Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:09:04
|
|
|
|
mirna
|
floki pravis mi guste... ja malo gledam tv, malo skicam na RR i cekam da mi se MM javi... mali je zaspao!
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:09:17
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: mama mery Da,kupila sam čak dva mobitela,traperice i još sitnice na koje su otišle pare ... meni je mm obecao kupiti lg cooki pa jos cekam a uskoro ce godisnjica pa ce morati E,jedan od njih je baš taj ...Super je telefonček !
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:11:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Pa kaj opet nova frizura?Kakva? išlo je KRATKO - KRAĆE - NAJKRAĆE... sad je ovo zadnje...čekam još malo pa da i boju promijenim nego, pročitala sam da su ti nalazi ok - baš mi je drago - kakav je plan za dalje, prirodni pokušaji ili opet oko doktora??
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:12:19
|
|
|
|
Candy
|
Bravo za Vladeka,sada mama može uživati malo ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:12:50
|
|
|
|
mama mery
|
meni je odlican ima kolegica ali bit ce moj, bit ce moj, bit ce moj...........
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:13:00
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
floki pravis mi guste... čime - kolačima ili frizurom.... samo reci, riješit ćemo
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:14:58
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Pa kaj opet nova frizura?Kakva? išlo je KRATKO - KRAĆE - NAJKRAĆE... sad je ovo zadnje...čekam još malo pa da i boju promijenim nego, pročitala sam da su ti nalazi ok - baš mi je drago - kakav je plan za dalje, prirodni pokušaji ili opet oko doktora?? Floki,luda si ...Svaka čast... Da,nalazi su dobri i baš sam si sretna radi toga...Sada moram napraviti još HSG,to sam se naručila kod privatnika u ponedjeljak i ako bude sve ok ( a bit će ),onda mogu opet doktorima na AIH... A tko zna,možda bebica dođe i prirodno pa neću trebati njihovu pomoć ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:16:41
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: mama mery meni je odlican ima kolegica ali bit ce moj, bit ce moj, bit ce moj........... Ma ja ni sama nisam znala što želim,ali kad sam ga vidjela,rekoh, to je to ... Sad mi se puni pa ću ga još malo pustiti na miru ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:17:17
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
joj, izgubim se u tim kraticama ... znam kaj je MPO, IVF, ali ostale nemam pojma kaj znače...daj pojasni...barem ove HSG i AIH koje si malo prije spomenula
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:17:30
|
|
|
|
mama mery
|
eto curke sad cu vas napustiti dosao mm a djeca spavaju.........................mmmmmm...................
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:21:18
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ciao, mama mery...neću reći "laka noć"
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:24:16
|
|
|
|
mama mery
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:25:31
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov joj, izgubim se u tim kraticama ... znam kaj je MPO, IVF, ali ostale nemam pojma kaj znače...daj pojasni...barem ove HSG i AIH koje si malo prije spomenula I ja sam tako isto kao ti prije ... Uglavnom,HSG je pretraga kojom rengenski ili ultrazvučno pomoću katetera ubrizgavaju kontrast u jajovode i pritom se gleda njihova prohodnost...To je onak' laički,da me razmeš ... AIH je inseminacija...znači da mi budu vratili mm plivače ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:25:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
vece cure evo i mene malo napokon,ma ful mi je spor internet u zd pa se preko dana nikako ni ne spajam.... kako ste mi vi,citam da jos nista nema od marte,ajme jadna
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:28:09
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jasno ko dan, Candy.... SRETNO bok, pepeljuga, kako je u Zd??
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:29:06
|
|
|
|
Candy
|
mama mery,laka ti noć... Meni došao dragi,na kratko ću vas napustiti ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:31:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov jasno ko dan, Candy.... SRETNO bok, pepeljuga, kako je u Zd?? ajme lipo vrime i bas gustamo u setnjicama,grad pun turista vidi se da pocinje lito..... a i baka malo pomaze pa imam malo vrimena i za sebe, kako si ti kako je fj.....
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:34:32
|
|
|
|
mirna
|
floki naravno da kolaci... candy drzim fige za sto prijasnju !
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:35:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Meni došao dragi,na kratko ću vas napustiti ajde večera možeš dobiti i otpust na dugo
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:37:34
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
floki naravno da kolaci... tvoja želja, moja zapovijed - ti ih za razliku od mene smiješ jesti, a ja ću samo praviti
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 6.5.2009 22:38:05 >
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:44:38
|
|
|
|
lelo
|
curke bok, evo i mene na kratko. kako ste mi vi sve?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:47:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
ok lelo,evo ja malo citam ono sto propustim po danu kako si ti,maleni slusa ili
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:49:43
|
|
|
|
lelo
|
danas je dobar ko kruh, da ga ne ureknem i spava ko top napokon dve noći za redom spava.
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 22:56:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
za Leona mojima i jednom i drugom izlaze zubi pa nam je sinoc bilo veselo,vidit cemo kako ce biti veceras
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 6.5.2009 23:01:38
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov floki naravno da kolaci... tvoja želja, moja zapovijed - ti ih za razliku od mene smiješ jesti, a ja ću samo praviti dogovorit cemo se. mogu postati tvoj osobni degustator... bok cure... odoh ja na spavanac...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!