|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Tišina,snima se..
6.4.2009 0:35:08   
Candy
Lady,evo jedan intravenozni,taj najbrže djeluje user posted image ...A kaj si nešto u badu user posted image ?

user posted image

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1626
6.4.2009 0:36:39   
Cybermama
candy hvala
mislila sam da samo ja u ovu uru visim na raji,ali ima vas još user posted image
ali ove kafiće ne kužim,naletila bi ja tu i tamo na vas,pa bi mi nestali,onda opet pod drugim imenom.a nisam znala ni kako da vam napišem,a da ne bude ko s marsa user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1627
6.4.2009 0:39:10   
Cybermama
može pivica ladyuser posted image
a ovo intravenozno me previše podsjeća na drip,pa ne bi bašuser posted image

imam curicu od 11 miseci,iz trogira smo.
često sam navečer tu jer se šinjorinica povremeno budi i gnjavi

(Odgovor članu Cybermama)
Neposredna veza do poruke: 1628
6.4.2009 0:43:27   
Candy
Da,vidim da si često u "noćnoj" user posted image ...Mi ti imamo birc do stote stranice,kad ga ispunimo otvorimo novi...Zato te to bunilo...Slobodno ti nama dođi i pridruži se na čašici razgovora....
A u noćnoj dežuraju obično uvijek iste noćne ptice user posted image ...Moja malenkost (kao što vidiš),Lady...ima nas,nekad više,nekad manje user posted image ....

(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 1629
6.4.2009 0:44:28   
Lady3
Candy ne pitaj me ništa,samo točiuser posted image
Cybermama slobodno ti dođi kad hočeš ovdje,cure dođu pa odu na dr.teme pa opet dođemo natrag..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 1630
6.4.2009 0:47:47   
Candy
Uf,Lady,ne zvučiš mi optimistično user posted image ...
Evo draga,samo za tebe...Na eks user posted image ...

user posted image

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1631
6.4.2009 0:48:33   
Lady3
Hvala Candy,kako si mi ti?Nadam se da si mi dobro...user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1632
6.4.2009 0:51:10   
Candy
Ma ja sam ti k'o avion user posted image ...Čekam da prođu čim prije ti dani da se mogu pomaknuti s mrtve točke...
Inače je sve ok...Danas sam uživala s dragim malo u predivnom danu i prođe vikend za čas user posted image ...

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1633
6.4.2009 0:52:54   
Lady3
Drago  mi je..user posted image Ja ga provela radno i u kući nažalost jer mi L.ne smije još na sunce..ali smo izašli kad je polako zalazilo,ko šišmišiuser posted image Lijepi dani pa odmah dosta posla..

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1634
6.4.2009 0:54:36   
Candy
A koliko još ne smije na sunce?
Jesi opet bila vrijedna u vrtu i cvijeću?

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1635
6.4.2009 0:55:59   
Cybermama
candy hvala na objašnjenju,ja san se stalno mislila da ja krivo tražim.biser praviuser posted image
visim ja i po danu,čim uvatim vrimenauser posted image ,postala sam ovisna otkad sam se registriralauser posted image
prije bi vas povremeno čitala,ali otkad sam se registrirala to je groznouser posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1636
6.4.2009 0:56:58   
Lady3
neznam ni sama koliko baš dugo ,nije ništa rekla za vremenski neki rok..Ali dok joj se ne povuku s lica neću je davati..
U vrtu imam posla,ali kako je bila Cvjetnica nisam ništa..Prala sam prozore,peglala i tako..nakupi se dosta toga..cijela kuća pa ima posla..

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1637
6.4.2009 0:58:38   
Lady3
Cybermama nisi jedina,pogledaj mene,učlanjena prije 3 mjeseca a vidi koliko imam postova..user posted image
Znao mi se i ručak izgorjeti..jer sam zaboravila na nj.user posted image Ovisnica od glave do pete..To ti je prva beba?

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1638
6.4.2009 1:02:07   
Candy
Da,posla ima uvijek za nas žene...Ja imam još za srediti,to ću ovaj tjedan,do srijede,da baš ne skačem k'o idiot na Veliki tjedan user posted image ...I mene čekaju prozori i zavjese,to ću već sutra...
Btw,pp...
Cybermama,to je normalno da se još ne snalaziš,ali brzo ćeš ti uloviti ritam....Raja je zarazna,vidiš to i sama...Slobodno se uključi u birc i dođi na cugicu kad god želiš...

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1639
6.4.2009 1:05:06   
Cybermama
IZVORNA PORUKA: Lady3

Znao mi se i ručak izgorjeti..jer sam zaboravila na nj.user posted image Ovisnica od glave do pete..To ti je prva beba?

user posted image user posted image user posted image

prva mi je beba,ali iman malu sisterku,ona ima 7godina,pa mi je ovo skoro ko drugauser posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1640
6.4.2009 1:07:37   
Candy
Aha,ti imaš seku od 7 godina?
Neka,biti će mlada teta,biti će ko sestre,to je super...

(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 1641
6.4.2009 1:08:02   
Cybermama
ima posla uvik po kući,ali ja danas cili dan nisam radila ništa osim ručkauser posted image cili dan u skitnji i na suncu,pa sad iman alergiju i fleke i suhu kožu po licu i sve me to još i svrbi.

valjd aću se snaći uskoro.vidim da vi imate i ove tickere kraj imena,a ja neman pojma kako da ja to stavim.ali ovi vaši bircrvi su me bili dobro zbunili user posted image

Neposredna veza do poruke: 1642
6.4.2009 1:10:01   
Cybermama
sisterka ima 7 godina i moja Leona je već sad obožava,a i sis nju jer smo ja i sis dosta vezane,pa sve što je moje ona obožavauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1643
6.4.2009 1:11:33   
Candy
Ajoj,što si alergična na sunce user posted image ?Mažeš li ičim?Nadam se da će brzo proći user posted image ...
Ma snaći ćeš se brzo,vidjeti ćeš...A što se tiče tickera,tu smo nešto pisale o tome,pa si pogledaj,možda ti pomogne user posted image ...Ako zapneš,slobodno pitaj user posted image ...

http://www.ringeraja.hr/forum/Tickeri/m_17603/tm.htm

(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 1644
6.4.2009 1:16:41   
Cybermama
super,thnx. proučit ću ovo o tickerima. jer ja san ti malo lina i smotana za tražit user posted image

ma nisam mislila da će sunce danas biti tako jakouser posted image ne mažem s ničim jer mi bude još gore,stavljam samo mokre hladne obloge

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1645
6.4.2009 1:20:25   
Candy
Ma da,naglo je zagrijalo...danas je u Zg-u bilo 22-23 stupnjeva,i bilo je za kratke rukave...A mogu misliti kako je kod vas tek...
Ajme,sad sam se sjetila,prošle godine sam baš u Trogiru čekala bus na onoj stanici ispred Konzuma,po takvoj vrućini i žegi,a nemaš se gdje sklonit' user posted image ...
Toliko o vrućinama kod vas user posted image ...

(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 1646
6.4.2009 1:23:44   
Cybermama
danas sam i šetala malo u kratkim rukavima,baš je bilo superuser posted image napokon je zatoplilo.ovo sa alergijom mi se dogodi svake godine jer mislim da sunce nije dovoljno jako.sutra ću stavit kremu,ako bude ko i danas

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1647
6.4.2009 1:25:11   
Cybermama
na stanici kod konzuma je stvarno katastrofa kad sunce upekne.kinezi kad tamo čekaju svi otvore lumbreliceuser posted image a dok šetaju po gradu ne nose ih sviuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1648
6.4.2009 1:27:15   
Lady3
cure ja vas napuštam..mali mi se budi pomalo,mislim da mi tulum ne gine ni noćas,tak mi i treba,umjesto da spavam,ja visim ovdje..eto ti ovisnosti...user posted image user posted image user posted image user posted image Idem oprati zube i u horizontalu..Laku vam noć..
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1649
6.4.2009 1:29:45   
Cybermama
lady laku noć
user posted image
nama pravi tulum počinje oko 2 user posted image opa pa to je već za po ureuser posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!