|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi...
25.5.2009 8:58:26   
m600
dobro jutro rajo...vidim da ste se lijepo proveli jučer user posted image
baš su vam lijepe slikice...
kako ste?
ima što novoga?

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1001
25.5.2009 9:02:56   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mariola

E da Fionice, svaki dan imam neki dobar razlog što je lijepo biti trudnica. Trudna sam tek 4 mjeseca a dragi već pita kad ćemo na drugo.user posted image user posted image user posted image  I njemu se sviđa. A da ne govorim da mi je već neugodno od toliko komplimenata svaki danuser posted image user posted image

joj i ja razmišljam da bi na drugo...kaj se Katarine tiče bez pardona ali meni je grka a ne bi opet završila u bolnici pa kako bi ona bez mene!!!...ali i ja bi...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1002
25.5.2009 9:04:53   
FIONA
moja zver pokušava zaspati sa svojim medom...izgleda puno bolje nego jučer...user posted image ...

Muscolo je potrošen...ja čista...a puna mašina robice i igračaka i dekica se vrti....user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1003
25.5.2009 9:08:25   
curice
jutro svima
vidim da su sve koje su roštiljale okupane,mirisne i sretne-bravo za roštilj i okupljanje
kako ste svi

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1004
25.5.2009 9:12:29   
m600
ja sam dobro...tek sam se probudila pa si smišljam danuser posted image  već je jako vruće.......želim  na moreeee
kako si ti curice? kako djevojčice?

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1005
25.5.2009 9:13:32   
mariola
IZVORNA PORUKA: FIONA

joj i ja razmišljam da bi na drugo...kaj se Katarine tiče bez pardona ali meni je grka a ne bi opet završila u bolnici pa kako bi ona bez mene!!!...ali i ja bi...user posted image

a čuj koka nije baš da nam je 20 pa da imamo vremena user posted image user posted image
Ja ću to što prije obaviti po drugi putuser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1006
25.5.2009 9:14:02   
ninolina
jutro žemske kako ste

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1007
25.5.2009 9:14:08   
mariola
IZVORNA PORUKA: m600

ja sam dobro...tek sam se probudila pa si smišljam danuser posted image  već je jako vruće.......želim  na moreeee

dođi kod mene user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1008
25.5.2009 9:19:00   
FIONA

a čuj koka nije baš da nam je 20 pa da imamo vremena user posted image user posted image
Ja ću to što prije obaviti po drugi putuser posted image

pa mogle bi u neki dogovor da to skupa pratmo...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja te malo pričekam zbog kako rekoh opravdanih razloga a ti nemaš kaj...odma i to ti je to!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1009
25.5.2009 9:22:10   
curice
Velika u školi,srednja otišla sa vrtićem ne vrtićku olimpijadu-trči štafetu,a najmlađa je doma-uglavnom su ok.
Kako si ti,kako se osijećaš?

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1010
25.5.2009 9:23:10   
Puli
ručak se krčka

kuham si drugu kavu

jel netko još za kofiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1011
25.5.2009 9:25:44   
mariola
Fionita morat ćeš me pričekati bar još godinu dana, a dotad ima da se psihički pripremiš. Ajde samo se sjeti kako je lijepo biti trudnica. Ne mora značiti da će ti i druga trudnoća biti mukotrpna. Ja sam već zaboravila sve one dosadne mučnine user posted image
Ili zamisli još jednu takvu ljepoticu kakvu imaš ili frajerčića malog user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1012
25.5.2009 9:28:26   
m600

dođi kod mene user posted image

joj draga mariola vjeruj mi da bih....samo se nadam da će mm dobiti godišnji pa da se osvježim ove godine...joj morske trudnice nemate pojma koliko ste sretne...mi slavonke se pržimo na asfaltu user posted image user posted image
dobro sam...bolje...kad je ekipa oko mene sam odlično,ali kad sam sama je najteže (zato me ne ostavljaju samu)

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1013
25.5.2009 9:29:30   
m600
i ja vam se pridružujem u user posted image
i ja bi odmah drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1014
25.5.2009 9:30:32   
FIONA
je da sa razbijenim drugim obrazom...user posted image user posted image user posted image ...čuj godina dana ...to ti je meni taman...moja bu imala godinu i pol...ja bum odradila onih 6 mjeseci za porodiljni zbog prosjeka i eto mi ga na...kaj se tegoba tiče...mene su snalazile cijelu trudnoću...i to bi podnjela ali da moram ležati gore a moja princeza sama...bolje da je oma sa tatom sa godinu i pol nego sa šest sedam mjeseci!!!..kako je to uvijek komplicirano...hmmmm možda da mi se desi ne bi toliko razbijala glavu...user posted image user posted image user posted image

puli i j akuham coffi ali onda odo na scvoju terasu...vani je divno, mala pajki a ja imam pola sata sat samo za sebe...kissi...user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1015
25.5.2009 9:31:10   
FIONA

i ja bi odmah drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..vidim ja da bu nama veselo još duuuugoooo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1016
25.5.2009 9:33:19   
m600

user posted image user posted image user posted image user posted image ..vidim ja da bu nama veselo još duuuugoooo...user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooo daaa.... još da nam se pridruže tikica,kika,uspavana,pufna,zvrk i ostatak trudilica bilo bi super....da 9 mj...budu sretne trudniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1017
25.5.2009 9:33:49   
mariola
nećemo te ostaviti samu, ne ne ne....
a i dođite se malo rashladiti. kod nas je stvarno ugodno, vruće je ali tu je uvjek vjetrić za raslađivanje, moj raslađeni stan i moreeeeeeeeeeeee......... jutros su rekli na radiju da je more 23 stupnja. već bi išla al me strah da se ne prehladim pa da mi bebica ne pati.......
sunce moje malo, mm me samo gladi po trbuhu i govori curica moja mala a možda i nije curica, ko zna šta će reći treći putuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1018
25.5.2009 9:34:05   
pikachu
Pozdrav, komadi... Vidim da ste većina imale aktivni vikend user posted image ... Baš lijepo... Kako ste vi ostale?

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1019
25.5.2009 9:35:04   
FIONA
curke ja sam otišla....ali na terasu...user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1020
25.5.2009 9:36:48   
m600
mariola nosiš curicu????
rekla sam ti ja da je i meni moj ginekolog rekao da je user posted image  s 12tj. a poslije se ispostavilo da je user posted image ...user posted image user posted image user posted image
baš super...ma samo da je živo i zdravo a ostalo je manje bitno......
pozz pikachu....kako si?user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1021
25.5.2009 9:39:37   
Puli
ooooo daaa.... još da nam se pridruže tikica,kika,uspavana,pufna,zvrk i ostatak trudilica bilo bi super....da 9 mj...budu sretne trudnice

user posted image user posted image user posted image user posted image

možda nas bude još nakon ljetnih akcijauser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1022
25.5.2009 9:39:40   
m600
joj i ja razmišljam da siđem u dvorište pod tendu dok još nije šaban upekaouser posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1023
25.5.2009 9:40:11   
m600
IZVORNA PORUKA: Puli

ooooo daaa.... još da nam se pridruže tikica,kika,uspavana,pufna,zvrk i ostatak trudilica bilo bi super....da 9 mj...budu sretne trudnice

user posted image user posted image user posted image user posted image

možda nas bude još nakon ljetnih akcijauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  samo naprijed user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1024
25.5.2009 9:42:12   
Puli
a ja imam pola sata sat samo za sebe...kissi...user posted image user posted image user posted image

sad sam zorka ljubomorkauser posted image

kako veli božita kissi kissi draga

imat ću i ja u tramvaju tih pola sata za sebe puta dvauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!