|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
19.7.2008 13:53:14   
božica
Da Megica najbolji su kad tako zaspe-sponatno-slatko su ispaliuser posted image

A šta tiha-----Megica te nagovara na treće-heheuser posted image

ja sam  razmišljala o troje djece-ali trenutno nebi hvalaa-user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 726
19.7.2008 13:53:39   
Ruža
Tiha imaš ti još puno vremena, kad cure odfrfljaju, krenu u srednju onda si jednog malog dečkića rodiš...
I ja planiram jedno u kasnim tridesetima... Taman možemo skupa!user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 727
19.7.2008 13:55:13   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Megica

Pa gdje je taj konobar? Molim čašu vode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pardonišem molim! U ovom bircu samo konobarice rade!user posted image
Danas samo pivkana točimo!user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 19.7.2008 13:58:41 >

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 728
19.7.2008 13:56:22   
Ruža
Božica možeš i ti s nama na treće!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 729
19.7.2008 13:57:59   
božica
Prdonišem molim! U ovom bircu samo konobarice rade!
Danas samo pivkana točimo!
IZVORNA PORUKA: Ruža

rosa kaj prdiš-hehhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 730
19.7.2008 14:00:44   
Ruža
Tko ja?user posted image user posted image user posted image  Više ne. user posted image user posted image user posted image

Ajme Božita kako si samo skužila, evo suze mi od smijeha idu. user posted image  Hoćeš da se porodim?user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 731
19.7.2008 14:00:57   
božica
Mogu Rosa i u planine sa vama----------------------------------------user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -Jer tamo nema zime-

Kaj rade vaši domauser posted image
Mi smo ranom zorom išli na bundek tamo je cijeli park bio naš jer smo već u 08:15 bili tamo--------------------)danas sam ispucala negativnu energiju u parku-----jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
moj muž spava------Viki gleda crtić--frlja isto spava

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 732
19.7.2008 14:01:09   
tiha
trenutno hvala nebi bebaca jos jednog ali u kasnim tridesetima mozemo svi zajedno na trece!user posted image  a s obzirom koliko ja godina imam vi cete prije doci do kasnih tridesetihuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako sam smijesna!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 733
19.7.2008 14:02:22   
Megica
Za takvu uslugu žaliti ću se vašem šefu!!!user posted image  Sad vas sve pozdravljam idem i ja glumiti konobara MM-u i dječici

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 734
19.7.2008 14:02:35   
božica
Hoću rosa da al za 55danauser posted image user posted image user posted image -dolazi mali --------user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 735
19.7.2008 14:02:46   
tiha
malo kasnim s porukama jer spremam pa mi nemojte zamjerit!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 736
19.7.2008 14:04:04   
božica
Da fakat tiha ti kad ćeš imati nekih 37.---mala Denisa će imati 19user posted image -------------Ti možeš u ranim tridesetimauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 737
19.7.2008 14:06:55   
Ruža
Megica Božita je šefica, nemoj me njoj špotati, vidiš da i sama sve vidi.user posted image
Tiha bito da su tridesete, neki će u ranima, a neki u kasnima.user posted image Bitna je ekipa. I sve se lijepo zdogovorimo!user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 738
19.7.2008 14:10:02   
tiha
a sta ces rodila sam sa 19 ali nije mi zao.....jedino je to sto smo imali svatove u zimi a trebali smo u ljeti.tako i tako bi rodila sa 19user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 739
19.7.2008 14:13:18   
Ruža
Tiha i nema ti zašto biti žao!user posted image
Da se mogu vratiti i ja bi rodila prvo sa 19! I sad bi Đuro bio treći...user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 740
19.7.2008 14:38:50   
tiha
irin muz opet svrlja po jaji...sulja se sulja!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 741
19.7.2008 14:39:16   
tiha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 742
19.7.2008 14:47:27   
Ruža
Tiha spomenule sladoled i sad sam u pravoj napasti.user posted image
Ira bi nam danas trebala kući, možda je i ona?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 743
19.7.2008 14:53:26   
tiha
mozda je ali kontam da bi se javila nebi se tako suljala

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 744
19.7.2008 15:11:13   
Ruža
Sad se javila porukom, sutra idu kući, ona i beba su dobro i jedva čekaju da ih puste.
Tako da je definitivno MM.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 745
19.7.2008 15:27:45   
tiha
sulja se sulja hehe joj ti mm

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 746
19.7.2008 16:01:43   
Ruža
Trudnički kalendar mi kaže: " Lijepa si! Seksi si! Trudna si!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Baš se tako osjećam....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 747
19.7.2008 16:01:56   
tiha
ruška same smo! jao sta ovi moji mali divljaci rade nisa skace po stanu skupa s tajom a mia se naglas smije! stvarno sta rade jadni ovi stanari doljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 748
19.7.2008 16:03:58   
tiha
i ja sam sebi bas bila seksi kad sam bila trudna!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 749
19.7.2008 16:06:00   
Ruža
A meni ti je to baš super!user posted image Gdje možeš vidjeti ljepši prizor? Bar vam je veselo!user posted image user posted image user posted image

Dok sam išla u srednju imala sam frendicu koja je imala još petero braće i sestara i uvijek mi je baš super bilo kod njih ( u to vrijeme moji sekci se već udali pa sam bila ko jedinica) i onda sam sanjala o tome da imam petero djece!user posted image  Malo sam kasno krenula...user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!