Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:21:27
|
|
|
|
ket
|
pepeljugo gledaj to ovako pospremaš i sve je isto,a šta da ne pospremaš kakvo bi tek onda bilo,ovako sve pospremiš i napraviš mjesta za novi nered.....držiš ravnotežu
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:22:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma dodje mi da jedan dan ostavim sve u neredu al znam de ne mogu jer nisam taj tip al kako jedno uredim drugo se opet iznerwedi,srica sto je stan mali jer da nije ne znam sto bi
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:23:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ket pepeljugo gledaj to ovako pospremaš i sve je isto,a šta da ne pospremaš kakvo bi tek onda bilo,ovako sve pospremiš i napraviš mjesta za novi nered.....držiš ravnotežu pocinjem pozitivno gledati na to
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:25:20
|
|
|
|
Viky
|
Večer ženice...ja stigla.Vidim da su trudnice još u komadu..nek im je sa srećom. Pepeljugo...mogla bi malo i kod mene opeglati...nakupilo mi se veša i veša. Kako ste provele dan?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:27:01
|
|
|
|
ket
|
ma ja ti to iz iskustva,nemam djece još 3 tjedna ,ali imam mma,to ti je kao trojčeki.....što on može napraviti nereda ne može nitko,možda i može njegov sin kad se rodi,pa u duetu
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:28:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja peglajuci,ma salim se...... jutros šetala sa n jima po kvartu a popodne mm dosao kasnije sa posla pa se isto samo šetkali u blizini.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:28:56
|
|
|
|
ket
|
bok viky.....dan prošao kao i svaki drugi ...laganini
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:29:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ket ma ja ti to iz iskustva,nemam djece još 3 tjedna ,ali imam mma,to ti je kao trojčeki.....što on može napraviti nereda ne može nitko,možda i može njegov sin kad se rodi,pa u duetu a zamisli kako je onda sa tri muška u kuci.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:32:40
|
|
|
|
ket
|
daj otkaz ,bojkotiraj<=to je sad moderno sad mi je malo jasniji tvoj nickname
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:33:18
|
|
|
|
Viky
|
mm vrijedi za cijelu vrtičku grupu...to je prestrašno kak je neuredan i šlampav,dovodi me do ludila
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:34:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ket daj otkaz ,bojkotiraj<=to je sad moderno sad mi je malo jasniji tvoj nickname ma koji otkaz,ja idem i na wc bar s jednim....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:38:52
|
|
|
|
ket
|
i to razumijem oni su djeca,ja moram pričati s mm-om dok je na wcu otvorinih vrata zato što mu je dosadno nikako se naučit na novine kao drugi ljudi
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:41:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
veselo je tebi ,vidim ja idem laganini na spavanje,sutra nas ceka novi dan.... laka vam noc cure.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:41:38
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja zalutala medju slikice Bokic Viky
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:43:13
|
|
|
|
Viky
|
Bok wuky...što ima kod tebe?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:44:35
|
|
|
|
ket
|
viky znam da je zločesto i sebično,ali drago mi da nije moj jedini....svi na rru pričaju o divnim čistačima i pomagaćima,ja pala u depru u što sam ja gledala i udala se
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:45:54
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Viky Bok wuky...što ima kod tebe? Polako ali sigurno okice se sklapaju U zaostatku sam zadnjih dana, pa hvatam sve
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:48:21
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: ket viky znam da je zločesto i sebično,ali drago mi da nije moj jedini....svi na rru pričaju o divnim čistačima i pomagaćima,ja pala u depru u što sam ja gledala i udala se ne znam kakvi su drugi,ali kod mene prestrašno...čak i gače ne baci u zmazani veš,več ih baci pokraj košare...nemreš vjerovati
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:49:29
|
|
|
|
Viky
|
wuky...i ja sam na rezervi,sam kaj ne zaspim
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:51:36
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Viky wuky...i ja sam na rezervi,sam kaj ne zaspim Idem stvarno...jer ujutro cu zaliti sto nisam ranije legla. Laka vam noc cure...lijepo mi sanjajte
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:52:23
|
|
|
|
Viky
|
laku noć wuky,lijepo sanjaj
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:52:36
|
|
|
|
Anoniman
|
eh, ček sad da se snajdem, tam je klub, tu birtija, a sitna je vurica, slova su već mala... hehhehehe cure, kaj se tiče veša.... moj ponekad nekaj pospremi, ali ostavi - ne kraj košare, nego kraj kreveta! Na podu! I onda jamra kaj je nered. Poludila sam ovih dana... sakril mi je modem kao da ne visim na internetu, hahaha a jedino ja pošteno kuću očistim... on samo malo trlj-brlj i to je tak veliki posel onda! Strašno!
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:58:08
|
|
|
|
Viky
|
posve te razmem,ti muški su nevjerojatni.Moj je išao kakti popraviti veš mašinu koja mi je riknula.Ne samo da ju nije popravio,več je napravio dodatni kvar...majstor mu je danas umro od smijeha.Ali,meni je bilo za plakati...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 15.4.2009 23:59:47
|
|
|
|
ket
|
moj radi čuda s vešom,moram igrati vruće hladno da sve nađem.....ali neće ništa....ja neki dan ležim....boli me...37tj. on dolazi kući i pita šta je ovdje bomba pala........... na mars bi ga šutnula
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 0:02:39
|
|
|
|
ket
|
popravlja mašinu????????????vau .moj meni već 3 tjedna osigurać mjenja i nikako....dok nisam imala trbuha,sama sam se verala pa ga navikla,
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!