Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 8:58:26
|
|
|
|
m600
|
dobro jutro rajo...vidim da ste se lijepo proveli jučer baš su vam lijepe slikice... kako ste? ima što novoga?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:02:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mariola E da Fionice, svaki dan imam neki dobar razlog što je lijepo biti trudnica. Trudna sam tek 4 mjeseca a dragi već pita kad ćemo na drugo. I njemu se sviđa. A da ne govorim da mi je već neugodno od toliko komplimenata svaki dan joj i ja razmišljam da bi na drugo...kaj se Katarine tiče bez pardona ali meni je grka a ne bi opet završila u bolnici pa kako bi ona bez mene!!!...ali i ja bi...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:04:53
|
|
|
|
FIONA
|
moja zver pokušava zaspati sa svojim medom...izgleda puno bolje nego jučer... ... Muscolo je potrošen...ja čista...a puna mašina robice i igračaka i dekica se vrti....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:08:25
|
|
|
|
curice
|
jutro svima vidim da su sve koje su roštiljale okupane,mirisne i sretne-bravo za roštilj i okupljanje kako ste svi
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:12:29
|
|
|
|
m600
|
ja sam dobro...tek sam se probudila pa si smišljam dan već je jako vruće.......želim na moreeee kako si ti curice? kako djevojčice?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:13:32
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: FIONA joj i ja razmišljam da bi na drugo...kaj se Katarine tiče bez pardona ali meni je grka a ne bi opet završila u bolnici pa kako bi ona bez mene!!!...ali i ja bi... a čuj koka nije baš da nam je 20 pa da imamo vremena Ja ću to što prije obaviti po drugi put
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:14:02
|
|
|
|
ninolina
|
jutro žemske kako ste
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:14:08
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: m600 ja sam dobro...tek sam se probudila pa si smišljam dan već je jako vruće.......želim na moreeee kako si ti curice? kako djevojčice? dođi kod mene
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:19:00
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: FIONA joj i ja razmišljam da bi na drugo...kaj se Katarine tiče bez pardona ali meni je grka a ne bi opet završila u bolnici pa kako bi ona bez mene!!!...ali i ja bi... a čuj koka nije baš da nam je 20 pa da imamo vremena Ja ću to što prije obaviti po drugi put pa mogle bi u neki dogovor da to skupa pratmo... ...ja te malo pričekam zbog kako rekoh opravdanih razloga a ti nemaš kaj...odma i to ti je to!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:22:10
|
|
|
|
curice
|
Velika u školi,srednja otišla sa vrtićem ne vrtićku olimpijadu-trči štafetu,a najmlađa je doma-uglavnom su ok. Kako si ti,kako se osijećaš?
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:23:10
|
|
|
|
Puli
|
ručak se krčka kuham si drugu kavu jel netko još za kofi
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:25:44
|
|
|
|
mariola
|
Fionita morat ćeš me pričekati bar još godinu dana, a dotad ima da se psihički pripremiš. Ajde samo se sjeti kako je lijepo biti trudnica. Ne mora značiti da će ti i druga trudnoća biti mukotrpna. Ja sam već zaboravila sve one dosadne mučnine Ili zamisli još jednu takvu ljepoticu kakvu imaš ili frajerčića malog
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:28:26
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: m600 ja sam dobro...tek sam se probudila pa si smišljam dan već je jako vruće.......želim na moreeee kako si ti curice? kako djevojčice? dođi kod mene joj draga mariola vjeruj mi da bih....samo se nadam da će mm dobiti godišnji pa da se osvježim ove godine...joj morske trudnice nemate pojma koliko ste sretne...mi slavonke se pržimo na asfaltu dobro sam...bolje...kad je ekipa oko mene sam odlično,ali kad sam sama je najteže (zato me ne ostavljaju samu)
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:29:30
|
|
|
|
m600
|
i ja vam se pridružujem u i ja bi odmah drugo
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:30:32
|
|
|
|
FIONA
|
je da sa razbijenim drugim obrazom... ...čuj godina dana ...to ti je meni taman...moja bu imala godinu i pol...ja bum odradila onih 6 mjeseci za porodiljni zbog prosjeka i eto mi ga na...kaj se tegoba tiče...mene su snalazile cijelu trudnoću...i to bi podnjela ali da moram ležati gore a moja princeza sama...bolje da je oma sa tatom sa godinu i pol nego sa šest sedam mjeseci!!!..kako je to uvijek komplicirano...hmmmm možda da mi se desi ne bi toliko razbijala glavu... puli i j akuham coffi ali onda odo na scvoju terasu...vani je divno, mala pajki a ja imam pola sata sat samo za sebe...kissi...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:31:10
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: m600 i ja vam se pridružujem u i ja bi odmah drugo ..vidim ja da bu nama veselo još duuuugoooo...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:33:19
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: m600 i ja vam se pridružujem u i ja bi odmah drugo ..vidim ja da bu nama veselo još duuuugoooo... ooooo daaa.... još da nam se pridruže tikica,kika,uspavana,pufna,zvrk i ostatak trudilica bilo bi super....da 9 mj...budu sretne trudnice
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:33:49
|
|
|
|
mariola
|
nećemo te ostaviti samu, ne ne ne.... a i dođite se malo rashladiti. kod nas je stvarno ugodno, vruće je ali tu je uvjek vjetrić za raslađivanje, moj raslađeni stan i moreeeeeeeeeeeee......... jutros su rekli na radiju da je more 23 stupnja. već bi išla al me strah da se ne prehladim pa da mi bebica ne pati....... sunce moje malo, mm me samo gladi po trbuhu i govori curica moja mala a možda i nije curica, ko zna šta će reći treći put
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:34:05
|
|
|
|
pikachu
|
Pozdrav, komadi... Vidim da ste većina imale aktivni vikend ... Baš lijepo... Kako ste vi ostale?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:35:04
|
|
|
|
FIONA
|
curke ja sam otišla....ali na terasu... ...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:36:48
|
|
|
|
m600
|
mariola nosiš curicu???? rekla sam ti ja da je i meni moj ginekolog rekao da je s 12tj. a poslije se ispostavilo da je ... baš super...ma samo da je živo i zdravo a ostalo je manje bitno...... pozz pikachu....kako si?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:39:37
|
|
|
|
Puli
|
ooooo daaa.... još da nam se pridruže tikica,kika,uspavana,pufna,zvrk i ostatak trudilica bilo bi super....da 9 mj...budu sretne trudnice možda nas bude još nakon ljetnih akcija
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:39:40
|
|
|
|
m600
|
joj i ja razmišljam da siđem u dvorište pod tendu dok još nije šaban upekao
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:40:11
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: Puli ooooo daaa.... još da nam se pridruže tikica,kika,uspavana,pufna,zvrk i ostatak trudilica bilo bi super....da 9 mj...budu sretne trudnice možda nas bude još nakon ljetnih akcija samo naprijed
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:42:12
|
|
|
|
Puli
|
a ja imam pola sata sat samo za sebe...kissi... sad sam zorka ljubomorka kako veli božita kissi kissi draga imat ću i ja u tramvaju tih pola sata za sebe puta dva
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!