|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
19.7.2008 10:56:59   
Ruža
Bok curke! Išla sam staviti peći doručak za mm_a. Kad već ne mogu čistiti bar da kuham...user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 676
19.7.2008 11:00:34   
Wukovarka
user posted image   ovo ti je dobro...
Moj je na terenu...sad samujem danima i uzasno je dosadno...nemam na koga galamiti kad ostavi carape nasred kupatila user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 677
19.7.2008 11:05:42   
Elena
Evo mene bumbika i bok i tebe Wukovarka,ma dobar dan svi koje ste tu na jednauser posted image Ja zaista ne znam sta mi bi ali me muce neka unjutrasna nervoza,moracu nesto preuzeti jer ovo nisam jauser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam uvjekuser posted image user posted image user posted image uf sta mi se to desilo u zivotuuser posted image Ali nece moci ovako,vraticu jauser posted image na mom licuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Elena -- 19.7.2008 11:06:14 >

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 678
19.7.2008 11:07:57   
Wukovarka
Jutro i tebi...evo jos je topla user posted image za tebe!! Sto si tako nemirna? 

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 679
19.7.2008 11:08:45   
BUMBIKA
Počele ste stizati!
Ja bila malo otišla user posted image
Meznam koliko ću se moći još družiti s vama jer mi se Dino polako počeo vrtiti kao da će se uskoro probudit,a mogao bi bar još malo!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 680
19.7.2008 11:13:11   
Ruža
Elena tko je tebe nasekirao?user posted image
Hajde jedan veliki user posted image  za nas!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 681
19.7.2008 11:17:07   
Elena
takva sam jer mrzim i ne postujem licemerie medzu ljudima a svekrva mi je bas takva,i ne mogu to podnjeti,pre neko vrjeme sam joj rekla da idem i da sam zavrsila s njime,ma rekla njoj sve u lice kako su bezobrazne,a ona nije me smela pogledati u oci,jer toliko puta sam joj rekla da sednemo i pricamo otvoreno,ali ne ona i njena cerka samo se susukaju na tel,i sto je jos gore prica stvari koje ni priblizno nisu tacne,a moj mm suti ko nekiuser posted image i ne znam ali koliko sam ga voljela i jos uvjek ga volim osjecam da ova situacija nimalo ne ide nam u prilog,cak sam resena da odem jer necu vise zivjeti budjeti se svako jutro u strah sta je sledece.......Zivot znam da nisam ja jedina ali eto doslo mi je da vam se izdam jer vise moi roditelji necu pricati jer mi je mama pod lekarstva jer ne moze zamisliti sta me je snaslo.user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 682
19.7.2008 11:17:33   
Megica
Ružo živimo u istoj kući ona je stan ispod nas to ti je da poludiš. MM kaže da se spasi kad radi da ih nikoga ne vidi

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 683
19.7.2008 11:21:37   
Elena
stan od 90kvadrati sveti,ko da nemamo kod kuce malo djete,sve je na mjesto toliko drzim citsyo da prosto ljudi koje dolaze ne mogu se iznacuditi kako to uspjevamo s malom djetetu,a ona nista ne cjeni,cak sto vise kad smo same prica i gluposti,kad kazem mm on meni ti hoces da nas posvadzas tako da vise ne zelim ni njemu pricati,vec ne znam razmisljam da razgovaram s njima ozbilno ako ne nemam sta vise tu cekati,jedan mi je zivot,cetiri god,kako sam ovde i kako me se rodila martina ja nemam nikud,ali nikud izadzeno bez moje sunce Martina,i onako sve je na mene,pa necu trpjeti jos i torture od neka iskopleksirana zena koja pa i nista mi ne znaci u zivotu.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 684
19.7.2008 11:21:52   
BUMBIKA
Ajde Elena drži se,valjda će sve biti u redu!!!
Evo ja ti šaljemuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 685
19.7.2008 11:25:33   
Megica
Joj Elena ja te potpuno razumijem. Meni je u cijeloj priči dobro što je MM uvijek na mojoj straniuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 686
19.7.2008 11:30:14   
Elena
u cjeloj ovoj prici mislim da svekar ne zna ama bas nista zato evo sad svekrva je na posao i razmisljam da sednem i popricam s nijme jer i on bi trebao znati kako stoje stvari jer on placa smetke i sve ostale davacke pa mislim da treba da zna sta se tu desava,a mislim i da nezna da ja ne pricam s njegovom cerkom,jerona i svekrva su takve licemerke,ja se samo cudim kako mogu ljudi biti tako zli i podleuser posted image

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 687
19.7.2008 11:33:54   
maja
IZVORNA PORUKA: Ruža

Ulovila neku novu od P. Cornwell - U opasnosti. Sve mi je od nje super čitljivo.

Pozdrav svima koliko vas ima! Ružo moja i ja obožavam sve njene knjige, ovu još nisam pročitala, a doma imam svih njezinih 12 slučajeva!

Elenita, drži mi se i budi jaka i izbaci sve iz sebe!user posted image

Megica, klinci su ti super, kako lijepo spavajuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 688
19.7.2008 11:36:05   
Elena
dajte cure dosta sam vas davila s moje probleme,kakvo je vrjeme kod vas.Ovde je vec neizdrzlivo,mislim da ce danas biti pekolna vrucina.user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 689
19.7.2008 11:37:22   
Wukovarka
Elena, njega za ruku i sto dalje! Menije malo cudno slusati probleme sa svekrvama, jer sam ja svojom kao prijateljica, pa vam bas ne mogu dati pametan savjet! 

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 690
19.7.2008 11:43:48   
Ruža
Megica mislim da bi trebala iskreno razgovarati s njom i objasniti joj da imaš troje male dječice i da ti je dan isprogramiran, da ti je žao, ali da nemaš vremena i da bi cijenila to kad bi ti rekla kad dolazi. Ili joj kao u šali reci kad dođe da si u velikoj gužvi i jel može navratiti kasnije. U početku će se vjerojatno ljutiti, ali s vremenom će morati prihvatiti situaciju.
Nažalost mi smo još generacija "dobro odgojene djece" koja se dosta ustručavaju, ali mislim da je vrijeme da i mi počnemo cijeniti svoj mir i rutinu.

Elena ne mogu si zamisliti kako ti je dijeliti s nekim kućanstvo. user posted image  3 generacije...user posted image  Prvo moraš riješiti stvari s mm_om i podhitno si nađi neki posao da im ne budeš stalno na raspolaganju i da se malo makneš od svega. Vjerujem kad budeš imala svoja primanja, prvo ćeš samu sebe gledati drugačije, a i oni će te morati gledati kao ravnopravnog člana.
U svakom slučaju sretno cure!

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 691
19.7.2008 11:44:51   
tonkica
EJ MAME I TRUDNICE!
Mia i ja vas pozdravljamo. user posted image  Stigle smo jučer doma. KAK STE MI KAJ?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 692
19.7.2008 11:46:26   
Ruža
Majo user posted image user posted image user posted image user posted image ! Kad ju uzmeš tako se teško ispušta iz ruku.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 693
19.7.2008 11:46:43   
maja

Nažalost mi smo još generacija "dobro odgojene djece" koja se dosta ustručavaju, ali mislim da je vrijeme da i mi počnemo cijeniti svoj mir i rutinu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni svekar i svekrva zadnji put bili kad sam čistila, a Noa spavao, rekla ja njima da mi je žao da moram to obaviti jer jedino imam vremena dok on spava, bili 5 minuta i otišliuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 694
19.7.2008 11:47:23   
maja
Hej Tonkice! Kako si, kako je Mia, jel uživate?!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 695
19.7.2008 11:47:25   
Ruža
Tonkica dobro nam došle natrag!user posted image user posted image user posted image

Kako ste vi? Kako ide?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 696
19.7.2008 11:48:39   
Wukovarka
Dobro dosla...nadam se da uzivate jedna u drugoj! 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 697
19.7.2008 11:49:02   
Ruža
Bravo Majo!!!user posted image
Izgleda da si ti iz ove nove generacije....user posted image user posted image user posted image
U svakom slučaju mene su puno naučili....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 698
19.7.2008 11:49:10   
tonkica
Super smo! Curka baš pava, tata nam je ošo malo u šoping, a ja odmah k vama da vam se javim i pozdravim vas. Bio mi dug tjedan bez vaših poruka. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 699
19.7.2008 11:49:17   
maja

Majo user posted image user posted image user posted image user posted image ! Kad ju uzmeš tako se teško ispušta iz ruku.

Kad sam bila još doma gutala sam te knjige ko luda, moji su mi rekli da malo usporim, sve dok nije moj tata išao vidjeti šta ja to čitam i onda nije imao mira dok ih nije sve pročitaouser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!