Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:07:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
cure vikendare.... vecer zvonki,kako si nam ti,tvoje cure?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:10:49
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure umorne, bile cijeli dan vani pa u igraonici na trambolinima. Ja isto umorna, čistila danas i šetala bebu 4 sata. Hvala na pitanju. Ti?
< Poruku je uredio Zvonki -- 18.4.2009 23:11:23 >
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:14:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma i ja u nekom ciscenju vec par dana,ocu sve urediti prije odlaska u zd a i oko njih uvik posla,a znas i sama. ...ljutim se na sebe sto mi uvik dodje ponoc-jedan kad idem leci al sve u svemu ok
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:14:50
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki šetala bebu 4 sata. Hvala na pitanju. Ti? zavidim ti naovoj šetnji, ovdje je danas baš puhalo i bilo oblačno pa nismo nigdje išli - osim do mog tate na brod - lolić je bio na mostu
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:15:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Zvonki šetala bebu 4 sata. Hvala na pitanju. Ti? zavidim ti naovoj šetnji, ovdje je danas baš puhalo i bilo oblačno pa nismo nigdje išli - osim do mog tate na brod - lolić je bio na mostu znaci on je buduci kapetan
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:17:39
|
|
|
|
dami
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ja sam dami dobro,samo sam umorna ko pas,puno radim i ne mogu se naspavati ...Ne radimo još ništa na bebaču,ovaj tjedan moram ponoviti briseve jer su bili pozitivni na ureaplazmu pa se toplo nadam da sam je se riješila da mogu dalje u te pretrage koje mi trebaju za postupak ...Vrijeme ide a ja se nisam pomaknula s mjesta... Kako ste ti i dječica?Kako je seka?Nisam ni ja u toku,ima li kakvih novosti kod nje? Malo sam odlutala. nema kod sestre niš novog na našu veeeliku žalost. Zato sam i postavila onu temu novu, zanima me.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:18:00
|
|
|
|
Candy
|
Bok novamama i Zvonki ...Kako ste,kako dječica?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:21:42
|
|
|
|
Candy
|
Pretpostavljala sam dami da si radi nje otvorila temu ...Baš mi je žao draga... A ja nikako da nađem tu temu,ili sam luda da sam ju vidjela ...Ma sigurno će je već Tikica iščupat negdje ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:21:52
|
|
|
|
Zvonki
|
Bok Candy! Falila si malo ovih dana, znaš? Spominjala sam te na 73 strani jučer. Pusto ovdje bez tebe. Jedu se slatkači, nema pivice
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:25:46
|
|
|
|
dami
|
Strašno. obožavaju moju dariju i strašno mi je krivo što ne mogu voljeti tako svoju djecu. . Ali dobro, malo preteška tema a ne želim ni tebe sekirati sigurno znaš kako je to.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:28:46
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Zvonki šetala bebu 4 sata. Hvala na pitanju. Ti? zavidim ti naovoj šetnji, ovdje je danas baš puhalo i bilo oblačno pa nismo nigdje išli - osim do mog tate na brod - lolić je bio na mostu znaci on je buduci kapetan možeš mislit , prvo sam govorila da će postavljat parkete jer sam bila sa trbuhom do zuba kada sam morala gulit ljepilo sa parketa koji nisu bii dobro postavljeni ... tata mu vadi naftu, pa ih jazezam da će i on ići vani raditi i mami slati pare, ali mm ni da čuje za tu opciju , sad kapetan ... ma nek je on meni živ i zdrav pa nek radi što želi sad sam se sjetila - u bolnici je plakao ko violinica pa sam rekla da je rođeni violinist, a poslije mi je bio znanstvenik neki o, svašta
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:29:45
|
|
|
|
Candy
|
Dami,mogu samo zamisliti kako im je,iako se i mi borimo s tim...ali,teška tema za pred spavanje ... Zvonki,vidjeh da sam ti falila ...A kaj mogu kad sam u speedu pa me nema ... I vi meni falite,imam feeling da sam puuuno toga propustila,pa kad dođem,počnem čitati i nikako vas uloviti ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:33:48
|
|
|
|
dami
|
cure ja vas sad pozdravljam i želim vam ugodno druženje.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:33:54
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy ,imam feeling da sam puuuno toga propustila,pa kad dođem,počnem čitati i nikako vas uloviti ... Oh, ja sam prestala sve čitati. Nemam toliko vremena! Pa se ubacim ko' indijanac. A šta ću!
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:34:25
|
|
|
|
Zvonki
|
Laka ti noć dami!
< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.4.2009 3:04:39 >
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:38:47
|
|
|
|
Candy
|
Dami,laka ti noć draga.... Zvonki,ma teško mi se naviknuti da ne pratim sve teme ,ali nemam izbora,morati ću ... Baš sam umorna i mislim da ću krenuti na spavanac ...a tako bih se družila s vama ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:40:39
|
|
|
|
Zvonki
|
Vjerujem da si umorna. I meni oči padaju. Pregledala sam sve nove teme pa idem spavati i ja. Laka vam noć svima!
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:46:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
laka vam noc cure...i ja vas napustam do sutra...lipo spavajte
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:47:28
|
|
|
|
novamama
|
laku noć pepi
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 18.4.2009 23:47:42
|
|
|
|
Candy
|
A onda bježim i ja ...Cure,laka vam noć !
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2009 3:05:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.4.2009 6:51:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 19.4.2009 7:29:25
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro jutro cvrčak nadam se da si dobro oćistila aparat za kafe i da budem dobila friško skuhanu kavicu. moji dečki JOŠ spavaju a ja se digla prije 7 i odmah si umjesila kruh kakvo je stanje kod tebe?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 19.4.2009 7:31:36
|
|
|
|
Puli
|
jutreko stižu kavice
< Poruku je uredio Puli -- 19.4.2009 7:33:25 >
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 19.4.2009 7:32:46
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala puli kako vam prošla noć?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!