Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:35:08
|
|
|
|
Candy
|
Lady,evo jedan intravenozni,taj najbrže djeluje ...A kaj si nešto u badu ?
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:36:39
|
|
|
|
Cybermama
|
candy hvala mislila sam da samo ja u ovu uru visim na raji,ali ima vas još ali ove kafiće ne kužim,naletila bi ja tu i tamo na vas,pa bi mi nestali,onda opet pod drugim imenom.a nisam znala ni kako da vam napišem,a da ne bude ko s marsa
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:39:10
|
|
|
|
Cybermama
|
može pivica lady a ovo intravenozno me previše podsjeća na drip,pa ne bi baš imam curicu od 11 miseci,iz trogira smo. često sam navečer tu jer se šinjorinica povremeno budi i gnjavi
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:43:27
|
|
|
|
Candy
|
Da,vidim da si često u "noćnoj" ...Mi ti imamo birc do stote stranice,kad ga ispunimo otvorimo novi...Zato te to bunilo...Slobodno ti nama dođi i pridruži se na čašici razgovora.... A u noćnoj dežuraju obično uvijek iste noćne ptice ...Moja malenkost (kao što vidiš),Lady...ima nas,nekad više,nekad manje ....
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:44:28
|
|
|
|
Lady3
|
Candy ne pitaj me ništa,samo toči Cybermama slobodno ti dođi kad hočeš ovdje,cure dođu pa odu na dr.teme pa opet dođemo natrag..
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:47:47
|
|
|
|
Candy
|
Uf,Lady,ne zvučiš mi optimistično ... Evo draga,samo za tebe...Na eks ...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:48:33
|
|
|
|
Lady3
|
Hvala Candy,kako si mi ti?Nadam se da si mi dobro...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:51:10
|
|
|
|
Candy
|
Ma ja sam ti k'o avion ...Čekam da prođu čim prije ti dani da se mogu pomaknuti s mrtve točke... Inače je sve ok...Danas sam uživala s dragim malo u predivnom danu i prođe vikend za čas ...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:52:54
|
|
|
|
Lady3
|
Drago mi je.. Ja ga provela radno i u kući nažalost jer mi L.ne smije još na sunce..ali smo izašli kad je polako zalazilo,ko šišmiši Lijepi dani pa odmah dosta posla..
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:54:36
|
|
|
|
Candy
|
A koliko još ne smije na sunce? Jesi opet bila vrijedna u vrtu i cvijeću?
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:55:59
|
|
|
|
Cybermama
|
candy hvala na objašnjenju,ja san se stalno mislila da ja krivo tražim.biser pravi visim ja i po danu,čim uvatim vrimena ,postala sam ovisna otkad sam se registrirala prije bi vas povremeno čitala,ali otkad sam se registrirala to je grozno
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:56:58
|
|
|
|
Lady3
|
neznam ni sama koliko baš dugo ,nije ništa rekla za vremenski neki rok..Ali dok joj se ne povuku s lica neću je davati.. U vrtu imam posla,ali kako je bila Cvjetnica nisam ništa..Prala sam prozore,peglala i tako..nakupi se dosta toga..cijela kuća pa ima posla..
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 0:58:38
|
|
|
|
Lady3
|
Cybermama nisi jedina,pogledaj mene,učlanjena prije 3 mjeseca a vidi koliko imam postova.. Znao mi se i ručak izgorjeti..jer sam zaboravila na nj. Ovisnica od glave do pete..To ti je prva beba?
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:02:07
|
|
|
|
Candy
|
Da,posla ima uvijek za nas žene...Ja imam još za srediti,to ću ovaj tjedan,do srijede,da baš ne skačem k'o idiot na Veliki tjedan ...I mene čekaju prozori i zavjese,to ću već sutra... Btw,pp... Cybermama,to je normalno da se još ne snalaziš,ali brzo ćeš ti uloviti ritam....Raja je zarazna,vidiš to i sama...Slobodno se uključi u birc i dođi na cugicu kad god želiš...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:05:06
|
|
|
|
Cybermama
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Znao mi se i ručak izgorjeti..jer sam zaboravila na nj. Ovisnica od glave do pete..To ti je prva beba? prva mi je beba,ali iman malu sisterku,ona ima 7godina,pa mi je ovo skoro ko druga
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:07:37
|
|
|
|
Candy
|
Aha,ti imaš seku od 7 godina? Neka,biti će mlada teta,biti će ko sestre,to je super...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:08:02
|
|
|
|
Cybermama
|
ima posla uvik po kući,ali ja danas cili dan nisam radila ništa osim ručka cili dan u skitnji i na suncu,pa sad iman alergiju i fleke i suhu kožu po licu i sve me to još i svrbi. valjd aću se snaći uskoro.vidim da vi imate i ove tickere kraj imena,a ja neman pojma kako da ja to stavim.ali ovi vaši bircrvi su me bili dobro zbunili
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:10:01
|
|
|
|
Cybermama
|
sisterka ima 7 godina i moja Leona je već sad obožava,a i sis nju jer smo ja i sis dosta vezane,pa sve što je moje ona obožava
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:11:33
|
|
|
|
Candy
|
Ajoj,što si alergična na sunce ?Mažeš li ičim?Nadam se da će brzo proći ... Ma snaći ćeš se brzo,vidjeti ćeš...A što se tiče tickera,tu smo nešto pisale o tome,pa si pogledaj,možda ti pomogne ...Ako zapneš,slobodno pitaj ... http://www.ringeraja.hr/forum/Tickeri/m_17603/tm.htm
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:16:41
|
|
|
|
Cybermama
|
super,thnx. proučit ću ovo o tickerima. jer ja san ti malo lina i smotana za tražit ma nisam mislila da će sunce danas biti tako jako ne mažem s ničim jer mi bude još gore,stavljam samo mokre hladne obloge
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:20:25
|
|
|
|
Candy
|
Ma da,naglo je zagrijalo...danas je u Zg-u bilo 22-23 stupnjeva,i bilo je za kratke rukave...A mogu misliti kako je kod vas tek... Ajme,sad sam se sjetila,prošle godine sam baš u Trogiru čekala bus na onoj stanici ispred Konzuma,po takvoj vrućini i žegi,a nemaš se gdje sklonit' ... Toliko o vrućinama kod vas ...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:23:44
|
|
|
|
Cybermama
|
danas sam i šetala malo u kratkim rukavima,baš je bilo super napokon je zatoplilo.ovo sa alergijom mi se dogodi svake godine jer mislim da sunce nije dovoljno jako.sutra ću stavit kremu,ako bude ko i danas
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:25:11
|
|
|
|
Cybermama
|
na stanici kod konzuma je stvarno katastrofa kad sunce upekne.kinezi kad tamo čekaju svi otvore lumbrelice a dok šetaju po gradu ne nose ih svi
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:27:15
|
|
|
|
Lady3
|
cure ja vas napuštam..mali mi se budi pomalo,mislim da mi tulum ne gine ni noćas,tak mi i treba,umjesto da spavam,ja visim ovdje..eto ti ovisnosti... Idem oprati zube i u horizontalu..Laku vam noć..
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 6.4.2009 1:29:45
|
|
|
|
Cybermama
|
lady laku noć nama pravi tulum počinje oko 2 opa pa to je već za po ure
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!