|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
23.7.2008 7:12:34   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Candy

E sad stvarno gasim komp,neka i on malo odmori...
ujutro neka kavica oko 7.30?Koja se nađe neka skuha jednu jutarnju finu s mlijekom...user posted image ...

Candy kavica skuhana i čeka te!user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1176
23.7.2008 7:26:43   
BUMBIKA
Jutro!!!Evo mi jutros dosta uranili.Pa bi htjela jednu velikuuuu user posted image  da dođem sebi!!
Sunce,blago tebi Ružo!!Ovdjem užas i dalje jako hladno,al vidjet ćemo možda i ovdje osvane sunce!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1177
23.7.2008 7:42:05   
Candy
Jutro cure!!!
Kako je to lijepo kad te friška kavica čeka kad se probudiš...hvala na kavici Ružo...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1178
23.7.2008 7:45:57   
troubled
jutro svima user posted image
tko se to žali da nema sunca?
ja upravo uživam što je tako user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1179
23.7.2008 7:47:17   
Candy
Idem brzinski pod tuš pa se vratim nakratko...Ćaskala bih ja ali posao zove...
Dan je prekrasan,konačno malo jutarnjeg sunca,ali čini mi se ne zadugo...opet se nešto crni na nebu user posted image ...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1180
23.7.2008 7:48:01   
BUMBIKA
Joj, Troubled blago tebi!!Ajde uživaj i za mene malo dok ne đođe i kod mene
user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1181
23.7.2008 7:54:23   
troubled
nisi me razumjela bumbika...ja uživam jer NEMA sunca...
nakon nesnosnih vrućina zadnja tri mjeseca u dubrovniku, zagrebačka prohladnost mi je prekrasna...jučer sam dva sata šetala i uživala.... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1182
23.7.2008 8:08:01   
BUMBIKA
A,nisam ti se još razbudila pa mi treba malo duže da skužim!!user posted image user posted image
Imali smo burnu noć.Moje dijete je već izašlo van s dedom,jer neće biti u kući samo ide prema vratima,a ja njemu  u 7 mjesecu morala staviti kapu na glavu i obući ga kao da je zima!!

user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1183
23.7.2008 8:14:10   
troubled
ja sam sinoć ČAK trebala obući duge hlače i duge rukave...koja uživancija user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1184
23.7.2008 8:15:54   
Ruža
Eto me natrag! Majstori popili kavicu pa ja mogu još jednu s vama...user posted image  Troubled pa ti si nam u metropoli?

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1185
23.7.2008 8:17:35   
Ruža
Bumbika baš je brrrr. Godit će bebeču friški zrak i šetnjica, bar će poslje toga spavati ko veliki...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1186
23.7.2008 8:20:09   
troubled
jesam da, do utorka user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1187
23.7.2008 8:22:16   
BUMBIKA
Joj,Ružo nadam se!Noćas mi nije baš dobro spavao,pa se nadam da će sad spavati malo duže.
Moram se i danas uhvatiti user posted image  dok je tako hladno!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1188
23.7.2008 8:22:31   
Candy
Ružo,kaj su ti konačno došli majstori?A kaj radiš uopće,u kojoj si fazi radova?
I ja sam nedavno prošla pakao s majstorima,mislila sam da nikad neće završit...ali kasnije su to slatke brige,kad si spremiš sve na mjesto,pa uživaš u prostoru...user posted image ...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1189
23.7.2008 8:23:10   
Ruža
Ekipica se kupi polako... Pa da ne upadnem u gužvu stiže svježa user posted image  za sve!user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1190
23.7.2008 8:25:25   
troubled
hvala ružo user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1191
23.7.2008 8:27:49   
Ruža
Candy samo jučer nisu bili zbog kiše. Već dva tjedna su tu, s tim da su za Uskrs radili već mjesec i pol. user posted image  Svašta radimo, kupaonocu na katu, mjenjamo prozore, krov, pregrađujemo jednu sobu, ploču udaramo, vani terasu.... Ni ja više ne vidim kraja...user posted image  Ma samo da mi ovi grubi radovi izađu iz kuće da možemo dalje sa strujom, pregradama i podovima. Kad krene krečenje mislim da ću feštati...user posted image

Candy što ste vi radili?

< Poruku je uredio Ruža -- 23.7.2008 8:28:31 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1192
23.7.2008 8:30:50   
troubled
ružo, to su slatke brige...prošla sam ih dva puta i uskoro me čeka treći...
osjećaj kad nakon svega sjedneš i pogledaš rezultate, neopisiv je...zato, samo hrabro...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1193
23.7.2008 8:32:21   
Florijan Jakov
o, dobro jutro....pa umorila sam se od čitanja, kako ste samo bile aktivne jučer popodne i navečer...a kakav je to party samo bio...vidim glavnih tulumarki još nema, spavaju

od silnog čitanja  treba mi  kavica... user posted image

P.S. kako stavite smajliće u tekst sa onih raznoraznih  stranice  (ne ide mi sa copy-paste)user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1194
23.7.2008 8:34:00   
troubled
dobro jutro, florijan jakov...meni ide s copy-paste....ne znam za drugi način...
pokušaj opet user posted image
mislim da mogu i slikice tako user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1195
23.7.2008 8:34:09   
Candy
mi smo isto imali građevinu,iako puno manje od tebe,ali je koma jer je to stan,pa se nemaš kuda kretati...preuređivali smo kuhinju,stavljali nove pločice...ali sad je prekrasno...Znam da ti je puna kapa svega,ali se moraš pomiriti da to morate napraviti i da će vam poslije biti lijepouser posted image ...
Znam kako je kad ti je sve puno prašine,šute i ne znam čega još...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1196
23.7.2008 8:36:05   
ZVRK
bok ekipo,skoro sam morala baciti marendu za dečke.dok sam ja išla čitati šta ste jučer popodne i navečer pisali meni se krumpir previše spekao user posted image user posted image user posted image  ,ali nešto sam izmuljala pa prepravila.viditi ću da li će biti posljedica negativnog komentara.koja je zaraza RR

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1197
23.7.2008 8:37:51   
Candy
Jutro FJ user posted image !!!Ni ja ne znam kako se stavljaju ti smailići,istina,nisam se previše ni trudila tražiti,ali svakako savjet dobro dođe...i otkud ih skidate?
Nažalost,ja moram gibat,već lagano kasnim,škicnut ću nakratko s posla kako stoje stvari kod vas,a družit ćemo se navečer...
Cure,želim vam ugodan dan user posted image user posted image user posted image !!!

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1198
23.7.2008 8:40:37   
Ruža
Ma znam da će biti gotovo kad-tad. Skoro svaku godinu imamo neku bauštelu po kući, nadam se da će nakon ove biti mir bar 5 godina...user posted image
FJ i meni ide s copy-paste?

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1199
23.7.2008 8:40:51   
troubled
user posted image
nađeš slikicu...bilo gdje, ali imaš i ovdje linkove za smajliće...
slikicu koja ti se sviđa -copy i ovdje - paste...
možeš pokušati i s ovim smajlićima na forumima...
copy-paste ovog medvjedića ili bilo koji drugi smajlić koji vidiš tu...
user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!