijeme izdogađala na hitnoj na rebru , dobila infuziju i sad sam na ampulama da mi drži moždani tlak na normali u protivnom mi slijedi teška operacija a možda nedaj bože i ono naj gore . Borim se za svoj život , niko me ne pita kako sam osim par ljudi . Ovaj forum mi je trebao biti mjesto gdje ću se osjećati lijepo i prihvaćenio . N eželim nikoga niti lagati niti magliti vam oći ali isto tako vas molim da pokušate prihvatiti da ima malo drugačiji pogld na život . Puno je ružnih riejći bilo upućeno meni an ovom meni dragom forumu i što me uzrujalo i dovelo do toga da sam sad pod jakim ljekovima uza hipertenziju . Molit ću vas da ako to možete budete mi podrška , ako što sma vidjela da ipak ima tu među vama onih kojima jesam draga i to cijenim . Molim vas nemojte me krivo shvatiti nisma željeal nikoga lagati niti išta lažem iako neki tako misle . na ovom forumu kao što sma i napisala jedino Tikica zna sve i jedina mi je iskrena podrška u svemu , no nadam se da nije ona jedina da vas ima još tu .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:24:19
|
|
|
|
Thea
|
Ninolina tebe nema a tu je veselo.....
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:25:29
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica cure vidim da niste satle , da predstavila sam se kao Zrinka a to mi i jest seka , i da bila sam zahvaljujući svim ovim da se tako izrazim sr koja su mi se u posljednje vrijeme izdogađala na hitnoj na rebru , dobila infuziju i sad sam na ampulama da mi drži moždani tlak na normali u protivnom mi slijedi teška operacija a možda nedaj bože i ono naj gore . Borim se za svoj život , niko me ne pita kako sam osim par ljudi . Ovaj forum mi je trebao biti mjesto gdje ću se osjećati lijepo i prihvaćenio . N eželim nikoga niti lagati niti magliti vam oći ali isto tako vas molim da pokušate prihvatiti da ima malo drugačiji pogld na život . Puno je ružnih riejći bilo upućeno meni an ovom meni dragom forumu i što me uzrujalo i dovelo do toga da sam sad pod jakim ljekovima uza hipertenziju . Molit ću vas da ako to možete budete mi podrška , ako što sma vidjela da ipak ima tu među vama onih kojima jesam draga i to cijenim . Molim vas nemojte me krivo shvatiti nisma željeal nikoga lagati niti išta lažem iako neki tako misle . na ovom forumu kao što sma i napisala jedino Tikica zna sve i jedina mi je iskrena podrška u svemu , no nadam se da nije ona jedina da vas ima još tu . Vlatkice samo želimo da si iskrena a ne da nas lažeš
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:25:44
|
|
|
|
Wukovarka
|
bok svima.... kak ste mi?
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:25:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Mariachi,pa di si ti?Zovem te već neko vrijeme da si malo zapopevamo ... Candy, samo za tebe: http://www.youtube.com/watch?v=D_AN5gzeZ-E
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:28:12
|
|
|
|
ivanaa
|
ko to sad pise??vlatkica,zrinka,bara,mara,klara???izgubila sam seIZVORNA PORUKA: mamavlatkica cure vidim da niste satle , da predstavila sam se kao Zrinka a to mi i jest seka , i da bila sam zahvaljujući svim ovim da se tako izrazim sr koja su mi se u posljednje vrijeme izdogađala na hitnoj na rebru , dobila infuziju i sad sam na ampulama da mi drži moždani tlak na normali u protivnom mi slijedi teška operacija a možda nedaj bože i ono naj gore . Borim se za svoj život , niko me ne pita kako sam osim par ljudi . Ovaj forum mi je trebao biti mjesto gdje ću se osjećati lijepo i prihvaćenio . N eželim nikoga niti lagati niti magliti vam oći ali isto tako vas molim da pokušate prihvatiti da ima malo drugačiji pogld na život . Puno je ružnih riejći bilo upućeno meni an ovom meni dragom forumu i što me uzrujalo i dovelo do toga da sam sad pod jakim ljekovima uza hipertenziju . Molit ću vas da ako to možete budete mi podrška , ako što sma vidjela da ipak ima tu među vama onih kojima jesam draga i to cijenim . Molim vas nemojte me krivo shvatiti nisma željeal nikoga lagati niti išta lažem iako neki tako misle . na ovom forumu kao što sma i napisala jedino Tikica zna sve i jedina mi je iskrena podrška u svemu , no nadam se da nije ona jedina da vas ima još tu .
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:30:21
|
|
|
|
Thea
|
Do tih kako ti kažeš ružnih riječi je došlo samo jer si nam lagala....
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:31:20
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Ja i jaesam iskrena ali izgleda da je vama samo uvriježeno da zgodne i uspiješne žene zaslužuju imati sreću , pozicijonirane ljud eoko sebe a ja koaj sam prosijećna i na žalost ne svojom voljom teško bolesna zaslužujem samo naj gore a kaad mi se dogodi nešto lijepo kao što iam trenutno onda mislirte da lažem. Zar ja ne zaslužujem barem malo sreće u svom ovako i ovako teškom životu . Nije mi bila namjera stvarati zbrku i sve što se diogađalo oko mojih tema samio sam sa vama kao sa priajteljicama željela podijeliti djelić svoje sreće ali vidjela sam da ja nema pravo na to , samo zato što nisma ljepa i na žalosrt teško bolesna.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:31:53
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: Thea IZVORNA PORUKA: mamavlatkica cure vidim da niste satle , da predstavila sam se kao Zrinka a to mi i jest seka , i da bila sam zahvaljujući svim ovim da se tako izrazim sr koja su mi se u posljednje vrijeme izdogađala na hitnoj na rebru , dobila infuziju i sad sam na ampulama da mi drži moždani tlak na normali u protivnom mi slijedi teška operacija a možda nedaj bože i ono naj gore . Borim se za svoj život , niko me ne pita kako sam osim par ljudi . Ovaj forum mi je trebao biti mjesto gdje ću se osjećati lijepo i prihvaćenio . N eželim nikoga niti lagati niti magliti vam oći ali isto tako vas molim da pokušate prihvatiti da ima malo drugačiji pogld na život . Puno je ružnih riejći bilo upućeno meni an ovom meni dragom forumu i što me uzrujalo i dovelo do toga da sam sad pod jakim ljekovima uza hipertenziju . Molit ću vas da ako to možete budete mi podrška , ako što sma vidjela da ipak ima tu među vama onih kojima jesam draga i to cijenim . Molim vas nemojte me krivo shvatiti nisma željeal nikoga lagati niti išta lažem iako neki tako misle . na ovom forumu kao što sma i napisala jedino Tikica zna sve i jedina mi je iskrena podrška u svemu , no nadam se da nije ona jedina da vas ima još tu . Vlatkice samo želimo da si iskrena a ne da nas lažeš rekla sam ti jednom,budi iskrena prema nama i nemoj nas više muljati..reci onako kako jeste bez uljepšavanja i pretjerivanja i nitko ništa te neće okriviti..osobno mrzim laž i dvoličnost..Ne želim zlo nikome pa ni tebi..shvati i ti nas,sve je ovo počelo jer nisi bila iskrena prema nama..Ako si bolesna .žao mi je,nadam se da češ ozdraviti..ali čemu ta tema da si u bolnici i sve to..odmah si trebala nam reći da ti je žao i da češ biti iskrena. i.ja ću ti prva pružiti ruku dobrodošlice..samo bez laži...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:32:20
|
|
|
|
ninolina
|
Ninolina tebe nema a tu je veselo..... ja sam ti plava pa ne kužim
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:32:34
|
|
|
|
Wukovarka
|
MV, ajd mi reci na kojem si odjelu da te dodjem posjetiti, ujutro sam na rebru, pa mi je usput
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:33:33
|
|
|
|
mlada mama
|
joj molim te pa nitko ti se nikada nije rugao sto si bolesna ili "nisi lijepa" puno je cura na forumu koje se nikada nisu ni vidjele pa se super slazu, svi imamo problema i nismo svi manekenke,pa se lijepo slazemo
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:33:34
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
lijepo sam se najela, i pomislih popit ću sok u miru uz RR, ali prisjelo mi sve, kao i posljednjih dana.... ovdje sam od prvih dana foruma i ovakve stvari se još nisu događale, ali valjda je to normalno kad forum postaje sve popularniji...ima nas svakakvih, od prvog dana boravka na forumu a i kasnije s početkom moderiranja sama sam sebi rekla "Sve što vidiš i pročitaš ovdje uzmi s debelom rezervom.", tom mišlju sam se i vodila dugo vremena, ali sada mi je dosta svega.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:33:45
|
|
|
|
FIONA
|
joj curke moje ko god je je i kako god da se zvala ona je osoba koja treba pomoć stručnjaka a ne savjet iskrenih ljudi!!! Mamavlatkica, lijepo te molim da za dobrobit svog sina za kojeg pričaš da ti je sve na svijetu napraviš taj korak i odeš kod psuhologa...prema ovome što pišeš svima je jasbno da imam problema malo večih od ovoga što navodiš!!! Ovo je mjesto druženja, djeljenja savjeta, sklapanja poznanstva a e socijalna ustanova... molim moderatore ili koga več trebam da se ova osoba izbriše sa foruma jer njena pojava samo stvara tenzije koje su previše za nas mame!!!!!!! hvala.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:34:24
|
|
|
|
Thea
|
koje lijepe žene po čemu si ti zaključila da smo mi missice? Ja draga moja imam 97 kg pijem po 5-6 tableta svaki dan pa po čemu sam ja miss......O čemu ti to...Svi mi imamo svoje probleme,bolesti,ali ne lažem ljude oko sebe...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:35:45
|
|
|
|
Candy
|
Mariachi,ne radi link,baš sam si tužna ... Bumo potražile one dečke u bandu ...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:36:46
|
|
|
|
ivanaa
|
i ja sam prosjecna!!ovo je sapunica!!mvlatkica i ja te molim odi psihologu
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:36:47
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Candy Mariachi,pa di si ti?Zovem te već neko vrijeme da si malo zapopevamo ... Candy, samo za tebe: http://www.youtube.com/watch?v=D_AN5gzeZ-E aaahhahahhaaa...luda si skroz...tak treba...ajmoooo...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!