Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:00:56
|
|
|
|
ninolina
|
Bokić curke, dok obiđem sve teme od jučer Kkaao je, dječica dobro?
|
|
[Obrisani korisnik] 18.4.2009 9:04:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:04:15
|
|
|
|
Puli
|
jutro ninolina ti si nam još u komadu juhica se krčka,veš se pere,curka papa perece kad nestanem znači da sam ju na spavanac išla staviti
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:05:00
|
|
|
|
Puli
|
ninolina tickeri su ti mrak
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:08:17
|
|
|
|
božica
|
komadi jutrooooooooooooooooooooo kavica se pije sunce nam vani vrije kak ste kaj e ninolina baš te se sjetimm kako guraš još par tjedana a sjećam se kadad si došla i bila nekaj sitno trudna u vrijeme leti leti kako djećica? A puli bok vidim veselo vam je
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:09:28
|
|
|
|
Puli
|
o božita bok si radna ili neradna jutros kako ekipica mala i plava
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:09:58
|
|
|
|
ninolina
|
Hvala puli. Joj jesam ali mislim da ću skoro. Od jučer me frče sve. Još mi mužić napunio kadu s vodom sinoć i napokon legla u nju jer do sada samo tuširanje i sad me to očito koštalo trudova i to dobrih. Još su neredoviti a najgore kaj sam stalno na wc prirodni klistir a vidjet čemo do kasnije kako bude
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:10:23
|
|
|
|
ninolina
|
Kako vaše curke
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:15:17
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Slušam recept. napisala recept u zvrkovoj slatkoj kuhunji baci pogled
|
|
[Obrisani korisnik] 18.4.2009 9:17:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:18:15
|
|
|
|
božica
|
puli radna radna subota ninolina ti se ozbiljno spremaš ubrzo u rodilište Zvrk bok nisam te vidjela 100 godina, kako si kako zvrk
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:19:17
|
|
|
|
Viky
|
bok curke...ima koga?sad sam upala ko iz vedrog neba,ali nemam vremena za čitanje novosti...kako su naše trudnice?Ima novosti?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:19:46
|
|
|
|
božica
|
kako ekipica mala i plavauser posted image ekipica je sa didicom ostala doma dobro su lavica ko lavica neće se pustiti uhvatila se prsta a V je prava moja cura
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:20:47
|
|
|
|
ninolina
|
Ninolina virila sam u tvoj album,onaj mali plavi je negdje star kao moja kći,razmišljam ga uzeti za zeta..user posted image user posted image user posted image je tu su negdje, samo kaj se ovaj još drži za mamu, nikako da pusti. Al inače vodi ga ninolina ti se ozbiljno spremaš ubrzo u rodilište Joj sad me fjaka drži a neću valjda danas baš je lijep dan
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:20:57
|
|
|
|
ZVRK
|
super smo božice hvala na pitanju on sada gleda nešto na tv pa ja tu na kompu.obadvoje sretni kako pišulje? nemoj puno da radiš
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:22:29
|
|
|
|
božica
|
nemoj puno da radišuser posted image neću neću
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:22:33
|
|
|
|
ninolina
|
Cure gdje je lee nema je jutros, nije joj se valjda posrečilo
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:23:15
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Cure gdje je lee nema je jutros, nije joj se valjda posrečilo mislim da nije,jer mi je obečala da će mi se javiti na mobitel
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:23:25
|
|
|
|
božica
|
Cure gdje je lee nema je jutros, nije joj se valjda posrečilouser posted image sve je moguće
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:23:51
|
|
|
|
božica
|
Cure gdje je lee nema je jutros, nije joj se valjda posrečilouser posted image mislim da nije,jer mi je obečala da će mi se javiti na mobitel
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:30:07
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure. Lijep pozdrav svima od mene. Ja sam još u krevetu, mm mi skuhao kavicu, donio laptop, upalila si tv i došla uživati s vama. On u boravku gleda neki film. Kako ste mi vi?
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:31:36
|
|
|
|
ZVRK
|
mariola dobro jutro pitala sam muža za tvoje ali je rekao da ih ne pozna(po mom pričanju i imenima)
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:33:09
|
|
|
|
m600
|
dobro jutro svima...kako ste? evo ja tek ustala pijem kavicu i grickam slanac
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:33:12
|
|
|
|
božica
|
jutro mariola pozz tvom mužu
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 9:33:45
|
|
|
|
mariola
|
Ma da? Ko bi rekao? Mislila sam da se tamo svi poznajete ko i mi ovdje...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!