Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:22:19
|
|
|
|
zaba
|
dobro jutro,stiže kavica
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:22:55
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
uvijek Iva...opusti se i uživaj
< Poruku je uredio Iva Piva -- 30.3.2009 8:44:34 >
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:26:52
|
|
|
|
anne
|
Hej. Sami mi kuri 38.5 pa me nema dok se malo ne oporavi. Kašlje kao lud. Cijelu noć nismo spavali.
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:28:40
|
|
|
|
ZVRK
|
evo napokon da se i ja javim u birc. ''zapela''sam čitajuči noćnu smjenu ah,ah nego kako ste mi jutros?kakvo vam je vrijeme?? ja super,marenda skuhana jučer za danas pa mogu da čitam i pišem po rr. e sada idem da vidim da li mi je piggy otvorila koju temu
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:31:05
|
|
|
|
ninolina
|
Jutro žene evo kava i od mene
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:36:41
|
|
|
|
mamavlatkica
|
evo ovo je moje posljednje javljanje u bircu . Odlazim da vam ne radim zbrku jer vidim da me ne razumijete osin nekih a sa tim curama cu biti u kontaktu na PP . Naravno mislite što želite o meni , žao mi je da je tako ali ja već duže vrijeme prolazim kroz jednu nimalo laku i zavidnu situaciju i ne bi je željela nikome. Sve ste mi svaka na svoj naćin drage ali ako mi nemožete biti podrška i ne osuđibvti me onda meni tu nije niti mjesto. Zbofom do nekih ljepših vremena .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:36:54
|
|
|
|
curice
|
dobro jutro -kavica
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:38:29
|
|
|
|
troubled
|
dobro jutro svima mamavlatkica...glavu gore...sve će biti dobro...izljubi svog Jana
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:39:18
|
|
|
|
ivanaa
|
posalji nam andelka i zrinku
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:39:25
|
|
|
|
ninolina
|
ola curice ovo fino izgleda obečala sam djeci danas sličan desert. Puding od vanilije sa jagodama i šlagom, valjda bude dobro. Kako tvoje curkice
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:43:52
|
|
|
|
Anoniman
|
bok, cure! Samo da vam velim da sam stala na 9. stranici birca a prije sam bila na drugem obloku ... i već sam TAAAK UMORNA.... da mi slova bežiju! Nemam više snage za to.... trebam coffee... please, send me one.... who will be so nice for me?
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:45:43
|
|
|
|
ninolina
|
bokić mariachi kako curke.
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:46:16
|
|
|
|
ZVRK
|
ninolina si obećala klincima ili je to tvoja''želja''?
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:46:44
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
always
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2009 8:47:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:48:32
|
|
|
|
ninolina
|
ninolina si obećala klincima ili je to tvoja''želja''?user posted image e to su njihove želje meni puding preslab
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:48:39
|
|
|
|
Anoniman
|
oh, thank you, FJ, sweet! sad mi je već lakše.... cure još spavaju.... kakva je situacija? trebat će mi vremena da dođem do ove stranice... znate da sam puž... hvala i tebi mamika....
< Poruku je uredio Mariachi -- 30.3.2009 8:49:21 >
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:48:56
|
|
|
|
mamavlatkica
|
troubled imaš PP rekla sma da odlazim iz birca jer fakat više nemrem ovo podnjet , ja drugačije gledam na svijet a tu ljudi izgleda to ne prihvačaju , pa onda čemu biti tu. Kada me pruhvate onakvu kava jesam a znam da več duže vrijeme nisam da se tak izrazim svoja , ja se vratim .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:49:51
|
|
|
|
m600
|
dobro jutro drage moje kako ste? šta ima novoga??
< Poruku je uredio Iva Piva -- 30.3.2009 8:50:48 >
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:50:50
|
|
|
|
curice
|
cure su dobro,velika je u školi,a najmlađa nešto kašlje,gleda doru sinoć sam ostala bez struje,pola kuće i sad nema struju,a polovica ima pa čekam mm da dođe to popravit-nešto je pregorilo,a sinoć je bilo toliko nevrijeme i mrak da mu nisam dala da ništa dira ako slučajno nestanem bez odjave da znate-odjavio me nestanak struje kako ste vi sve,kako dječica?
|
|
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:50:56
|
|
|
|
troubled
|
mariachi....imaš legendaran potpis kd ga mijenjaš u PFS - pregnant for sure?
|
|
RE: CB " dobre djevojke" 30.3.2009 8:51:37
|
|
|
|
ninolina
|
ej mariachi jel još imaš simptome? da ja nisam u toku, ima li novsti
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!