Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:48:21
|
|
|
|
Zvonki
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:50:12
|
|
|
|
ket
|
HEJ Zvonki ja ću si uzeti cvijetić,baš je supić,možete vi kavu piti i bez njega
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:51:55
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma cvjetić si uzmi slobodno! Al' piticu ne diraj!!!
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:52:27
|
|
|
|
ninolina
|
Hej ket bila sam na ctg i pregledu sve ok beba u 2 tjedna dobila kilu što mi je puno ali eto. Kako ti i mali Dariss jesam dobro napisala ime bebice
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:53:05
|
|
|
|
ninolina
|
nju ću ja
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:53:49
|
|
|
|
ket
|
ma ostavi si svoju piticu ja ću sebi pravu napraviti ... kakav vam je dan danas
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:55:35
|
|
|
|
uspavana
|
hej zvonki! stvarno imaš dar za serviranje popodnevne kavice i deserta što ima kod vas? evo, tu se zamračilo... i počela je opet padati kiša..ko jutros..baš je teško vrijeme neko vani...tako da pokušavam buljiti u monitor tolko da ne vidim što se događa vani
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:56:08
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Hej ket bila sam na ctg i pregledu sve ok beba u 2 tjedna dobila kilu Ha, dosta dobivaju sad pred kraj. Ti si u 37 tj? Neka raste bebač mali. Samo neka raste
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:56:20
|
|
|
|
ket
|
jesi...dobro je valjda,u pon idem doktoru pa će me slati u bolnicu na ctg,bar ja mislim.... ajoj ja se bojim koliko moj ima sad kad "JEDE" ko lud cijelu trudnoću
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:58:38
|
|
|
|
Zvonki
|
Ovdje je lijepo sunčano, samo što puše ko' ludo. Mislim da nećemo na rolanje danas. Bebica je kod cura u sobi, malo se druže s njom (ili bolje rečeno, ona s njima ) a ja malo čitam i tipkam. Ket, pošalješ malo pite i do Zg.?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:59:28
|
|
|
|
picky
|
mene jucer struja stresla ali posteno jos me malo glava boli a jucer nisam znala za sebe jel znate moze li sta biti bebi strah me i zvat doktora
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 13:59:53
|
|
|
|
ninolina
|
Moja nije tako prevelika ali meni je to puno a s obzirom da ja kroz cjelu trudnoću nisam dobila kile na sebe već sve uzela ona ja zadovoljna . A tebi je rekao velika beba?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:01:39
|
|
|
|
uspavana
|
nemam ti pojma... a što ti se dogodilo?? drago mi je čuti da si sad bolje!!!
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:01:44
|
|
|
|
ket
|
naravno,od čega ćeš
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:03:27
|
|
|
|
Zvonki
|
Ajoj, picky, što si ti radila sa strujom? Mislim da bebaču ne može biti ništa. Ali definitivno obari pažnju miče li se redovito i potraži stručnu pomoć ako misliš da nešto nije u redu.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:04:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
dan cure evo i mene na kavici.... jeste mi dobro?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:04:48
|
|
|
|
uspavana
|
da, ide polako... petak je...još malo pa će biti gotov radni dio tjedna.. naravno da sam dobro, hvala na pitanju ti?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:04:55
|
|
|
|
ninolina
|
mene jucer struja stresla ali posteno jos me malo glava boli a jucer nisam znala za sebe jel znate moze li sta biti bebi strah me i zvat doktora A kaj si radila ženo draga?. A da ipak provjeriš kod doka nazovi na hitnu pa pitaj, jel osjetiš bebicu
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:05:24
|
|
|
|
ket
|
da...kažu stalno da je 3 tjedna veća glava,a 4 buša mala..... velika moja beba
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:05:53
|
|
|
|
Zvonki
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:06:33
|
|
|
|
uspavana
|
može odmah jedna velika časa u mojem smjeru
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:06:45
|
|
|
|
ninolina
|
user posted image da...kažu stalno da je 3 tjedna veća glava,a 4 buša mala.....user posted image user posted image velika moja beba a onda bi ti mogla skoro, al nemoj prije mene
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:07:08
|
|
|
|
picky
|
iskljuivala jednu svjetiljku iz uticnice i puklo,ona dva metala ostala unutra a ja ni trena razmisljanja prstima posla to vaditi (a muz mi elektricar)mos misliti koje razmisljanje.nista se nije desilo i onda ja kontam ako nije dosad i nece i opet tad me puklo posteno.kad sam njega nazvala on kaze ako si prezivila preziivila ali nema pojma jeli mi moglo nesto biti mislim bebi. joj dva tjedna vec ne spavam sinoc sam ko beba spavala
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:09:59
|
|
|
|
picky
|
mice se.nakon toga 10 minuta sigurno nije al kasnije je.i jucer cijeli dan nakon toga.danas se mice al ne tako kako zna.u utorak imam normalni termin kod doktora.joj da joj nesto bude nebi si nikad oprostila.u 32-om sam tj
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:10:29
|
|
|
|
ninolina
|
Ma glavno da te nije bacilo. Mene isto stresla nedavno tako ali ja se nisam mogla sagnuti, moja skakutava neda i sa nogom držala produžni a sa rukom čupala žicu naravno u koso i streslo me. Nisam mogla dva sata poslije ruke oprati još su mi trnci išli ali sve je ok.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!