Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 14:59:42
|
|
|
|
curice
|
da joj bolje sjedne roštilj
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:00:43
|
|
|
|
uspavana
|
mm bi isto odmah potpisao...uz roštilj pivica sjedne odlično... al meni je samo gutljaj dovoljan...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:02:51
|
|
|
|
Candy
|
Da,da pivica je super ...pogotovo nakon roštiljčeka ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:03:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
bok cure,kako ste mi..... jel ima sto novo sa martom
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:04:32
|
|
|
|
Candy
|
Bok pepeljuga,kako si? Nema novosti od Marte,ne da se Mate ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:06:22
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: curice uživajte u roštilju,a ja vam šaljem Hvala....bas je pijem A sad moram decke odvest na gornji grad na neki casting za neku reklamu, pa se cujemo navecer. Ostajte mi lijepe,pametne i zdrave
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:07:06
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga bok cure,kako ste mi..... jel ima sto novo sa martom kako si nam ti? ja sam odlično! uživam kraj mm... on nešto radi, ja tipkam s vama curke.. pa ćemo vidjeti što ćemo na kraju raditi popodne..al nešto da budemo zajedno sigurno
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:07:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
klinci spavaju a ja malo odmaram uz vas bili jutros u djiru,pravo ljeto u zd kako si ti?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:08:08
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: curice uživajte u roštilju,a ja vam šaljem Hvala....bas je pijem A sad moram decke odvest na gornji grad na neki casting za neku reklamu, pa se cujemo navecer. Ostajte mi lijepe,pametne i zdrave držimo fige da ti dečki budu naj-cool... i da budu na reklami!! a onda nam obavezno moraš javiti na kojoj..pa da ih i mi pogledamo
|
|
[Obrisani korisnik] 9.5.2009 15:08:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:08:52
|
|
|
|
Candy
|
Tiki,pa-pa,lijepo se provedite... I meni došao dragi,idem se malo družiti s njim ...Pozdravljam vas sve do daljnjeg ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:10:53
|
|
|
|
tikica_69
|
Nece se bas cesto vrtiti na TV-u jer je reklama za ranu prevenciju zastite protiv AIDS-a pa trebaju pubertetlije. Ako prodju, znati cu krajem iduceg tjedna, pa vam javim. Inace, vidjela sam se jucer na Kozmo reklami sa Zuzi Jelinek, iza u pozadini
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:14:42
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Candy Tiki,pa-pa,lijepo se provedite... I meni došao dragi,idem se malo družiti s njim ...Pozdravljam vas sve do daljnjeg ... uživajte!! i mm je završio s poslom..pa ćemo i mi negdje pobjeći i uživati
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:15:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nece se bas cesto vrtiti na TV-u jer je reklama za ranu prevenciju zastite protiv AIDS-a pa trebaju pubertetlije. Ako prodju, znati cu krajem iduceg tjedna, pa vam javim. Inace, vidjela sam se jucer na Kozmo reklami sa Zuzi Jelinek, iza u pozadini a bas sam i ja gledala juce tu reklamu.... sad cu te trazit
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:16:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
uzivajte sve koje idete
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:17:12
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nece se bas cesto vrtiti na TV-u jer je reklama za ranu prevenciju zastite protiv AIDS-a pa trebaju pubertetlije. Ako prodju, znati cu krajem iduceg tjedna, pa vam javim. Inace, vidjela sam se jucer na Kozmo reklami sa Zuzi Jelinek, iza u pozadini ovaj tjedan nisam baš često gledala tv....al sad ću paziti, pa kad počne reklama upalit ću šesto čulo da te nađem
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:26:22
|
|
|
|
tikica_69
|
Vidim se skroz iza na djelic sekunde Al za to sam dobila 150kn pa se ne bunim
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 15:57:17
|
|
|
|
tikica_69
|
Gibam curke....pisemo se kasnije
|
|
[Obrisani korisnik] 9.5.2009 15:59:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 16:07:06
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
bok, cure.... evo malo odmorko kod mene... poklopali, FJ kod bake, a mi pred dosadnom telkom kako ste vi? uživate?
|
|
[Obrisani korisnik] 9.5.2009 16:11:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 16:12:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
cvrčak, nije li i to vrsta odmora
|
|
[Obrisani korisnik] 9.5.2009 16:14:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.5.2009 17:35:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 9.5.2009 17:45:18
|
|
|
|
tikica_69
|
cvrcak, vidim uspjela si staviti slikicu A mi dosli sa castinga i isto bas pregovaramo kuda cemo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!