Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 12:40:09
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Nevjerujem da si otvorena 3 prsta,a da ti nije ništa rekao...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 12:43:12
|
|
|
|
uspavana
|
hej draga! ajoj... da ti pošaljem malo sunca... u zg je konačno malo osvanulo sunce, a dan je i meni nikakav!! dugo se već nismo srele na raji.. šta ima novoga kod tebe?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 12:45:37
|
|
|
|
dominik
|
m600 ulozivo za tri prsta ne zaci da si otvorena 3 prsta...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 12:48:06
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: dominik m600 ulozivo za tri prsta ne zaci da si otvorena 3 prsta... A kaj to znaci
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 12:51:12
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: dominik m600 ulozivo za tri prsta ne zaci da si otvorena 3 prsta... A kaj to znaci to znači da se cerviks počeo stanjivat (stanji se skroz prije otvaranja)
< Poruku je uredio dominik -- 28.5.2009 12:52:53 >
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 12:52:40
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma negdje su cure raspravljale sto je to 1 prst, koliko je to a sto je ulozivost......al sad da idem traziti, vjerojatno ne bi nasla
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 12:54:31
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ma negdje su cure raspravljale sto je to 1 prst, koliko je to a sto je ulozivost......al sad da idem traziti, vjerojatno ne bi nasla da cm ili prst nije isto kao ni ulozivost ili otvorenost, nasla sam da je to skracivanje cerviksa nakon cega se pocne zea otvarati...treba samo usporiti i odmarati sto vise...i da je oko 30 tjedana to normalna pojava ali da nije za zezat se ako je beba vec okrenuta
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:09:37
|
|
|
|
mariola
|
Evo mene, ubacila se na dvije teme i sad moram dalje na posao. Uletiću još koji put do tri... Danas se nisam uspjela prijaviti na fejs. Je ko od vas ima isti problem?
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:13:16
|
|
|
|
tikica_69
|
A ja sam pospremila, skuhala, nahranila djecu, napisala prosvjednu notu na prijedlog novog zakona i MPO i sad idem odmarati
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:27:54
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: dominik m600 ulozivo za tri prsta ne zaci da si otvorena 3 prsta... A kaj to znaci to znači da se cerviks počeo stanjivat (stanji se skroz prije otvaranja) i omekšavat
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:31:03
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke! Kako ste? Ja i mali idemo danas na selo... svekrva ide s nama. Tamo trenutno nemamo interneta jer nam je nešto pojelo žicu na tavanu.. Vracamo se do nedjelje, ako se prije nešto ne dogodi...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:35:54
|
|
|
|
zaba
|
blago vama mirna,bili bute na finom zrakiću i uživali.Lijepo se provedite
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:37:41
|
|
|
|
novamama
|
mirna, lijepo se provedi
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:45:49
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
dobar odmor, mirna zaba, kako si ti? počela smjena??
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:50:46
|
|
|
|
mirna
|
tnx curke... nadam se samo da me ne bude kap od visoke trave...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:55:09
|
|
|
|
zaba
|
počelo je počelo i već punom parom,danas smo 3.Ako odjednom nestanem-to je to!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:56:06
|
|
|
|
anne
|
Mirna pokušaj se malo odmoriti. Bravo za svekrivu. mariola i ja cijeli dan pokušavam na fb.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 13:59:45
|
|
|
|
curice
|
Mirna uživajte,lijepo se provedite i odmorite Pa žaba gdje si nestala ovih dana,nikako da te sretnem-kako mi je Lucija
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 14:01:19
|
|
|
|
Zvonki
|
m600, ne trebaš se brinuti. Uloživost znači da je vanjsko ušće cerviksa otvoreno, a unutarnje je još zatvoreno. Samo u slučaju da se unutarnje ušće počne otvarati tada se postupa ovisi o tjednima trudnoće a najčešće se daje lijek koji sprječava daljnje otvaranje ili se primjenjuje neki drugi postupak kako bi se trudnoća iznijela do termina. Citat: Uloživost znači da je vanjsko ušće otvoreno, odn. moguće je proći prstom do određene dubine. Unutarnje ušće je u tom slučaju i dalje zatvoreno i ne može se doći do plodovih ovoja. Relativno je često kod drugo- i višerotki. Obično se opisuje tako da se navodi koliko duboko prst prodire (jagodica, 1 članak, 2 članka), a eventualno i ako idu dva prsta. U osnovi je u ovom slučaju vanjsko ušće već omekšalo, ali je unutarnje i dalje čvrsto i ne dopušta prolaz. Otvorenost pak znači da je i unutarnje i vanjsko ušće otvoreno i da se teoretski može doći do plodovih ovoja. Time je i "škakljivije", iako ne znači nužno niti da će žena brže ili lakše roditi, niti da će nužno roditi prije termina. Otvorenost bi trebalo utvrditi vaginalnim uzv-om, jer se tako da najtočnije izmjeriti koliko je, posebno u "početnom stadiju".
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 14:15:35
|
|
|
|
anaxx
|
ej cure di ste? ja radim i paralelno kilkam i čitam vaše rasprave, i sad od jednom ništa, već 10 minuta...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 14:23:07
|
|
|
|
curice
|
Sve su nestale Ajmo mi popiti po jednu kavicu,možda nam se još netko pridruži
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 14:25:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja taman na kavu i kolace kako ste cure,meni roko vec dva dana vuce neku teperaturu pa smo doma
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 14:26:18
|
|
|
|
mirna
|
Za takve informacije kao što je uložljivost slobodno otvorite novu temu, Takve informacije dobro dođu i ostalim curama koje ne posjećuju birc. Idem sada pakirati... BOOOK drage moje...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 14:26:26
|
|
|
|
anaxx
|
baš mi je zamirišala , a i tortica izgleda super... evo nek i drugima zamiriše pa se možda brže vrate....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 28.5.2009 14:27:48
|
|
|
|
mirna
|
Eh da... i mi smo jucer navecer imali temp 37,5, zato je mali danas bio doma i dvoumila sam se oko odlaska... Ali danas nema temp i u trgovini je pokazao toliko energije ( ) da mu sigurno nije ništa strašno...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!