Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 8:50:19
|
|
|
|
ninolina
|
Cure moje, ja juče išla doktoru i kad sam krenula sam si čvrsto obećala da ne smijem ništa potrošiti jer nemam kunica a na kraju potrošila 5000kn user posted image user posted image Dobra si ti ko i moj muž nemam kuna a potroši par tisuća na glupost. Neko bi vam rekao da niste normalni jer je i 100 kn puno ali
|
|
[Obrisani korisnik] 30.4.2009 8:51:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 8:53:11
|
|
|
|
ninolina
|
Trudovi stali ali imam onaj sluzavi iscjedak opet danas. A sutra imam dogovoreni porod tako da curka ide van sigurno
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 8:57:16
|
|
|
|
ZVRK
|
mariola pa šta si kupila????
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 8:57:58
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Trudovi stali ali imam onaj sluzavi iscjedak opet danas. A sutra imam dogovoreni porod tako da curka ide van sigurno možda se ''uplaši''pa sama krene vani
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:00:04
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro cure...evo friških Vidim jedna trudnica nam je još tu,a jel ima vijesti o drugima? A ko je to potrošio toliko novaca?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:01:05
|
|
|
|
ROZI
|
Ninolina puno sreće,ja imam još dva mjeseca,čini mi se jako brzo !
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:06:48
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj, pa puno korisnih stvari Kupila sam dragom kameru za rođendan, 2700 kn i sebi cipele i torbu 2400 kn A šta ću, ja kad se zaljubim u štiklu ne pitam cijenu
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:08:31
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Našla si kameru i za štikle i torbu...ako si ti sretna onda smo i mi.... Šta će tek biti kad za bebača počneš kupovati?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:10:23
|
|
|
|
ROZI
|
mariola,svaka čast ,ja nisam takav potrošač ali važno da si zadovoljna!
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:12:15
|
|
|
|
lee
|
evo mene, Marta nam je jako umorna od svega...baš su je dobro izmučili.nadam se da je sada sve uredu.ninolina sretno ti sutra! jesi se ti čula sa našom Martom? mariola,dobra si!
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:13:30
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hej Lee kako si ti? Zašto su nam Martu izmučili?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:16:28
|
|
|
|
mariola
|
Ma ja presretna Biće love, neće biti nas To sam išla u modianu zamijenit dragom jednu majicu od lacosta i dok sam čekala da teta zamjeni odmah pored su bile izložene torbe i cipele od guessa i ja nisam mogla odolit a štaš, pravo žensko. A gledala sam ja i za bebu krevetić i stol za presvlačenje al još je rano za to al kad počnem di će mi biti kraj. Al sreća i mm je takav pa mi ne zamjera
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:17:07
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lee evo mene, nekako sam se nadala da se danas nećeš javiti na raju. da ćeš biti zauzeta sa ''tiskanjem'' alexa
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:17:21
|
|
|
|
mariola
|
Šta je s MArtom???
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:18:30
|
|
|
|
lee
|
dobro sam...sve me boli...imam pritisak a maleni nikako da krene...sutra opet kontrola...a ja luda od svega...više mi je dosta.... kaže Marta da čekaju da prirodno rodi...ima bolove a neče da joj pomognu da to krene brže...pa je sva umorna od toga...zato kažem da su je baš izmučili sa tim čekanjem... kako si ti?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:21:44
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj,kako nam muče Martu....evo joj da joj bude lakše...i da što prije ugleda Matu!!! Ja sm dobro,kod nas danas ružno vrijem ,malo pada kišica i dosta je hladno...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:24:01
|
|
|
|
pikachu
|
Hej, komadi... Kako ste? Mene ubilo vrijeme jutros... U Zg-u lije kako iz kabla i nema namjeru stati ... Pakiram nas za Zadar, nadam se da će doli biti bolje vrijeme... Joj, ja sam isto impulzivni kupac iako ne znam kada sam zadnji put toliko potrošila na torbu i cipele, sve se nešto kuliram da ne pretjeram... Kao dijete na putu i to ... Iako bi mi sad mm skinuo i zvijezde s neba samo da sam zadovoljna dok sam trudna ... Kavica?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:24:32
|
|
|
|
ninolina
|
ninolina sretno ti sutra!user posted image jesi se ti čula sa našom Martom? Hvala draga, čule smo se juče baš je bila jadna, boli ju, a i krvarila je. Sinoć mi se nije javila. Kada češ ti lee
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:25:51
|
|
|
|
mariola
|
Jadna Martica... I kod nas je vrijeme nikakvo. Jučer je ujutro lila kiša, oko 10 se razvedrilo i pržilo sunce, popodne oko 6 pljusak da nije mogo bit veći. Danas su zvali buru a vani je oblačno, a večeras nam je fešta u gradu. NAdam se da neće padat pa da mm i ja malo izađemo u đir.
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:26:17
|
|
|
|
lee
|
kad se javi reči ču joj da mislite na nju! i kod nas je vrijeme poluoblačno samo što kiša ne padne...a nikako da padne... jedva čekam da dodje sunce. cure drage idem sada...pa se čujemo kasnije..kompjuter me opet počeo zezati...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:28:53
|
|
|
|
lee
|
mislim da če krenuti do penzije...maleni lupa i dalje...nema on mira...sad čemo vidjeti kad če krenuti...kaže doktor da je jako nisko u kanaliču da bi trebao uskoro za 4-5 dana znači u ponedeljak...ali to su mi rekli i prije pa ništa...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:29:35
|
|
|
|
mariola
|
Ej Pikachu, u Zadru je juče bilo i sto ujutro kiša, kasnije sunce, popodne ko zna Zvali su buru, bit će lijepo, evo ti kavica
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:33:42
|
|
|
|
pikachu
|
Joj, samo da se razvedri... Zadnji put sam bila onaj vikend kada je tri dana puhalo orkansko jugo... Po la sam... Sada bi da šetam po Kalelargi po cili dan i da sve poznate uspijem viditi ... Vidim, mariola, da vi svi možete objavljivati slike... Mene već par dana zeza... Prikačim ju, ali je ne objavi na post-u ... I sada sam stavila sliku kave, ali je nema... Baš me nekad zna zezati RR...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 30.4.2009 9:34:51
|
|
|
|
Puli
|
pusa svima lee,marta i ninolina još malo pa su bebice s vama samo hrabro i držite se kidam na posao baj baj
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!