Florijan Jakov
|
nigdje nije zapelo, sve je prema zadnjem popisu, osim kaj ejmama ne dolazi sa svojom ekipom i neće biti kotlića, već samo roštilj.... evo ponavljam popis (malo ažuriran )... BUNDEK, 24.5.09., cca 11 h na dalje, zaštitar nam čuva plac dok ne dođemo Popis ljudi i ono sto ce tko donijeti: božica - rešetku za roštilj, ugljen, piletina, gajba pive tikica_69 - napacana vratina, smoki, cips Lady3 - sokiće,grickalice,štrudle,nešto slatko (ako dođe) FJ - vino, voda, ražnjići Anne - kolaci, prirodni sokovi Zvonki - plasticni pribor (case, tanjuri, za jelo i ostalo) Fiona Puli - cola, salata od rize, povrca i majoneze, ćevapi, luk piggy Ivanaa – krmići, nesto piletine,napravim mjesanu salatu i dofuramo vina-imam nesto domaceg Wukovarka mrkvač - cevapi, pecenice, sokici zaba - od svega pomalo Ninolina mamice - majoneza,kechup,fanta,sol i salvete mirna - kruh Brunina mama - svega po malo Datum: 24.05. Mjesto: jezero Bundek Vrijeme: 11 - kad mozemo Ovo je okirni popis ekipe koja dolazi i što donosi.Tko može donijeti drva za potpalu roštilja?? Mislim da bi trebalo još povrća (paradajz, krastavci, paprika, luk), ajvar. Trebaju nam i posude u koje će se stavljati pečeno meso (plastične, vatrostalne zdjele i sl.) Obzirom na količinu ljudi mislim da treba 15-20 kruhova (rasporedite se tko će koliko). Cure koje nisu još za ništa zadužene neka donesu nešto od ovoga kaj sam navela. Naravno da možete donijeti što god vas je volja, jer ne sumnjam da će ovolika svita pojesti sve kaj se donese. I naravno da ne zaboravim – VREĆE ZA SMEĆE (paket) – priroda na prvom mjestu . Dogovor je da će svaka obitelj dati 10 kn kako bi platiti zaštitara koji će nam čuvati i osigurati mjesto za roštiljanje. Ako se sjetite još čega, slobodno dometnite na popis.