Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:34:02
|
|
|
|
Marta j
|
Dobar dan..... Ima koga?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:39:42
|
|
|
|
FIONA
|
ideš...ni me bilo par dana i juuuupiiii sve zeleno...mrak...baš mi se dopada...curke jel koja pije kavicu da nisam solo???
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:40:53
|
|
|
|
zaba
|
bok fiona,evo ja pregledavam i pijuckam kavicu-da nisi solo.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:42:44
|
|
|
|
novamama
|
evo ,skupljamo se polako za kavicu marta, kako je mate?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:44:21
|
|
|
|
FIONA
|
...aj da i ja malo tu zazujim...samo da se mala ne zbudi sad kad sam sjela...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:44:55
|
|
|
|
Marta j
|
Kava.... Mate je ok,al sam ja kao da me netko pretukao jedva se gibam,a jos jutros kada sam se digla vidim da sam dobila herpes na usni pa sam cijela nikakva.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:45:58
|
|
|
|
FIONA
|
rano sam rekla...zbudila se... ...ah dođem kad ju nahranim!
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:47:03
|
|
|
|
zaba
|
ja sam bila na sudu i nisam se uzrujala,al već sama činjenica da moram tamo ići i zbog čega me stepla.Sad se opuštam pred posao i ugodno družim s vama.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:48:22
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: koka evo nas malo, neda mi se vani jerr jakooo puše. i ja bi jedan kafesito bok kokita,kaj je s tvojim ispitom?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:53:13
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hi, cure.. žabita, zakaj na sudu?? koka, da kak napreduje matura?? kavica
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:54:17
|
|
|
|
zaba
|
skrbništvo nad Lucijom i reguliranje viđanja.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:55:48
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: zaba skrbništvo nad Lucijom i reguliranje viđanja. nadam se da je dobro prošlo i da će završiti kako želiš
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 10:59:18
|
|
|
|
koka
|
vidiš kako ide, nemam vremena učit...al nekako čemo napraviti...sad pišem završni rad , pa moram do trgovine das mi daju potrebnu dokumentaciju, al dobro da ne davim, jer mi se nedaaaaa...a učenje? plače mi se ....dosta o tome došla sma se opustiti, dok Mila gleda Doru
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:00:52
|
|
|
|
mariola
|
Evo moje mučnine počele. Mogu sat naviti po njima. Svaki dan od 11 do 11
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:02:59
|
|
|
|
zaba
|
hvala fiđej,skrbništvo je riješeno,naravno Lucija ostaje sa mnom,a viđanje ne znam.Njega to ionako ne zanima previše,ja želim imati crno na bijelo,pa ako neće htjeti viđati dijete,neće mi moći prigovoriti i izmišljati da ju nedam.Nije ju vidio više od godinu dana,a htio bi da ju "spakiram" i dam za vikend.Ma molim te,pa da dijete ima traume-ne dolazi u obzir.Nek teta iz centra bude s nama i da svoje mišljenje.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:04:14
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: koka vidiš kako ide, nemam vremena učit...al nekako čemo napraviti...sad pišem završni rad , pa moram do trgovine das mi daju potrebnu dokumentaciju, al dobro da ne davim, jer mi se nedaaaaa...a učenje? plače mi se ....dosta o tome došla sma se opustiti, dok Mila gleda Doru
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:07:57
|
|
|
|
Thea
|
Ja sam isto djete rastavljenih roditelja i znam da je najgore dijete siliti da ide s ocem na vikend ili čak preko ljetnih praznika ako ostatak godine nema nikakvih kontakta s njim.......A i ne kužim te očeve ne pitaju za djete a onda kad im se sprdne to dijete bi moralo ići s njima....A ako mu majka ne da dijete onda ona ispada negativka,a nju nitko ne pita kako se sama brine za to dijete i šta djetetu reči kad upita zašto tata ne pita za njega ili ne nazove......
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:14:02
|
|
|
|
zaba
|
eto kako se žene međusobno razumiju
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:14:47
|
|
|
|
koka
|
cure drage baš mi je žao što se u životu i to dešava. Ja sam odrasla s bakom, tatu nisam nikad ni upoznala i jedino što molim dragog boga je to da ja i mm u zdravlju odgojimo zajedno našu dječicu. A lipo znam da je to tako veelika želja. ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:15:16
|
|
|
|
Thea
|
Kad muški ne razumiju nas i naše majčinske instinkte,čast izuzecima.......
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:15:16
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Thea A i ne kužim te očeve ne pitaju za djete a onda kad im se sprdne to dijete bi moralo ići s njima....A ako mu majka ne da dijete onda ona ispada negativka,a nju nitko ne pita kako se sama brine za to dijete i šta djetetu reči kad upita zašto tata ne pita za njega ili ne nazove...... Eto, bas takvu situaciju imam ja
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:18:45
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Thea A i ne kužim te očeve ne pitaju za djete a onda kad im se sprdne to dijete bi moralo ići s njima....A ako mu majka ne da dijete onda ona ispada negativka,a nju nitko ne pita kako se sama brine za to dijete i šta djetetu reči kad upita zašto tata ne pita za njega ili ne nazove...... Eto, bas takvu situaciju imam ja sad smo dvije i nisi više sama
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 11:23:52
|
|
|
|
mariola
|
Koka, prvo ako je preosobno nemoj odgovorit, razumjet ću ali ja ću ipak pitati. Je ti otac ikad falio iako ga nikad nisi ni upoznala ili misliš da si zakinuta na bilo koji način, da osjećaš prazninu neku zbog toga? Naime, mene to zanima, jer moja nećakinja odrasta bez oca. Vjerojatno ga nikad neće ni upoznat. On se nje odrekao dok je još bila u trbuhu. Ona odrasta u puno ljubavi od svih nas drugih, još nije počela pitat za njega. Samo zna reći da ona nema tatu i to je sve. Čitajući ove tužne priče oči su mi pune suza i mislim se da će mojoj ljepotici možda biti bolje da ga nikad ni ne upozna nego da ne daj bože ima traume od nejga.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!