Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 16:46:12
|
|
|
|
zaba
|
definitivno postoje,da
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 16:46:49
|
|
|
|
lavica81
|
mislim da pravi prijatelji postoje, samo su nažalost rijetki. sve je češća situacija koja se i tebi dogodila. čim nema interesa nema ni prijateljstva. pokušaj se ne zamarati s tim. najvažnije je da ste bebica i ti dobro, a sve ostalo će sjest na svoje
|
|
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 17:02:53
|
|
|
|
gljiva
|
To je trenutno aktualna tema kode mene i mm. Od kad ja imam novi posao, a pogotova od kad sam trudna neki kao da su nas zaboravili. Imali smo krug prijatelja s kojima smo se preko tjedna čuli a za vikend vidjeli obavezno. sad prođu tjedni da se ni ne čujemo ni ne vidimo. Već smo mislili da je problem u nama, al kod nas je ostalo sve isto osim što oboje sada radimo( pa imamo više novčića),ne znam. Pred godinu dana bi se dvoumili koga uzet za krsne kumove, jer su nam svi dragi, a sad muku mučimo i s tim. Imam osjećaj kao da svi gledaju koliko tko ima i šta, a ne kakav je. Imam nekoliko prijateljica na koje mogu uvijek računat iako nismo često skupa znam da su uvijek tu uz mene, ali neki ljudi su me jako razočarali.
|
|
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 17:03:58
|
|
|
|
tikica_69
|
Vjerujem da postoje, ja neke imam od djetinjstva. Jest da je to jako malo broj, ali se mogu osloniti na njih bilo kada za bilo sto...naravno u granicama dobrog ukusa
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 17:10:02
|
|
|
|
pikachu
|
Mislim da postoje... I ne moramo se nužno čuti svaki tjedan (imam neke prijatelje koje ne vidim često, a opet znam da na njih mogu računati)... Ipak i ja sam često imala te dileme i pitanja koja su se sama nametala, ali sam nakon nekog vremena prestala razbijati glavu jer znam da nije problem u nama pa onda neka je njima na dušu...
|
|
[Obrisani korisnik] 14.4.2009 17:11:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 17:13:54
|
|
|
|
lavica81
|
da, to se često dogodi. od onog od kojeg očekuješ da će ti pomoć ni traga ni glasa, a od onih od kojih najmanje očekuješ iznenade te. meni je moja none uvijek govorila da se na muci poznaju junaci.
|
|
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 17:55:43
|
|
|
|
Zvonki
|
Ima ih još negdje, sigurna sam. To su anđeli koji djeluju u tišini, čineći za nas sitnice koje nam pomažu. Samo ih ni mi možda ne prepoznajemo?
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 18:09:54
|
|
|
|
Lady3
|
Postoje ,vjerujem u to,imam par prijatelja za koje se uvijek mogu osloniti.. Ne zamaraj se s time,tko ti je prijatelj i sada u nevolji bit će ti uvijek.Mnogi su prijatelji jer su snobovi i pretvaraju se da su nešto što nisu..A sve gledaju te kroz neku iskrivljenu prizmu kakav auto voziš,koliko imaš love,marku odjeće nosiš.Takvi ljudi su mi jadni,jer se pretvaraju da su nešto drugo ..Ja ne volim takve ljude,radije sam sama nek u lošem društvu..
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 18:17:35
|
|
|
|
mala pcelica
|
na žalost ne vjerujem da to više postoji...toliko sam se puta razočarala da si više ni ne tražim prijatelje,a i onih starih nazovimo prijatelja imam jako malo...
|
|
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 18:19:08
|
|
|
|
Njofra
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica na žalost ne vjerujem da to više postoji...toliko sam se puta razočarala da si više ni ne tražim prijatelje,a i onih starih nazovimo prijatelja imam jako malo... He he!! Da potpisujem u cjelosti.
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 18:20:26
|
|
|
|
Lady3
|
Bolje jedan pravi neg 100 lažnih,zato su oni i rijetki i treba to njegovati i čuvati takvo prijateljstvo..
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 22:53:17
|
|
|
|
Viky
|
Sve više spadam u onu kategoriju ljudi koji ne vjeruju baš u prijateljstva.Postajem baš frustrirana baba poput onih kojih sam se užasavala.Možda previše razočarenja...
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 22:57:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja imam par dobrih prijateljica koje su mi podrška u svemu..... do sad me nisu razocarale....
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 22:59:55
|
|
|
|
dominik
|
ja imam jednu jedinu i najbolju frendicu...moju vjencanu kumu ninu...ona je osoba koju bi svatko za prijatelja pozelio...ikrena je, skrese mi u facu sta me ide kad treba, ali isto tako me vozila na prelede kad je mm radio...furala sa klincima kod dr kad je trebalo i kada je mogla...ma prekrasno jedno iskreno bice
|
|
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 23:06:06
|
|
|
|
Viky
|
Ja imam jednu pravu prijateljicu,upoznala sam je na poslu i već smo preko 10 god prijateljice.Iskrena je,skreše mi u facu isto i uvijek znam kaj misli.U sve druge sam se razočarala,u sve kume i ostale...
< Poruku je uredio Viky -- 14.4.2009 23:18:08 >
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 23:07:22
|
|
|
|
Ninaa
|
Imamo dosta širok krug ljudi s kojima se družimo,a među njima i pravih prijatelja koji su uz nas dugo dugo. Bojala sam se da će se to promijeniti ali nije,sve je isto ko i prije,samo znaju da zbog bebe nemam vremena ko prije,ali dođu pomognu mi oko nje, ili svrate malo da nas vide,a ja se trudim saslušati ih i pomoći im oko njihovih problema.Evo na Uskrs su moje najbolje frendice krenule na kavu,ali su se sjetile da bolje da dođu kod mene jel ne mogu s njima i tak smo se lijepo podružile.
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 23:09:04
|
|
|
|
Viky
|
martina ks to je jako lijepo.Takve prijateljice čuvaj ko oko u glavi...prave su
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 23:16:52
|
|
|
|
novamama
|
mogla bih o tome do sutra pisati, ali želim reći kratko da NEMAM one PRAVE, istinske prijatelje, a niti mm.. poznanike da...frendove da..... imam moju N, koja mi je daleko...čujemo se mi i sve to, ali nije to to, kada se ne vidimo par dvaput tjedno.... imam moju A koja mi je daleko pa i to funkcionira na refule.... imam moju sister koja mi je daleko, ali smo non-stop na telefonu u zadnje vrijeme, par godina, prijatelji dolaze i odlaze....uvijek se nešto dogodi i druženje prestane....obostrano... pih, baš mi je to bolna tema.....
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 14.4.2009 23:29:53
|
|
|
|
kitty
|
imam nekoliko pravih prijateljica koje ne bi minjala za nista
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 15.4.2009 0:29:02
|
|
|
|
pula25
|
Hvala cure moje, malo ste me umirile... vidim da ima još ovakvih slučajeva razočarenja ali postoje i iznimke. Ja sam danas shvatila da kod mm i mene ne štima što smo jako iskrene osobe i uvijek kažemo ono što je, pa nam se to obije u glavu. Prijateljstvo doživljavamo kao neku vrstu veze u kojoj se dajemo bez obaveza, ali čovjek se razočara onda kada nevolje pokucaju na vrata a nigdje nikoga... Valjda će i na naš put doči neki pravi, iskreni prijatelj
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 15.4.2009 0:36:17
|
|
|
|
ket
|
danas nažalost tako ide,ja i mm dok nismo bili u braku izlazili smo sa "prijateljima",cuga,roštilji,85% mi financirali,svi nas zvali,volili nas više od roditelja ,kad sam zatrudnila i vjenčali se,sve je stalo,još su mm zvali bez mene,ali on tako nije htio pa je i to prestalo,kad smo zvali ili slali poruke ignoriranje...sad imam svoju kumu i on dva prijatelja,ostali samo nestali,ni pitati kako smo......to je jako tužno....ali više nismo zanimljivi i tako već 6,7mj.,ali sad kad nekog sretnemo znaju pitat mm kad ću rodit da se ubiju u alkoholu,ja ih ne bi zvala sigurno ali znam mma,on će ih opet napiti i onda će OPET svi nestati......DANAS NAĆI PRAVOG PRIJATELJA RAVNO ONOJ STAROJ KAO IGLU U PLASTU SIJENA...
|
|
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 15.4.2009 7:52:26
|
|
|
|
jipi
|
ja imam puno prijateljica ali da li ih mogu nazvati pravim prijateljicama?????? al zato imam prijatelja još iz djetinjstva koji je tu kad mi je teško i kad mi je lijepo.mm nije vijerovao u muško-ženska prijateljstva dok nije upoznao mog prijatelja.Sada su i njih dva dosta dobri.
|
|
|
|
RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post... 15.4.2009 8:02:56
|
|
|
|
ZVRK
|
vjerujem da pravi prijatelji još postoje ali oni se ''promijene''ovisno o situaciji nažalost
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!