Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:15:04
|
|
|
|
Marta j
|
Zeko je bio bas zlocest.... Al bolje ti je tako sada si se rijesila koza i s P i L i mirna si jedino ako nedode jos jedna beba..
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:16:46
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Ali šta je ,tu je..nek to preboli pa sam mirna ostatak života sa kozama.. Moj brat je, kada smo već kod toga, dva puta ih imao ... Drugi put, jadan je dobio na četvrtoj godini faksa... Ja sam ga njegovala jer je živio sa nama u Zg-u... Užas, gore nego malo dijete... Odrasli to gore podnose...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:19:04
|
|
|
|
Lady3
|
Joj Marta nemoj tako,s bebama sam gotova Al neću reći :nikad jer iz iskustva znam da baš onda bude.. Da mi je P.bolji za spavanje i sve ostalo ,ne bi se dvoumila oko trećeg djeteta ,ali ovako..još i ta kriza.. volim da mi djeca imaju sve( kao svaka majka..)i ne mogu a da im ne priuštim ono što ona žele...s Još jednom bebicom..neznam..
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:22:29
|
|
|
|
Marta j
|
Joj mene je malo nervoza uhvatila ako me sutra ostave u Splitu. Iako jedva cekam da upoznam bebu i da rodim...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:23:03
|
|
|
|
pikachu
|
U današnje vrijeme, čovjek mora toliko kalkulirati da se raspametim... Sada bi voljela da smo se mm i ja ohrabrili i imali dijete na početku dvadesetih, ali onda ne bi neke druge stvari mogli... I onda smo opet u začaranom krugu: kada i koliko djece... Pa bolje ne razbijati glavu... Marta, ti to stvarno dobro nosiš... Još uvijek đipaš sve u šesnaest, nadam se da ću i ja tako ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:25:15
|
|
|
|
Lady3
|
Vjerujem ti Marta,ja sam jedva čekala da se porodim,kad su me trudovi uhvatili cijelo vrijeme sam se smijala i zezala sa šogoricom koja me je vozila.Nije mi mm vjerovao da sam bila kao led.. mislio je da će me panika uloviti ali nije,da nije bilo šogorice sa mnom ne bi mi vjerovao.. Zato se ti opusti i što se ima dogoditi,dogoditi će ti se ono najljepše:upoznati ćeš svog sina..
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:27:45
|
|
|
|
Marta j
|
Imala sam malo smetnji u trudnoci al nisam nesto toliko strasno a kako nisam tip koji moze mirovati pa sam radila sve normalno. Svi mi se oko mene cude kako mogu jos sve sama. Al nedam se ja nekada ima dana da sam malo lijena al je to rijetko. I danas sam kada su mi svi isli iz doma sve ocistila oprala i opeglala i skuhala rucak da imaju sutra.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:34:20
|
|
|
|
pikachu
|
Ma nego što ... Ja se samo nadam da ću i ja tako... Meni isto svi govore kako dobro nosim i izgledam, a ja se zasada tako i osjećam... Tako sam se i na prvom pregledu osjećala pa sam morala mjesec i po dana mirovati na bolovanju zbog hematoma... Uglavnom, sretno sutra ....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:37:29
|
|
|
|
Marta j
|
Hvala.... Javiti cu se ja jesu me ostavili il se vracam doma. Ninolina je danas isla dr al se jos nije javila sto joj je rekao valjda ce javiti veceras.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:38:42
|
|
|
|
Lady3
|
Nemoj se samo forsirati Marta jer će ti vjeruj mi trebati energije kad dođe beba.. Uživaj u zadnjim danima i suncu..Sretno ti sutra.. Pikachu koliko si trudna?Prva beba ili?nisam u toku,ima vas dosta..pa ne zamkjeri na pitanju..
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:42:54
|
|
|
|
Marta j
|
Necu se preforsirati. Samo sam ja htjela sve srediti da ostane lijepo ako ja ostanem sutra.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:43:32
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Hvala.... Javiti cu se ja jesu me ostavili il se vracam doma. Ninolina je danas isla dr al se jos nije javila sto joj je rekao valjda ce javiti veceras. Marta, Ninolina - sretno cure
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 18:52:18
|
|
|
|
Lady3
|
sve smo mi žene iste i ja sam takva bila..trbuh ko balon a odčepljivala sudoper.. Cure ja kidam,moram objesiti veš..pa-pa do sljedećeg tipkanja..Marta sutra sretno..
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:02:26
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Nemoj se samo forsirati Marta jer će ti vjeruj mi trebati energije kad dođe beba.. Uživaj u zadnjim danima i suncu..Sretno ti sutra.. Pikachu koliko si trudna?Prva beba ili?nisam u toku,ima vas dosta..pa ne zamkjeri na pitanju.. Naravno, da ne zamjeram... Ni ja ne mogu sve pohvatati... Prva trudnoća, 22. tjedan, termin 16.08., 32 godine... (kao da dajem oglas u oglasniku )...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:21:50
|
|
|
|
mariola
|
Helou curke došla sam malo na druženje. Popodne prespavala jer imam grozne mučnine. Sad sam si spekla pitu od sira i čekam da se malo ohladi pa papanje. I gledam večeru za 5. Čini mi se zanimljivo šta ovaj tip pravi.
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:28:43
|
|
|
|
božica
|
komadi da vas pozz uh malo samse zadržala na temama može kavica i jedan fini medenjak iz kraša njamiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:29:21
|
|
|
|
božica
|
Sad sam si spekla pitu od sira i čekam da se malo ohladi pa papanje. . odmah si bolje volje uz pitu koja se hladi
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:31:06
|
|
|
|
tikica_69
|
A ja napravila pileci paprikas za sutra I imam gotovu cokoladnu roladu, kupovnu, ma mrak je kad nema nista drugo
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:34:13
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: božica Sad sam si spekla pitu od sira i čekam da se malo ohladi pa papanje. . odmah si bolje volje uz pitu koja se hladi mmmmmm preukusna je. i jogurtić. njami.
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:35:23
|
|
|
|
lee
|
večer cure! kako ste mi? ja sam danas sve napravila...ostavila sam samo usisavanje za sutra...još malo pa kreče peglanje...i da sebe sredim ako se nešto pokrene prije vremena...več sam sama sebi dosadna...a maleni lupa..ma radi akrobacije....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:35:23
|
|
|
|
uciteljica
|
Bok društvo evo mene na druženje, vizitia prošla sam sam slobodna,
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:35:55
|
|
|
|
božica
|
A ja napravila pileci paprikas za sutra user posted image I imam gotovu cokoladnu roladu, kupovnu, ma mrak je kad nema nista drugo user posted image e koda su nam guzice željne svega a do jućer amo non stop jeli bar mi a ja sam na poslu šššššššššššššššššššššššššššššššš
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:37:17
|
|
|
|
božica
|
lee vidim ti još 3 dana ma prava si a vidim generalku si napravila može biti za koji dan beba van kako se osjećaš? učiteljice bok nadam se si dobro koliko se može biti
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:38:07
|
|
|
|
božica
|
a maleni lupa..ma radi akrobacije oooooooooo pa onda ćemo još pričekati malo jer koliko se sjećam umire se prije poroda zar ne?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 14.4.2009 19:38:42
|
|
|
|
uciteljica
|
Da se malo potužim: u petak mi je rečno da sutra idem operirati žuč, dana na viziti dr kaže da me sutra tek ide naručiti za neku sondu kojm će mi izvući kamenje iz žučnih kanala i tek tada mogu na laparaskopiju. Pitam ja njega kad bi to moglo biti, a on slegne ramenima i veli nemam pojma, možda sutra saznam!!!!!!!!!!!! PA TKO JE OVDJE LUD! Ja nisam sigurno. Imam doma malo dijete, a oni se ponašaju kao da sam na odmoru.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!