|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
21.7.2008 14:53:31   
tonkica
Bok Mirna! user posted image
Mia mi još spava, pa sam ja još uvijek tu. Srećom, rekli su i iduća 2-3 dana ovakvo vrijeme, pa će bit lakše odmarat i spavat.
Maksimir! Joj jedva čekam da se malo maknem iz kuće i izađem na zrak sa bebolinom! user posted image  Valjda ću uskoro moć sjest normalno da budem opet pokretljiva kao i prije.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 901
21.7.2008 14:54:39   
Elena
evo me i meni,uspavala sam Martinu i bas kao i ti Mirna,uvjek ja prva zaspimuser posted image user posted image user posted image A ti Tonkice samo uzivaj dok ti je tvoja malena bubica tako mirna,jer znas kako kazu male djece-male probleme,velike djece-velike problemeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 902
21.7.2008 14:56:02   
tonkica
Znam Elena, zato i guštam s vama dok imam mira. user posted image  Sad sam i mm poslala k njoj u sobu na spavanje, da imam više mira za druženje s vama. Kad ju čuje, zvat će me. Kak sam zločesta mama...

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 903
21.7.2008 15:00:07   
mirna
Ma nisi zločesta... trebaš malo mira tj. Ringeraje...user posted image   Kad sam umorna jedva čekam da mali zaspi, a kada predugo spava, opet mi je dosadno bez njega...user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 904
21.7.2008 15:01:00   
Elena
uopste nisi zlocesta,samo tako i nemoj napraviti gresku da samo ti i ti brines o njoj.Svaki trenutak ukljuci i mm jer vidjeces koliko ce ti to znaciti dalje.Jer ja sam sve preuzela na mene i sad samo ja znam kako sve postignem bez icija pomos i to sve skupa s Martinom.Ali tako mi je kad sam htela biti super mama,sad mi se to vratilo ko..........ma bolje da ne pricam,iskoristi svaku pomos,cak ponekad i kad ti je ok,reci da si umorna i ukradi vreme za sebe.Ovo ti kazem dobronamjerno i iz iskustva.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 905
21.7.2008 15:03:23   
Elena
Mirna,sreco kako je tebi ledza,jer su bolovi prosle?user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 906
21.7.2008 15:04:14   
tonkica
Hvala vam curke! user posted image  
MM mi je do 04.08. na Go, tako da ću ga maksimalno uključiti u sve, tako da i on sam zna napravit neke stvari kad zatreba. I inače je prava pomoć u svemu, hoće i očistit i skuhat, tako da mu ni briga oko bebe neće biti preteška. Vidim da je i on opčinjen s njom, gleda ju kako spava, pa se brine da joj ne bude zima... Pravi je brižni tajo! user posted image  

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 907
21.7.2008 15:05:19   
tonkica
Mirna kaj te mučilo? Izgleda da mi je nešto promaklo dok me nije bilo. user posted image
Nadam se da si sad dobro?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 908
21.7.2008 15:10:29   
mirna
eto moj mali princ je budan...user posted image

uhvatilo me u križima tonkice, tako da se nisam mogla sagnuti... sada je malo bolje, ali još nije optimalno..

pozz vas do navečer cure....user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 909
21.7.2008 15:12:14   
Elena
pozdrav Mirna,samo se ti druzi s tvoim Vladeku.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 910
21.7.2008 15:12:45   
tonkica
Onda te bome to dobro uhvatilo. user posted image
Reci TM da te mora više masirati i bit će bolje! I ja vas pozdravljam za sad. Odoh vidjet kaj rade moje dvije najveće ljubavi! user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 911
21.7.2008 15:15:01   
Elena
ajde Tonkice i poljubi to tvoje malo crvce pa se cujemo kad mozes,pozdrav!user posted image
I jesam li sad sama u bircu ili ima neko za tatalatanje?user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 912
21.7.2008 15:16:54   
Elena
idem i ja pruziti ves i bas nezelim rjeci ...ali imam za peglanjeuser posted image ali sta se mora mora seuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Elena -- 21.7.2008 15:17:20 >

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 913
21.7.2008 15:44:04   
Florijan Jakov
hm, veš..mm i ja se vratili s vikenda, imam ručnika za jednu mašinu + još će se naći za jednu...kod mene gužva na poslu, pa se nikako javiti.
..bravo za Tonkicu i Miu što su se lijepo naspavale..
...Mirna, nadam se da će leđa brzo proći...

..tina, vjerujem da će sve biti u redu sa lunom i da će brzo doma...imam iskustva s klaićevom od kad je FJ išao na op bruha (prije godinu dana), bili smo na odjelu gdje je voditelj dr. Cigit i nije bilo nikakve šanse da budemo s Jakovom poslije operacije i po noći...tako da ako ste na njegovom odjelu, sumnjam da će ti dati da ostaneš (ne želim zvučati pesimistično, nego te želim reći da budeš spremna na sve)...djelim tvoju tugu i bol, ja sam cijeli dan plakala (makar je to rutinska operacija) i nisam željela ići doma da ne gledam njegove igračke i stvari jer bi me to još više rastužilo....samo budi jaka, moli se za svoju curicu i bit će sve u redu user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 914
21.7.2008 16:21:12   
Florijan Jakov
čačkam nekaj po RR portalu pa vidim da se alea nije javljala od 18. (petak), a danas joj je 7 dana preko termina...znali li netko nešto?!??!?!

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 915
21.7.2008 16:47:34   
maja
Bok FJ! Nije se javila, možda su je ostavili u bolniciuser posted image

I ja imam vešai za pranje i za peglanjeuser posted image Budem to ovih dana, pošto je kišno pa baš nećemo ići van!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 916
21.7.2008 16:53:22   
tina1602
FJ idemo na njegov odjel, on obavlja operaciju....user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

Neposredna veza do poruke: 917
21.7.2008 18:03:44   
maja
Ja sam sama ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tina, bit će sve ok, znam da će ti biti teško biti bez Lunice i želim da i to što prije prođe i da sve bude u redu!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 918
21.7.2008 18:21:08   
božica
evo cure bok-malo od mene-
tonkica imaš pravu curu paplicu-spavalicu-živjela naša djećica-okretalice-paplice-spavalice-igralice...............................

Moja Leona se pokušava okrenut tamo kod tva-
A viki je otišla sa didom na fuš nekaj zaraditiuser posted image

kavica za nekoga tko god je ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 919
21.7.2008 19:37:09   
Megica
Evo i mene malo na brzaka dok MM čuva dječicu........user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 920
21.7.2008 19:42:39   
Megica
očito nema nikoga ja uvijek u krivo vrijemeuser posted image

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 921
21.7.2008 20:19:50   
mirna
bok curke! evo mene...ima li nekog?  mali me je totalno izmučio danas... ne znam da li je u nekoj fazi ili na njega utjeće vrijemeuser posted image   za sve kaj nije bilo po njegovom je plakao i histerizirao... i jučer je imao jedan takav napad kod bake...još pogotovo kada je umoran ima takve ispade...user posted image user posted image  

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 922
21.7.2008 20:28:27   
Ruža
Bokić Mirna!
Pa ne može uvijek biti dobrica? user posted image  Mora malo i on sekirati svoju mamu...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 923
21.7.2008 20:31:08   
mirna
Pa da... ali ipak je faca i nemožeš se dugo ljutiti na njega. Čim je prestao plakati počeo je pjevati motori, motori, motooori.. ja i MM smo skoro pali na dupe...to je čuo kod najmlađeg strica i zapamtio...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 924
21.7.2008 20:32:17   
mirna
Kako si ti Ruža?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!