Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:11:28
|
|
|
|
mariola
|
Hej candy draga, da nismo se dugo vidile jer me nije ovih dana bilo jer sam imala punu kuću gostiju. I otišli su svi sad , mm i ja poredili kuću i sad uživamo svak na svom kompjuteru <kak si ti?
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:11:33
|
|
|
|
Candy
|
A ne bumo sutra,nema me sljedećih dva dana ...Ali,želim da me čeka fino orošena kad se vratim ...Laka ti noć !
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:15:07
|
|
|
|
Candy
|
Dami i mariola,drago mi je da vas vidim malo,bar na kratko ... Ja sam dobro,radim,sad smo malo odmarali na produženom vikendu ali i to je iza nas ... Dami,bravo za Dariju hodalicu !Mariola,kako bušica,jel raste ?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:19:53
|
|
|
|
mariola
|
Raste raste, ujutro se skoro ni ne vidi a na veče iskoči Hm, je to hrana ili Užasno mi je mučno ovih dana
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:22:19
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy A ne bumo sutra,nema me sljedećih dva dana ... Bok Candy! Nisam u toku. Kamo ideš?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:22:21
|
|
|
|
Candy
|
Mariola,to su slatke brige,ja ti nažalost ne mogu pomoći niti dati neki savjet,jer,znaš ... Neka bebica raste i neka se mama deblja skupa s njom ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:24:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
alo cure jel se pije sta..... kako ste mi veceras? Moji napokon spavaju,mm gleda film a ja se odlucila druziti malo sa vama.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:25:20
|
|
|
|
mariola
|
Ma za sad sam dobra, traperice me stišću samo oko trbuha a dolje su ok. tak da je bitno da se guza ne širi A di ćeš ti? Ideš negde na uživanciju ili???
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:25:22
|
|
|
|
Candy
|
Bok Zvonki,kako si ti provela Uskrs?Što ima novoga kod tebe? Ma radim,i neće me biti dva dana...možda se uspijem javiti na kratko,ali čisto sumnjam...Falit' ćete mi ...Zato bumo si spile nekaj večeras,kaj ne ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:27:54
|
|
|
|
Zvonki
|
Hvala Candy na pitanju. Bilo je lijepo, kako i priliči Uskrsu. Obitelj je bila na okupu, a to me veseli. Ti? Večeras je onda naša fešta. Ne možemo te pustiti samo tako, zar ne?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:31:27
|
|
|
|
Candy
|
Mi smo isto imali lijepi produženi vikend,uživali,šetali,papali i sve kaj ide uz to ... Onda,kaj bumo si spile ?Može rosna za početak ? Pepeljuga,bok i tebi,kako si?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:35:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
hvala candy na pitanju, ja sam ti bas nekako dobro,klinci spavaju i gustam u miru i druzenju sa vama...... cili vikend iskoristili za boravak na svjezem zraku i moram priznat da mi je bas sve bilo super,nismo isli u zd pa smo nas cetvoro uzivali skupa...... ja bi nesto kratko.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:36:19
|
|
|
|
Viky
|
Bok,cure...vidim da je ovdje veselo.Ja stigla sa vikse i bedinam zeca kojeg je Tara dobila za Uskrs.Kaj ima kod vas?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:38:49
|
|
|
|
Puli
|
bok curke može meni pivce za živce mm me ljutio išao mjenjati adapter za interet i sad se uopće ne mogu spojit s kompa a veza na lappu je spora
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:40:01
|
|
|
|
mariola
|
Cure moje ja odoh u krevet a usput ću do školjke na jedan zagrljaj s njom Pozz do sutra.
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:41:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
mariola laka ti noc.... ma puli sto se mm ljuti,nek i on popije jednu.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:45:25
|
|
|
|
Candy
|
Mariola,mazi bušicu i laka ti noć ... Viky i Puli,bok... Evo pivice i nešto kratko ... Ubit' će me Iva ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:49:39
|
|
|
|
Viky
|
Ovo kratko mi baš sad prija...nakon ovog prežderavanja...bok candy,puli,pepeljuga mariola,drž se
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:50:52
|
|
|
|
novamama
|
helou žene, evo samo da vas pozdravim, ne mogu više gledat, do sada sam peglala.... super mi je nova RR, boje su baš vesele , tratinčice su preslatke laku noćica od mene svima
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:52:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
ovo kratko mi je taman lipo silo....novamama laku noc a svima koji su dosli dobra vece.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:53:18
|
|
|
|
Viky
|
novamama vidim da si u u anđelima...lijepo snivaj
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:54:51
|
|
|
|
Candy
|
Novamama,nešto se slabo družimo u zadnje vrijeme ...laka ti noć,uživaj ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:55:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
viky i ti si se prezderala....mene ubiju ovi blagdani
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:57:03
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Candy Novamama,nešto se slabo družimo u zadnje vrijeme ...laka ti noć,uživaj ... ej candy, jes, malo sam preumorna, imala sam goste za ove blagdane pa ne bi bilo u redu da sam na rr stalno...nadoknadit ćemo mi to ovih dana a sad begam
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 13.4.2009 21:58:03
|
|
|
|
Viky
|
ajoj,ne pitaj,pepeljugo....ubiše me kolači i šunka...gdje ste vi danas bili?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!