Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:46:48
|
|
|
|
novamama
|
plavi :-) mm je plav, ne volim crnomanjaste
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:49:12
|
|
|
|
ZVRK
|
mene su uvijek privlačili tipovi crne kose a udala se za ''plavog-svjetlo smeđeg) IZVORNA PORUKA: nemirna mama nije sve u ljepoti ima nešto i u dubini duše što može biti jako seksi...... meni je on lijep a za druge me ne zanima da li je njima lijep
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:50:38
|
|
|
|
mariola
|
mislim da me nijedan osim mm-a ne bi mogao napalit
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:51:27
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mariola mislim da me nijedan osim mm-a ne bi mogao napalit to je sada.a prije njega????
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:52:48
|
|
|
|
vjerae
|
toplih plavih očiju,nevinog osmjeha,takav je mm i nebi ga mijenjala ni za Davida Bechama
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:54:08
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: mariola mislim da me nijedan osim mm-a ne bi mogao napalit to je sada.a prije njega???? pa kad malo bolje razmislim samo zgodni i lijepi Uglavnom crni, dobro građeni (ne nabildani, nego onako seksi), lijepog lica.
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:55:46
|
|
|
|
ejmama
|
Slažem se s tobom u oba slučaja.
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:57:30
|
|
|
|
m600
|
visoki,crni sa svjetlim očima... ja sam sinoć rekla mm da bi voljela isprobati tantra-sex sa Borisom Jelinićem na što je on popi a ja sam se samo našalila (mislila sam da će mu biti smješno)
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:58:33
|
|
|
|
zaba
|
ćelavi,brada brkovi,dlakavi i malo puniji,ne debeli,već onako ko medeki.Kao mm.
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:59:26
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Slažem se s tobom u oba slučaja. sa mnom?
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 10:59:54
|
|
|
|
m600
|
ZAR NIJE LIJEP???
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 11:00:00
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: m600 visoki,crni sa svjetlim očima... ja sam sinoć rekla mm da bi voljela isprobati tantra-sex sa Borisom Jelinićem na što je on popi a ja sam se samo našalila (mislila sam da će mu biti smješno)
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 11:01:08
|
|
|
|
novamama
|
osim što mora biti plav, mora biti i visok najmanje 1,85... volim dobre velike ruke...
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 11:01:57
|
|
|
|
pikachu
|
Ma odavno sam prestala stavljati u te kategorije po izgledu... Svi bivši frajeri su mi bili plavi sa plavim okicama i nikada me nisu privlačili crni, a na kraju mm je crn k'o noć da ne može biti crniji i meni najbolji komad ... Iako su mi svi tipovi bili baš pravi komadi, kod mene definitivno mora postojati i onaj x faktor... Da je čvrst, a opet da nije krut, da se zeza, a da nije redikul, da imamo tema za razgovor i da je načitan, a da ne pametuje, itd... U svemu umjereno... I to sam i pronašla...
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 11:04:41
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: novamama volim dobre velike ruke... i jaka ramena, ali kosa crna.... mmmmm.....
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 11:06:59
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mariola mislim da me nijedan osim mm-a ne bi mogao napalit Nisam mislila na tvog mm, nego na mog
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 11:10:24
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: mariola mislim da me nijedan osim mm-a ne bi mogao napalit Nisam mislila na tvog mm, nego na mog
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 11:24:04
|
|
|
|
nemirna mama
|
oho vidim da ste se raspisale tako treba..... inače ja isto volim plave ......mm je plavo smeđ......bombon a imala sam jednom davno crnog.....auuuuu.....nije bio loš ipak mm je najbolji.....a što se tiče borisa jelinića.....hm....što reći...mali je baš komad....koje tjelo ima.... mm se zna našalit pa reć da mu je "dobra" sonja kovač.....mene malo zaj .....na što sam mu vratila istom mjerom kad sam spomenula borisa....."malo" je pop .....ali sad je sve ok... .... al kao ono jedna pjesma kaže: SVE BI, SVE BI SAMO JEDNO NE BI NE BI DAO PLAVO ZA GARAVO..... a može i ovako: SVE BI, SVE BI SAMO JEDNO NE BI NE BI DAO GARAVO ZA PLAVO.....
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 11:28:05
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: nemirna mama oho vidim da ste se raspisale tako treba..... inače ja isto volim plave ......mm je plavo smeđ......bombon a imala sam jednom davno crnog.....auuuuu.....nije bio loš ipak mm je najbolji.....a što se tiče borisa jelinića.....hm....što reći...mali je baš komad....koje tjelo ima.... mm se zna našalit pa reć da mu je "dobra" sonja kovač.....mene malo zaj .....na što sam mu vratila istom mjerom kad sam spomenula borisa....."malo" je pop .....ali sad je sve ok... .... al kao ono jedna pjesma kaže: SVE BI, SVE BI SAMO JEDNO NE BI NE BI DAO PLAVO ZA GARAVO..... a može i ovako: SVE BI, SVE BI SAMO JEDNO NE BI NE BI DAO GARAVO ZA PLAVO..... ma naravno da ne bi dala mm za Borisa,ali htjela se ja kao našaliti jer mu dosad nije smetalo kad kažem da mi je dobar npr. Adriano i da se ne bi dizala s njega 2 mj onda se skupa tome smijemo i ja sad mislila da će se on nasmijat kad on popiz ....ali iskreno...meni je baš godila ta njegova ljubomora......
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 11:36:56
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: novamama osim što mora biti plav, mora biti i visok najmanje 1,85... volim dobre velike ruke... isto sam se palila na visoke, možda zato što sam ja mala , pa sam htijela velikog i snažnog. ne volim nabildane, jako mi je bio bitan pogled , da me zna šarmirat..
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:03:01
|
|
|
|
Zvonki
|
Kod muškarca su mi jako bitne oči, odnosno njegov pogled. Tako da m600, kad skine ovaj frajer cvike, znat' ću ti reći što mislim
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:07:02
|
|
|
|
gljiva
|
Obožavam crnokose, tamnopute, visoke muškarce, a mm je totalna suprotnost, slatka moja plavušica , a kaj se sad tu može kad sam na prvi pogle znala da je to to. Još uvijek mi zna prigovorit kad pogledam nekog crnog .
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:08:49
|
|
|
|
m600
|
Zvonki samo za tebe
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:09:17
|
|
|
|
Zvonki
|
Pa......zamalo.... Ali, da recimo drži umjesto pendreka usisavač, e onda može
< Poruku je uredio Zvonki -- 15.5.2009 12:10:04 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!