Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 20:52:07
|
|
|
|
curice
|
večer svima,kako ste?
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 20:52:14
|
|
|
|
tikica_69
|
Ah..... nemam ja snage toliko tipkati koliko on s anja u jednom danu moze napraviti....nemam vise snage za to deriste. Pa izludjuje me jos od 18-satnog poroda i sve do danas i tako valjda dok se ne izvrnem ko zohar negdje
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 20:53:26
|
|
|
|
ivanaa
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 20:53:50
|
|
|
|
Candy
|
Novamama,bok i hvala za rezerve ...Kako si ti,što kod tebe ima novoga?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 20:54:29
|
|
|
|
novamama
|
tikice potegni malo rakije direkt iz kotla
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 20:54:34
|
|
|
|
curice
|
ne,ne Tikice,ne daj se isprovocirati popij jednu
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 20:57:02
|
|
|
|
Candy
|
Ajme,koliko vas je odjednom došlo u birc ...Tko će to sve poslužit' ? Ivanaa i curice pozdrav i vama,kako ste?Ivanaa kako je baka?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 20:57:56
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: novamama tikice potegni malo rakije direkt iz kotla Ma, natocila sam si veliki bambus...popijem tu litru vina i 2l pepsija i idem krepat u krevet
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:00:35
|
|
|
|
ivanaa
|
bok svima..baka nije ok.Candy kod tebe mi je super sto uvijek znas sta ces pitati koga
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:01:50
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mamika a eto živa sam samo me neko vrijeme nije bilo tu sorry inače sam dobro a školjka mi je još draga prijateljica samo da je bebica dobro. jesi bila kod doktora danas? ja idem u petak. Bila sam danas, beba je super, velika je i kaže dr. da je izgleda pišonja.
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:01:54
|
|
|
|
uspavana
|
ja sam nagovorila dragog da me vodi malo danas do trgovinama..još nešto od namještaja nam treba :) malo prije smo se vratili..i sad preživamo u dnevnoj sobi... pozdrav vama svima!!
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:02:43
|
|
|
|
tiha
|
na poslu ide vec nekako mia je puna slajma pa kasnlje ali sva sreca nema upalu grla....nisam se javila za vikend bila sam u svatovima u cerni kod vinkovaca pa nisam imala vremena ni zivit. cijeli tjedan sam odradivala da me pusti sefica u subotu u 10 kuci da mogu sve pripremit za svatove i otic se zabavit...ali isplatilo se naplesala sam se aaaauuuuuuuuuu da imam upalu svih misica...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:03:24
|
|
|
|
novamama
|
ne znam što bih ti rekla...moja sister ima teenagera i stalno su na ratnoj nozi...jedina osoba sa kojom on može razgovarati sam ja, ustvari...ali ja mu nisam mama i ne odgajam ga, a ponekad i meni digne tlak...ali...ima povjerenja u mene i vidim kako me cijeni...a da ti nađeš nekoga tako, pa tako pokušaš utjecati na njega? kod nas pali, ali ponekad meni su oni smiješni - smotani, najpametniji na svijetu, svi ih mrze, oni svih mrze , ali još uvijek ranjivi i u biti djeca...i obožavam ih
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:04:54
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mariola Bila sam danas, beba je super, velika je i kaže dr. da je izgleda pišonja. jooj mariolica, bravo za pišonju maloga , jupi
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:05:03
|
|
|
|
Lady3
|
bok...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:05:30
|
|
|
|
Candy
|
Pa ivanaa,kad vas želim sve pozdraviti ...Žao mi je što je baki loše,vjeruj mi,znam kroz što prolazite...mojoj baki je sutra godišnjica ... Tikice,samo za tebe jedan virtualni ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:07:09
|
|
|
|
ivanaa
|
vec se svi molimo da umre.Cure ja bi dala ime novom bircu nisam nikada..sutra ujutro??moze??
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:07:37
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ajme,koliko vas je odjednom došlo u birc ...Tko će to sve poslužit' ? candy, evo za svih, da ti malo odmoriš
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:07:55
|
|
|
|
Candy
|
Bok Lady,ajde da i tebe sretnem ...Taman na pivicu i bambus ... Kako si,jel kozice prolaze?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:08:47
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa vec se svi molimo da umre.Cure ja bi dala ime novom bircu nisam nikada..sutra ujutro??moze?? a mi mislili ti utučena
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:08:49
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa vec se svi molimo da umre.Cure ja bi dala ime novom bircu nisam nikada..sutra ujutro??moze?? Moze
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 20.4.2009 21:09:17
|
|
|
|
Candy
|
Novamama,ma svaka ti čast ... Ivanaa,samo naprijed,možeš već i večeras,približavamo se stotki ...A jel znamo ime birca?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!