Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:54:42
|
|
|
|
Kika83
|
joj moj gleda samo žene sa velikim cicama, druge mu nepašu čim mi se malo smanje odmah kuka da šta sam na dijeti uživat če kad budem trudna i sa velikim cikama
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:55:36
|
|
|
|
mariola
|
Moje su mu naravno taman
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:56:10
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Moj voli velike i socne a moj prepisuje od tvog
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:56:20
|
|
|
|
ninolina
|
Joj moj jako voli moje cike meni su prevelike i rado bi ih smanjila al on ni čuti. I da moram paziti kad sam s njim kakvu majcu imam na sebi
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:57:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja moram paziti kakvu majicu idem kad idem van, jer to je "samo njegovo"
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:58:24
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja moram paziti kakvu majicu idem kad idem van, jer to je "samo njegovo" Svi su oni takvi, sve mi se čini...
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:59:06
|
|
|
|
ZVRK
|
moj obavezno gleda velike cice ali se vrati u stvarnost na manje u trudnoći sa danijelom su mu bile taman a i meni.tek onda je grudnjak bio onako lijepo popunjen kako treba
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:00:21
|
|
|
|
ninolina
|
Ja moram paziti kakvu majicu idem kad idem van, jer to je "samo njegovo" user posted image moj kontra kad sam s njim njegovo je a kad sam sama MOJE
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:00:33
|
|
|
|
Kika83
|
moj obožava kad imam dekolte ali nikako previše da nebi drugi gledali ono šta je samo njegovo
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:01:36
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 moj obožava kad imam dekolte ali nikako previše da nebi drugi gledali ono šta je samo njegovo Da..tu je negdje i moj...voli da ga zavadjam na taj nacin
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:02:24
|
|
|
|
lelo
|
i moj voli velike grudi,sve je dobro dok ne počne buljit
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:05:30
|
|
|
|
Lady3
|
mojemu su moje taman..
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:07:05
|
|
|
|
djurdjaj
|
mom se najviše sviđaju pred moju mengu, kad malo budu bujnije...
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:10:42
|
|
|
|
ejmama
|
Moj su veće, ne buni se valjda mu paše. čak mu ne smeta što su i viseće.
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:12:14
|
|
|
|
ZVRK
|
ma oni mašta ju o svakakvim cicama ali najbolje su im one koje ''mijese''
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:46:59
|
|
|
|
ivanaa
|
kazu da je idealna dojka ona koja stane u musku ruku
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 15:17:28
|
|
|
|
sanjarica
|
moj mene zeza da sam ugradila silikone,kaze auu masalah.hahah.a ja ne volim one visece,duge sto tandaraju i s kojima ne mozes nekako trcat.stvarno sam zadovoljna svojima,nekako mi fino stoje.
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 15:18:48
|
|
|
|
Dajana
|
Ne znam šta muškarci vole, čini mi se da im se pogled prije zaustavlja na većim grudima koje su bujne i velike nego na manjima jer nisu upadljive. MM ne voli ravne daske ali ne voli niti velike grudi, najbolje su mu moje, srednje. U trudnoći i godinu nakon poroda su mi grudi bile veće gotovo za jedan broj, govorio je kako su mi se prsa povećala misleći da će tako i ostati a sad kad su se napokon vtratile u normalu, vidim da mu je to drago, zadovoljan je.
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 15:18:49
|
|
|
|
ivanaa
|
takve ce moje bit nakomn dojenja IZVORNA PORUKA: sanjarica moj mene zeza da sam ugradila silikone,kaze auu masalah.hahah.a ja ne volim one visece,duge sto tandaraju i s kojima ne mozes nekako trcat.stvarno sam zadovoljna svojima,nekako mi fino stoje.
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 15:22:08
|
|
|
|
sanjarica
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa takve ce moje bit nakomn dojenja IZVORNA PORUKA: sanjarica moj mene zeza da sam ugradila silikone,kaze auu masalah.hahah.a ja ne volim one visece,duge sto tandaraju i s kojima ne mozes nekako trcat.stvarno sam zadovoljna svojima,nekako mi fino stoje. ma nece ,duso i ja sam dojila i drugo cu,samo malo vise paznje posvetis,redovno ih mazes i eto.bitno je i kakav grudnjak nosis.
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 16:12:13
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Moj voli velike i socne a moj prepisuje od tvog a moj od vasih Pogotovo sada ih se ne moze nagledati...dok su u punom cvatu
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 17:04:04
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa kazu da je idealna dojka ona koja stane u musku ruku Srećom da moj ima šape ko međed
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 17:15:24
|
|
|
|
Ruža
|
Evo moj kaže glavno da je sisa.
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 19:37:55
|
|
|
|
m600
|
mom su moje taman-znači voli male
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!