Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:32:19
|
|
|
|
piggy
|
nemate pojma kako mi je ovo falilo,ovako kad smo svi na okupu imamo za pit,smijemo se ma zakon najbolji smo najbolji
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:32:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hvala, Candy, mislim da je ovo moja zadnja z avečeras
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:32:36
|
|
|
|
Thea
|
Naša diva je napustila pozornicu sad će stići zamjena....
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:33:08
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: tiha candy ja bi radije jegera na inuziju da me smiri lose mi je past cu tu u bircu pa cu jos u bolnici zavrsit pored vlatkice evo tiha samo za tebe
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:33:14
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
birc pun ekipe ko šipak koštica
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:33:35
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 dosta je bilo blamaži i muljanja..ja ću sad reći..Mamavl ti si i zrinka i anđel..odi više i pusti nas na miru,ako želiš javljaj se kome pašeš,90%cura s ovog foruma te ne želi zbog laži..Cijeli dan nam lažeš,ono s bolnicom je bilo previše,samo bolesna osoba to može napraviti,rekla sam ti budi iskrena prema nama i ničeg se ne boj..A ti opet po starome..Žao mi je ako si bolesna ali oprosti mi ali sada sumnjam u sve što kažeš,toliko si laži već izrekla..Molim te,potraži pomoć,ako ne zbog sebe,onda zbog Jana-Renata..Ne želim nikome zlo,pa ni tebi ali molim te odi dostojanstveno i mirno..Nemoj više praviti razdore među nama..Riskiram da me izbace,no dobro..neka bude.Samo me zanima zašto se ne reagira i riskira da mnoge cure odu zbog jedne?! POTPISUJEM!!!
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:33:36
|
|
|
|
Candy
|
Evo Tiha,jedan intravenozni,prištekajte se sve koje možete ...
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:34:00
|
|
|
|
Kika83
|
hvala candy baš mi ovo treba danas
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:34:01
|
|
|
|
ivanaa
|
tuzno cure moje..
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:34:35
|
|
|
|
novamama
|
lady3, zvonki, ivanaa, kika ne dajte se smesti sve je ovo jedna dobra zaj cija
< Poruku je uredio novamama -- 29.3.2009 22:35:17 >
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:34:52
|
|
|
|
božica
|
Candy kaj buš ti popila tiha daš mi guc
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:34:55
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Lady3 dosta je bilo blamaži i muljanja..ja ću sad reći..Mamavl ti si i zrinka i anđel..odi više i pusti nas na miru,ako želiš javljaj se kome pašeš,90%cura s ovog foruma te ne želi zbog laži..Cijeli dan nam lažeš,ono s bolnicom je bilo previše,samo bolesna osoba to može napraviti,rekla sam ti budi iskrena prema nama i ničeg se ne boj..A ti opet po starome..Žao mi je ako si bolesna ali oprosti mi ali sada sumnjam u sve što kažeš,toliko si laži već izrekla..Molim te,potraži pomoć,ako ne zbog sebe,onda zbog Jana-Renata..Ne želim nikome zlo,pa ni tebi ali molim te odi dostojanstveno i mirno..Nemoj više praviti razdore među nama..Riskiram da me izbace,no dobro..neka bude.Samo me zanima zašto se ne reagira i riskira da mnoge cure odu zbog jedne?! POTPISUJEM!!! potpisujem već potpisano!!!!!
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:35:01
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 dosta je bilo blamaži i muljanja..ja ću sad reći..Mamavl ti si i zrinka i anđel..odi više i pusti nas na miru,ako želiš javljaj se kome pašeš,90%cura s ovog foruma te ne želi zbog laži..Cijeli dan nam lažeš,ono s bolnicom je bilo previše,samo bolesna osoba to može napraviti,rekla sam ti budi iskrena prema nama i ničeg se ne boj..A ti opet po starome..Žao mi je ako si bolesna ali oprosti mi ali sada sumnjam u sve što kažeš,toliko si laži već izrekla..Molim te,potraži pomoć,ako ne zbog sebe,onda zbog Jana-Renata..Ne želim nikome zlo,pa ni tebi ali molim te odi dostojanstveno i mirno..Nemoj više praviti razdore među nama..Riskiram da me izbace,no dobro..neka bude.Samo me zanima zašto se ne reagira i riskira da mnoge cure odu zbog jedne?! Slažem se Lady3 s tobom.Vlatkice zar nije bilo dosta ostavi nas na miru sa svojim lažima i potraži pomoć..
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:35:10
|
|
|
|
ivanaa
|
potpisujem i NE DIRAJTE SAD LADYIZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Lady3 dosta je bilo blamaži i muljanja..ja ću sad reći..Mamavl ti si i zrinka i anđel..odi više i pusti nas na miru,ako želiš javljaj se kome pašeš,90%cura s ovog foruma te ne želi zbog laži..Cijeli dan nam lažeš,ono s bolnicom je bilo previše,samo bolesna osoba to može napraviti,rekla sam ti budi iskrena prema nama i ničeg se ne boj..A ti opet po starome..Žao mi je ako si bolesna ali oprosti mi ali sada sumnjam u sve što kažeš,toliko si laži već izrekla..Molim te,potraži pomoć,ako ne zbog sebe,onda zbog Jana-Renata..Ne želim nikome zlo,pa ni tebi ali molim te odi dostojanstveno i mirno..Nemoj više praviti razdore među nama..Riskiram da me izbace,no dobro..neka bude.Samo me zanima zašto se ne reagira i riskira da mnoge cure odu zbog jedne?! POTPISUJEM!!!
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:35:51
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 dosta je bilo blamaži i muljanja..ja ću sad reći..Mamavl ti si i zrinka i anđel..odi više i pusti nas na miru,ako želiš javljaj se kome pašeš,90%cura s ovog foruma te ne želi zbog laži..Cijeli dan nam lažeš,ono s bolnicom je bilo previše,samo bolesna osoba to može napraviti,rekla sam ti budi iskrena prema nama i ničeg se ne boj..A ti opet po starome..Žao mi je ako si bolesna ali oprosti mi ali sada sumnjam u sve što kažeš,toliko si laži već izrekla..Molim te,potraži pomoć,ako ne zbog sebe,onda zbog Jana-Renata..Ne želim nikome zlo,pa ni tebi ali molim te odi dostojanstveno i mirno..Nemoj više praviti razdore među nama..Riskiram da me izbace,no dobro..neka bude.Samo me zanima zašto se ne reagira i riskira da mnoge cure odu zbog jedne?! i ja potpisujem i ja ću riskirati pa šta bude
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:36:01
|
|
|
|
lelo
|
a ja misla ići svijeće paliti za mamu vlatkicu
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:36:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
laku noć, cure
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:36:24
|
|
|
|
mlada mama
|
i ja se slazem s curama i potpisujem dosta je bilo lazi
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:36:31
|
|
|
|
novamama
|
candy, gdje si? moramo održati moral na visini, redovi se opet raspadaju ajmo turu nečega, brrrzooo
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:36:49
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: božica Candy kaj buš ti popila tiha daš mi guc Već pijem draga,drugačije se ne da ...samo se ti prištekaj ... Kika,jel sad malo bolje ?Trebamo tavicu?
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:37:19
|
|
|
|
ivanaa
|
idem dok me muz ne ostavi
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:37:23
|
|
|
|
Kika83
|
FJ laku noć
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:37:50
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov laku noć, cure laku noć draga
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:37:53
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Lady3 dosta je bilo blamaži i muljanja..ja ću sad reći..Mamavl ti si i zrinka i anđel..odi više i pusti nas na miru,ako želiš javljaj se kome pašeš,90%cura s ovog foruma te ne želi zbog laži..Cijeli dan nam lažeš,ono s bolnicom je bilo previše,samo bolesna osoba to može napraviti,rekla sam ti budi iskrena prema nama i ničeg se ne boj..A ti opet po starome..Žao mi je ako si bolesna ali oprosti mi ali sada sumnjam u sve što kažeš,toliko si laži već izrekla..Molim te,potraži pomoć,ako ne zbog sebe,onda zbog Jana-Renata..Ne želim nikome zlo,pa ni tebi ali molim te odi dostojanstveno i mirno..Nemoj više praviti razdore među nama..Riskiram da me izbace,no dobro..neka bude.Samo me zanima zašto se ne reagira i riskira da mnoge cure odu zbog jedne?! i ja potpisujem i ja ću riskirati pa šta bude potpisujem
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 29.3.2009 22:37:56
|
|
|
|
božica
|
Cure nesmijete se dati smesti jer to njoj paše pažnja na bilo koji naćin samo treba ignore ignore ignore
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!