|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
5.5.2009 17:22:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 1176
   RE: CB-miris sočnih jagoda
5.5.2009 17:30:53   
ket
pozdrav cvrčak......što je tako strašno?što još postoji nešto u našoj državi što može iznenaditi?user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1177
   [Obrisani korisnik]
5.5.2009 17:40:24   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ket)
  Neposredna veza do poruke: 1178
5.5.2009 18:05:50   
ket
ma možda je nešto krivo,ali da li si bila na ugovor ili?moj šogi je dobio otkaz poštom kući jer je ležao 4ttjedna u bolnici zbog teške upale pluća a sumljali su i na ca,ali on je bio na ugovor....znam da to nije utjeha ali takoje bilo i nikom ništa,čovjek na birou LIJEPA NAŠA HRVATSKA I OBALA JADRANSKAuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1179
   [Obrisani korisnik]
5.5.2009 18:19:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ket)
  Neposredna veza do poruke: 1180
5.5.2009 18:33:02   
m600
pozz curke šta ima?
ajoj cvrčak vidim tebi dan baš i nije najboljiuser posted image
nadam se da se radi o pogrešciuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1181
5.5.2009 18:38:46   
Candy
Ko kaže da nema kavice user posted image ...
Bok cure,kako ste mi danas?

user posted image

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1182
5.5.2009 18:45:19   
m600
ola candyuser posted image
ja dobro hvala, upravo mm i ja došli s tečaja...supeeer nam je bilo... idemo cijeli ovaj i sljedeći tjedanuser posted image user posted image
kako si mi ti?

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1183
5.5.2009 18:48:14   
mama mery
http://www.youtube.com/watch?v=Gh0Co-2_jZw

curke pogledajte ovo moji klinci obozavaju a ja umirem od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1184
5.5.2009 18:48:31   
pikachu
Helou, komadi... Bila u Zadru par dan pa se nisam javljala... Stara nema internet pa nisam mogla, ali ću morati sada to nekako riješiti kada ćemo se par mjeseci preseliti doli... A ja sam ko bez glave kada sam bez net-a...user posted image

Što je to bilo, Cvrcak? Nisam te dobro skužila za taj dopis... Pa jesi li normalno svaki mjesec predizala doznake i nosila u firmu ili...?

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1185
5.5.2009 19:02:48   
m600
sredi to pikachu da si tipkamo i daljeuser posted image
kako si ti? kako bebač?

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1186
5.5.2009 19:05:08   
pikachu
Ma sve je OK... Osim što me je svekar totalno izbacio iz takta ovaj vikend, ali sredit ću ja to već... Jedino što se bez veze uzrujavam... A to ne može biti dobro...

Kako je na tečaju? Da li će poslužiti svrsi? Mi idemo krajem mjeseca da vidimo o čemu se radi...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1187
5.5.2009 19:05:22   
m600
šta sad sve ušutile?user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1188
5.5.2009 19:09:45   
pikachu
A nisi vidila moj upit... Što to tvoj traje tako dugo...? Ovaj na koji ćemo mi ići u DZ Trešnjevka traje samo 2 dana user posted image ...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1189
5.5.2009 19:09:57   
m600
IZVORNA PORUKA: pikachu

Ma sve je OK... Osim što me je svekar totalno izbacio iz takta ovaj vikend, ali sredit ću ja to već... Jedino što se bez veze uzrujavam... A to ne može biti dobro...

Kako je na tečaju? Da li će poslužiti svrsi? Mi idemo krajem mjeseca da vidimo o čemu se radi...

uh draga znam kako ti je i mene moj svekar nekad izbaci iz takta...on to sve kroz šalu a ja user posted image user posted image  kud me i hormoni pucaju zbog user posted image  pa mu još više znam zamjeritiuser posted image  tečaj ovdje kod mene je super...traje 9 dana...danas nam je predavao ginekolog..pričao je o anatomiji ženskog tijela,kako dolazi do oplodnje,koliko traje trudnoća,porođajna doba,vaginalno i carski rez...sutra nam dolazi babica,sljedeći tjedan pedijatar itd... ići ćemo u obilazak rađaone i soba....ma ja mislim da je to nešto fantastičnouser posted image user posted image  svakako otiđite...mm je isto oduševljen s time i jedva čeka sutrauser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1190
5.5.2009 19:13:42   
pikachu
Ovaj moj je izgleda skraćena verzija... Trebala bi onda pogledati u nekoj od bolnica jer u Zadru neću stići jer tijekom ljetnih mjeseci nemaju tečaja... A inače je isto takav gdje ti sve pokažu i svugdje te provedu pa tako i po rađaoni... To je stvarno super...
Iako je meni frendica ginekologica u zadarskoj bolnici pa će me ona izvan tečaja provesti kroz rađaonu...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1191
5.5.2009 19:16:09   
Candy
Evo me,tu sam user posted image ...
Ma stalno me netko zove, ne daju mi mira user posted image ...Nikako kavicu na miru s vama popiti user posted image ...

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1192
5.5.2009 19:17:06   
m600
pa super ti bar imaš štelu da te proguraju do rađaoneuser posted image user posted image user posted image
ja jedva čekam da vidim "TO MJESTO" user posted image  mislim da se žene više opuste kad idu rađati i znaju što ih čeka i kakvo mjesto,a ne samo to...na tečaju se upoznaješ i sa babicama i doktorimauser posted image user posted image  

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1193
5.5.2009 19:21:25   
pikachu
Da, ja isto mislim da ima istine u tome...

Pozdrav, Candy... Kako si ti?

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1194
5.5.2009 19:22:23   
mama mery
mi nazalost nismo isli na tecaj mm nije mogao od poslauser posted image user posted image
ali sa sljedecim cemo ic sigurno jer ako se ide na tecaj onda i tata moze biti u rađaonici voljela bi da ide samnom dosad nisam imala komplk na problema u porodu ali podrska i ljpa rijec uvijek dobro dode

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1195
5.5.2009 19:24:20   
pikachu
Ma nije u zadarskoj bolnici uvjet, da otac bude prisutan, proći tečaj, ali idemo da se malo više educiramo... 

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 1196
5.5.2009 19:25:24   
Candy
Bok pikachu,nismo se dugo srele user posted image ...
Mogu ti reći da sam super...Bila sam u neizvjesnosti i u iščekivanju nalaza,ali srećom,dobri su pa konačno mogu dalje...Korak po korak,ali krećemo se user posted image ...
A ti,što ima novoga kod tebe?Kako si?

(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 1197
5.5.2009 19:28:09   
pikachu
Joj, baš mi je drago... Nisam htjela direktno pitati jer nisam u toku pa da nešto ne provalim... Držim fige za dalje...user posted image

Ja sam dobro... Malička udara sve u šesnaest, pogotovo zadnja dva dana dok sam bila uzrujana pa sam se danas skulirala, a i obećala sam (s obzirom da me sada može i čuti) da neću više plakati (što su ti hormoni)...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1198
5.5.2009 19:28:32   
mama mery
idem cure cujemo se kasnije idem klince kupati user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja cu biti ˇ"okupana"user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1199
5.5.2009 19:29:08   
m600
IZVORNA PORUKA: mama mery

mi nazalost nismo isli na tecaj mm nije mogao od poslauser posted image user posted image
ali sa sljedecim cemo ic sigurno jer ako se ide na tecaj onda i tata moze biti u rađaonici voljela bi da ide samnom dosad nisam imala komplk na problema u porodu ali podrska i ljpa rijec uvijek dobro dode

slažem se s tobom skroz a i mislim da sami čin poroda kad ga otac prođe jako veže muža uz ženu jer je  s njom u njenoj najvećoj boli i najvećoj radosti...meni je dovoljno da mm meni da ruku i ja ću se odmah manje bojati jer je kraj mene najvažnija osoba u životu i mi skupa iščekujemo naše zlatouser posted image
ići će na svaki sljedeći samnom (tako on kaže) a vidjet ćemo kakvo iskustvo će mu bitiuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!