|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. novi birc
13.5.2009 10:00:32   
m600
užasno je bilo...platno od tende mi je završilo susjedi u dvorištu...svo iskidano
ali nek svo zlo ide s time...bitno da smo mi živi i zdravi

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 976
13.5.2009 10:02:10   
ejmama
Iris je preslatka, jedva čekam da vidim svoju curicu. Čak je i Hana neki dan popustila i rekla da će joj dati svoj krevetić.

H 07 E 09

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 977
13.5.2009 10:02:20   
m600
IZVORNA PORUKA: pikachu

Ajoj, baš sam i ja gledala... Užas...Ovdje je baš nekako pospano ili sam ja takva jer sam prestala raditi user posted image ...

joj pa ti više ne radišuser posted image  ajde bar ćeš se malo odmoriti....imat ćeš više vremena za sebeuser posted image
i ja sam sva neka slomljena...pospana,iscrpljena...

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 978
13.5.2009 10:03:19   
m600
IZVORNA PORUKA: ejmama

Iris je preslatka, jedva čekam da vidim svoju curicu. Čak je i Hana neki dan popustila i rekla da će joj dati svoj krevetić.

user posted image user posted image user posted image  Hanauser posted image
slatkica mala....i ja jedva čekam da vidim svoju curkuuser posted image user posted image user posted image
ninolina Iris je stvarno preslatkauser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 979
13.5.2009 10:03:27   
pikachu
Da, sada se mogu opustiti i planirati bez presinga...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 980
13.5.2009 10:05:25   
pikachu
Sada sam vidila da sve čekamo curice... Valjda, ako se ne promijeni do kraja...user posted image

To je već skoro za žensku klapu...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 981
13.5.2009 10:07:06   
ejmama
Moja stalno govori da je u trbuhu braco, možda mala ipak nešto slutiuser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 982
13.5.2009 10:08:10   
mariola
Onda će vam moj biti dirigent user posted image  trebat će im muška ruka.
Ako se dr ne predomisli pa i moja postane curka user posted image

I ja sam jutros gledala Iris, baš je lijepa.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 983
13.5.2009 10:09:40   
m600
user posted image user posted image user posted image  da da sve nosimo curice....mm je kupio neki dan opet haljinicu za curku kad je dolazio s posla...stalno nešto roza hoće kupovati (uživio se) kažem ja njemu sad gle kad se rodi "curka" s pišom a ti kupuješ haljinice... kaže on ma nema veze oblačit ćemo to i pišonjiuser posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 984
13.5.2009 10:10:21   
pikachu
Dogovor, cure... Kada rodimo nešto ćemo iskombinirati...user posted image user posted image user posted image  Naravno da ništa ne može bez dirigenta...user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 985
13.5.2009 10:11:14   
pikachu
Aaaaa, tatina princeza... Da ne bi bio princ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 986
13.5.2009 10:13:06   
ejmama
Ja kad vidim bebu dečka onda bi dečka, kad vidim curu onda bi curu. Najbolje da sam sad rodila blizance curu i dečka.user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 987
13.5.2009 10:13:11   
ninolina
Hvala drage moje, ali važno da su nam dječica živa i zdrava.
A do sada su većinom bili dečki na jaji sada dolaze curke, neka ih je , neka.
A Hana user posted image kad je dala svoj krevet jel to znači da ide k mami spavati ili. Moj Theo je odma dao bebi krevet ali on k mami i sad je samnom u krevetu ali s Iris, spavaju jedan kraj drugog. 

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 988
13.5.2009 10:13:52   
m600
user posted image user posted image user posted image  ma ja sve uzela univerzalne boje za svaki slučajuser posted image user posted image
mariola i meni je ginekologinja u 12 tj.rekla da misli da je dečko pa se ispostavilo da je user posted image user posted image
tako da ništa nije sigurno

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 989
13.5.2009 10:15:42   
ejmama
Ona spava kod mene od kad je išla u jaslice, u krevetiću je zasad samo roba za peglanje i njene bebe.

H 07 E 09

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 990
13.5.2009 10:17:27   
pikachu
Ja sam isto pristaša neutralnog, već sam izabrala žuti krevetić i narančasta kolica pa neka bude živo i zdravo user posted image user posted image user posted image ... A tako ću i dalje birati jer ne volim baš svijetlorozu u velikim količinama (više sam fuksija tip, što će reći jake boje) user posted image ...

ninolina, Iris ti je prekrasna... Kako već bistro gleda, moj Bože...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 991
13.5.2009 10:21:59   
mariola
IZVORNA PORUKA: m600

user posted image user posted image user posted image  ma ja sve uzela univerzalne boje za svaki slučajuser posted image user posted image
mariola i meni je ginekologinja u 12 tj.rekla da misli da je dečko pa se ispostavilo da je user posted image user posted image
tako da ništa nije sigurno

Zato ja nikome nisam ni rekla šta je, dok mi ne potvrdi u četvrtak. ili promijeni mišljenje.

Ejmama, tako i ja kad vidim dečka dečka bi, kad vidim curicu curicu bi. user posted image

mm isto svejedno al kaže da bi volio da mu tast napokon dobije jednog pišonju, a tata kaže da ako bude muško da ga neće znati ni presvuć jer je navikao cijeli život s curama. I drugi djed isto navija za curicu. A mama mudro šuti i čeka šta će dr reći drugi tjedan.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 992
13.5.2009 10:24:16   
ninolina
I kpod mene krevet služi za robu user posted image .
Iris je na toj fotki stara 2 dana pa se znamo zezati kako joj ništa u životu neće promaknuti, sve mora vidjetiuser posted image a kao ne vid još. A tek sad moram stavit nove fotke sad je već druga bebauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 993
13.5.2009 10:29:39   
m600
IZVORNA PORUKA: pikachu

Ja sam isto pristaša neutralnog, već sam izabrala žuti krevetić i narančasta kolica pa neka bude živo i zdravo user posted image user posted image user posted image ... A tako ću i dalje birati jer ne volim baš svijetlorozu u velikim količinama (više sam fuksija tip, što će reći jake boje) user posted image ...

ninolina, Iris ti je prekrasna... Kako već bistro gleda, moj Bože...user posted image

ja sam kupila bijeli krevetić i crveno-crna kolica
posteljinicu žutu,smeđu,i zelenu.... ja isto ne volim kad netko pretjeruje u robici koja mora biti striktno za user posted image  ili user posted image ...planiram imati još djece i tako da želim da to ostane i ako sljedeće bude user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 994
13.5.2009 10:33:49   
mariola
Ni ja ne volim kad su curice pa mora sve biti rozo, ili plavo za dečke. Krevetić i stol za presvlačenje ću kupiti u adax-u. Ima jako lijepih s životinjama, lavićima, žirafama i sl. i bit će ili bež ili žuto, narančasto ili zeleno. Niako plavo ili rozo.
Ja još ništa nisam kupila, još mi je nekako rano.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 995
13.5.2009 10:36:43   
pikachu
E pa taj krevetić u Adax-u sam i ja izabrala, samo ne znam da li ću onaj sa pčelicama i medvjedićem ili lavićem i žirafom jer bi po terminu trebali dobiti malu lavicu user posted image ...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 996
13.5.2009 10:37:06   
m600
IZVORNA PORUKA: mariola

Ni ja ne volim kad su curice pa mora sve biti rozo, ili plavo za dečke. Krevetić i stol za presvlačenje ću kupiti u adax-u. Ima jako lijepih s životinjama, lavićima, žirafama i sl. i bit će ili bež ili žuto, narančasto ili zeleno. Niako plavo ili rozo.
Ja još ništa nisam kupila, još mi je nekako rano.

meni nije bilo rano ni u 6tj.user posted image
znam da pretjerujem ali jbg ....morala sam si pružiti taj gušt..user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 997
13.5.2009 10:39:52   
ejmama
Ja imam sve od Hane da čekam dečka onda bi išla nešto kupiti jer imam sve rozo i haljinice. Zato cure ako vam ljudi nose nešto za poklon ako možete recite da kupe nešto neutralno ili čak plavo tako ako drugo bude dečko moći će se iskoristiti.

H 07 E 09

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 998
13.5.2009 10:45:17   
mariola
Adax mi ima najljepše krevetiće i stolove za presvlačenje. Ormar nećemo kupiti jer ćemo mu do godine urediti sobu.
A od robice nisma ništa, najviše radi toga jer kod nas nema baš robice za bebe a kad idem u zd stano sam u nekoj gužvi. U petak ću sa šogi njenom bebom u zd u šoping pa ću sigurno nešto kupiti. Ali kad mm i ja počnemo skupa to će biti ludnica, kad se on raspameti, pa počne trpati, izgorit će mu kartica user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 999
13.5.2009 10:48:21   
m600
user posted image user posted image user posted image  ona je kao moj...na početku je vikao rano je a kad smo ušli u trgovinu i kad je vidio sve te male stvari raspametio seuser posted image ...

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!