Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 14:45:09
|
|
|
|
ket
|
robica je oprana.....čeka bolje dane da se popegla
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 14:47:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
pozdrav uspavana ......
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 14:48:37
|
|
|
|
mariola
|
Ha,ha, ja imam hrpu toga za peglat. Sreća pa imam praonu u koju niko osim mene i mm ne ulazi pa niko ni ne zna koja je tamo katastrofa ovih dana. Gospođa samo spava a tamo se se samo gomila roba.
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 14:51:30
|
|
|
|
uspavana
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 14:52:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ha,ha, ja imam hrpu toga za peglat. Sreća pa imam praonu u koju niko osim mene i mm ne ulazi pa niko ni ne zna koja je tamo katastrofa ovih dana. Gospođa samo spava a tamo se se samo gomila roba. mislim da je kod svake druge tako,ja taman nesto opeglam a onda mogu opet iz pocetka
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 14:55:40
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja peglam samo kosulje i nista vise Sve drugo samo fino istresem i slozim u ormar i tamo se sve fino poravna
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 14:56:57
|
|
|
|
mariola
|
A šta ćeš, to nam je sudbina. Cure moje, ja ću vas napustiti i javiti se večeras ako opet ne provedem cjeli dan u krevetu. Al obećala sam mužu jedne hlače popeglat a ovo drugu ću se pravit da ne vidim. Jadan mm, još mu nisam ni proljetnu robu pripremila.
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 14:59:22
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja peglam samo kosulje i nista vise Sve drugo samo fino istresem i slozim u ormar i tamo se sve fino poravna Ma i ja isto. I stolnjake. Ovih dana smo imali goste, puno djece pa imam i pet stolnjaka i složit robu od opranih 5 mašina. Al to zna i mm pa bi mogao i on. Ajte bog, idem idem.
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 15:00:55
|
|
|
|
uspavana
|
a ja još nemam klinaca, pa sam isto lijena za peglanje... uvijek skupljam veš do unedogled... i onda trebam sate potrošiti dok sve popeglam... i uvijek kad sam gotova s hrpom obećam sama sebi da se to više ne smije ponoviti... i opet krene sve ispočetka, ko začarani krug :)
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 15:02:08
|
|
|
|
vjerae
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 15:03:48
|
|
|
|
ket
|
pozdrav cure do navečer....ja izgubila živce u borbi sa rr......
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 16:00:16
|
|
|
|
uspavana
|
pozdrav svima!! "vidimo se" opet sutra, sigurno
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:35:55
|
|
|
|
Candy
|
Pozdrav svima,jesam vam falila ? Ima tko za neku kavicu?Što ima novoga,jel netko rodio,imamo li koju novu trudnicu? Ajme koliko zaostataka imam za čitati ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:36:58
|
|
|
|
Marta j
|
Candy pa gdje si ti ovih dana. Evo upravo je L.P. javila da je rodila malog Marka
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:37:23
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Pozdrav svima,jesam vam falila ? Ima tko za neku kavicu?Što ima novoga,jel netko rodio,imamo li koju novu trudnicu? Ajme koliko zaostataka imam za čitati ... Da...sinoc smo morale piti bez tebe
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:40:08
|
|
|
|
Candy
|
Bok cure !Kako ste,što ima novoga?Marta,još u komadu?Tikice,kakvo je stanje kod tebe,nisam u toku ... Odoh u čestitare,pa se vratim... Znači,falim vam samo za šankom ?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:42:36
|
|
|
|
Marta j
|
Jos uvijek sam u komadu
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:45:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Idem ujutro na prvu folikulimteriju u ovom ciklusu.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:47:08
|
|
|
|
Viky
|
Bok cure...vidim da ste vesele,ma takve vas volim. Marta,vidim da je Mate odlučio još malo uživati. Candy,baš si falila,nadam se da nečeš tako opet nestati
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:49:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, uostalom, gdje si bila? Ja sama morala sinoc svu pivu popiti
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:50:29
|
|
|
|
Marta j
|
Mate je odlucio jjos malo muciti mamu Evo tikice da pijes jos malo
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:51:19
|
|
|
|
Marta j
|
Evo i za vas ostale
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:51:44
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Idem ujutro na prvu folikulimteriju u ovom ciklusu..... Tikice,mislimo na tebe
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:54:28
|
|
|
|
Candy
|
Bok Viky i tebi... Marta,ne da se Mate nikako još,lijepo mu je unutra ? Tikice,draga,neću biti sutra tu,ali ću misliti na tebe ...Sretno draga ! Radim puno,odsutna sam poslovno,tako da se nećemo često družiti...I umorna sam ko pas...i umjesto da odem leći,ja odmah došla vidjeti što ima novoga na Raji ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 17:58:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajoj....lijepo od tebe Odi onda odmarati....a ja odoh malo s deckima u djir...sladoled i setnjica kroz parkic pa se pisemo kasnije
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!