Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 30.5.2009 22:33:09
|
|
|
|
mama mery
|
meni ste sve super i sve bi htjela upoznati znam samo fionu nju sam danas upoznala i supre je zenska u nekih pol sata do 40min uspjele smo skoro o svemu poricati i ko onda kaze da nije dobro szo mi zene imamo dugacke u brze jezike
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 30.5.2009 22:33:57
|
|
|
|
Lady3
|
bravo za upoznavanje...
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 30.5.2009 22:42:20
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mama mery znam samo fionu nju sam danas upoznala i supre je zenska u nekih pol sata do 40min uspjele smo skoro o svemu popricati S kim? S Fionom? Našom Fionicom? Ma ne...
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 12:56:10
|
|
|
|
MILLA
|
SIMPA STE,ŽENSKEEEEEE!!!!!!! stvarno-več sam 2 puta propustila forumašice u Puli-ali-3.PUT NEČUUUU!!!!! ajd kad bude-jedva čekam!! da vas vidim i napokon upoznam.
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 15:00:45
|
|
|
|
Ellenora
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa ja ne kuzim zasto halabuka-pa nije otvorena tema-tko vam je antipatican na rr pa da vas je neko tam spomenuo za viki Mislim da je nesto krivo protumaceno. Nisamo dijeca i nitko nije ozbiljno mislio, bar ne ja kad sam napisala nitko me ne vilo to je bila šala a jedna cijela stranica o ruganju tom mislim da nije bila potrebna
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 16:04:59
|
|
|
|
Ruža
|
I mi upoznali Fionitu. Žena je legenda, odmah smo se razumjele. Pogotovo u tračanju mm_ova. Đurca je opčarala, samo ju je snimao.
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 16:10:37
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Đurca je opčarala, samo ju je snimao. bit će da je bila nalafrana ko klaun, pa je djetetu bilo zanimljivo
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 16:32:36
|
|
|
|
ivanaa
|
sad bi i Fionu zeljela upznati
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 18:18:59
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Đurca je opčarala, samo ju je snimao. bit će da je bila nalafrana ko klaun, pa je djetetu bilo zanimljivo garant da je i još je pri tome vikala (govorila) da se jadan Đurac od straha stisnuo i samo je gledao...
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 18:29:33
|
|
|
|
zg_cinik
|
sad sam ja u bedu... nemrem bulivit... tolko komada i nijedna nebi htela mene upoznat... a draga veli da sam joj baš če-če...
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 18:51:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Cinik, ti si genijalac... al... već sam te upoznala... pak prepuštam čast "komadima" koji još nisu stigli do tvoje planete... btw - family vam je ZAKON!!! Ljubni dragu u moje ime
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 19:05:11
|
|
|
|
lueman
|
dakle ja upoznala međimurke, sad bi mogla i prek drave, u svoj rodni grad. pa onda i u metropolu....pa tako do osijeka i dubrovnika, ali ni istru ne bih zapostavila. sve ste drage i simpa pa se nadm s vremenom da ću polovit konce uglavnom, nemam favorite
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 19:15:46
|
|
|
|
novamama
|
joj cinik, mislim da bi se porječkali na prvom susretu mada mislim da nisi tako strog kakvim se prikazuješ
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 20:14:32
|
|
|
|
Kika83
|
I ja želim upoznati Fionitu
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 22:12:15
|
|
|
|
dominik
|
zato ja ne pustam muza na raju
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 22:31:21
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 I ja želim upoznati Fionitu Pa da završiš kao ja na tjednoj terapiji kod psihića
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:11:43
|
|
|
|
FIONA
|
...... kao prvo Floki ja nisam bila nalarfana ko klaun nego još gore...to sam skužila tek doma...sad mi je jasno zakaj me mali frajer tak čudno gledal i mrštil se...aahahahahha...curke su zakon...dječica im predivna a ja ko kokoš koju je muž špotal da se ne znam ustati od stola i otić doma djetetu...minute su mi brzo prošle...nadam se da se uskoro opet vidimo...a do tada mjenjam proizvođača ogledala...jer ovo danas je sličilo na užas!!! uskoro idem na jug...primam aplikacije za upoznavanje...ja se samo upoznajem redom kud god krenem...
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:13:40
|
|
|
|
Lady3
|
a jadan Đurac,imat će noćne moreee i muža si uspjela ocrniti čujem,a jadan on...
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:14:43
|
|
|
|
FIONA
|
stara sve po redu...da sam ostala još malo ko zna kaj bi sve rekla i napravila.... ...kaj se maleckog tiće...nadam se na neće ali nisam ziher...
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:16:09
|
|
|
|
Lady3
|
neznaju cure u šta su se upustile kad su se s tobom našle... Sad znaju,javiti će nam se one sutra
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:19:21
|
|
|
|
FIONA
|
...za jednu znam gdje živi a drugu bum našla grad nije velik....a ja sam brza ko... .....
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:21:48
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA uskoro idem na jug...primam aplikacije za upoznavanje...ja se samo upoznajem redom kud god krenem... jel dolaziš i do zd?
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:23:57
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: FIONA uskoro idem na jug...primam aplikacije za upoznavanje...ja se samo upoznajem redom kud god krenem... jel dolaziš i do zd? možda ja dođem u Zadar,mooožda ,imamo u planu a sad šta će od tog biti još neznam...
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:24:48
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: FIONA uskoro idem na jug...primam aplikacije za upoznavanje...ja se samo upoznajem redom kud god krenem... jel dolaziš i do zd? pa kao da...do Pakoštana tam imam apartman...se vidimo... ???
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:24:58
|
|
|
|
novamama
|
znaš što ti je činiti, lady
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!