Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 22:46:35
|
|
|
|
Puli
|
evo zvonki oriđiđi bosanski
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 22:47:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Meni fale ćevapi! Pod hitno ih donesite! kod mene ne falim, ima čak i viška ... evo kokica kljuca i šalje vam pozdrave za LN
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 22:48:23
|
|
|
|
Zvonki
|
Hvala Puli!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 22:52:01
|
|
|
|
Maki
|
Cure, ja se ispričavam što ste morale čekati toliko. Stavio sam vam sve slike na ovaj link: http://www.step.hr/temp/ringeraja.zip Ana se malo ljuti na mene što sam to ovako radio, ali sam mislio da će nekima od vas više značiti da imate slike na svom kompjutoru i da ih onda možete izrađivati, brisati ili što god treće. Ana će staviti na svoju stranicu nekoliko najboljih (vjerovatno onih na kojima ima svakoga po malo), a ovdje ima i dosta krupnih kadrova (89 slika) i vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe... Ajd cure laku vam noć.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 22:52:35
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: FIONA mama mery nekako mi se sviđa tvoj duh... [image]ćuus! kaze mm da sam kao cassper ali s rogovima malim stavit cu slike pa pogledajte
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:02:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Ekipa...ja sam u nesvesti....idem coriti. Laku noc svima i hvala na lijepom druzenju
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:05:11
|
|
|
|
Zvonki
|
Hvala Maki, mislim da je odlična ideja. Nadam se da će nam se svidjeti (kad otvori) Laku moć i tebi!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:05:20
|
|
|
|
mama mery
|
laku noc tikice i ja cu brzo
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:10:31
|
|
|
|
Puli
|
bravo maki mama mery anđeli su ti divni vidim da ste uživali kidam i ja u krpe LN komadi
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:10:57
|
|
|
|
mirna
|
maki fotke su prva liga, mozes promijeniti profesiju...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:15:10
|
|
|
|
Didi71
|
Pozdrav svima vidim da je na Bundeku bilo geenijaaalno,baš mi je drago da ste se svi skupa dobro zabavili!!!! Drugi put ću i ja sa Fionom obavezno doć!!!
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:18:16
|
|
|
|
mama mery
|
puli ne da su uzivali vec im je bilo tako dobro da su plakali kada su sjeli u auto da idemo kuci sad cemo mi cesce 5tamo vec u ned idemo s kumovima idem i ja spavati malo sam umorna a mm je zaspao na kucu moram ga buditi drusto laku noc pisemo si sutra ujutro na kavici
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:19:13
|
|
|
|
Zvonki
|
Bok Didi! Je, bilo je baš lijepo. Cure, ja vas pozdravljam. Vrijeme je za spavanac. Noooć!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:19:17
|
|
|
|
anne
|
Da li da uopće stavljam fotke u album? Idem i ja u kupaonu. Laka vam noć dame moje.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:19:30
|
|
|
|
troubled
|
večer svima samo se kratko javljam...nakon dva turbulentna, ali prekrasna dana idem na zasluženi počinak vidim da vam je na bundeku bilo preeeeeekrasnoooooooooooooooooooooo.....i ja bi.... kad ćemo to ponoviti? bježim sad, a vi smislite laku noć
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:22:51
|
|
|
|
anne
|
Kuma mi je javila da je njen 2 mjesečni sin završio na hitnoj opraciji preponske kile. Upravo su ga operirali. To je onaj malni koji je prije par tjedana bio u bolnici 10 dana zbog plućnog virusa. Baš sam jadna. Neka ga Gospod čuva.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:24:58
|
|
|
|
mirna
|
odoh i ja u krevet... pozdrav svima! Laku noc... ajoj zao mi je anne... pa kud bas sve na njega...
< Poruku je uredio mirna -- 24.5.2009 23:25:29 >
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:45:50
|
|
|
|
Ninaa
|
A jadna bebica tak mi ga je žao, pa kud sve baš na njega. Vidim da vam je bilo krasno i žao mi je kaj vam se nismo mogli pridružiti. NE mogu vidjeti ove slikice neda mi, hoće netko stavljati na fb ili u albume?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:51:20
|
|
|
|
Lady3
|
evo ja stavila fotke u album sa roštilja pa si pogledajte..krepana sam..Ovo je bio lijep i naporan dan,laku noć svima Anne žao mi je zbog bebe,molim se za nj..
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 24.5.2009 23:55:47
|
|
|
|
Ninaa
|
joj pa kaj još nisi u krpama? meni je pakleno vruće moje srećice spavaju a ja brundam po kompu............ onda se lijepo odmori i laku noć, a ja idem gledat fotke.
|
|
[Obrisani korisnik] 25.5.2009 6:40:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 7:35:15
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cvrčak ranoraniocu. Dobra ti je ova kavica. Kako si? Šta je novoga? Kako ste proveli vikend?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 25.5.2009 7:42:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 7:47:31
|
|
|
|
mariola
|
Već su stavile slike? Idem i ja pogledati. mm već 5 dana radi oko kuće. Pripremamo kuću za goste, i ja bi se inače ubijala od posla al sreća pa sam trudnica pa se samo šećem po kavicama i večericama s curama. Ah baš je lijepo biti trudnica.
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 8:06:30
|
|
|
|
Puli
|
jutro i od mene kupačica joč spava zaspala jučer u 18.30 ,malo tulumarila od 5 do 6 i produžila dalje
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!