|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
27.7.2008 22:54:53   
Ruža
Ha, ha Njanja zbog Jana??user posted image  Dobar izgovor zlata vrijedi, hajde priznaj da si se i ti razbacala...user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2276
27.7.2008 22:55:09   
Elena
Bozice ajmo sreco opet neka pjesmicauser posted image user posted image pa da razmrdamo ljepo dupe,mozda mm i primeti da se malo zategnulo?user posted image user posted image user posted image aha bas ovako sedeci ispred kom i densati user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2277
27.7.2008 22:57:37   
Wukovarka
Ovaj misek se ne boji konja...    user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2278
27.7.2008 22:58:21   
njanja
IZVORNA PORUKA: Ruža

Ha, ha Njanja zbog Jana??user posted image  Dobar izgovor zlata vrijedi, hajde priznaj da si se i ti razbacala...user posted image user posted image user posted image
 pa znaš da i jesam....skakala sam na lopti ko blesava....ma dobiti ćeš i ti taj karaoke dvd...pa će i Đuro pjevati user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2279
27.7.2008 23:00:16   
božica
njanja njanja -nasmijala si meuser posted image

a kaže mišić mali.......ne bojim se konja ali se bojim harmonike

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2280
27.7.2008 23:01:08   
Ruža
Ma nema problema Njanja, samo daj.user posted image  Ne daj Bože samo da moje glasovne sposobnosti pokupi, susjedi će policiju zvati...user posted image

Evo on prati vaš party, razbacao se pravouser posted image kad već mama nema snage..user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2281
27.7.2008 23:01:50   
božica
IZVORNA PORUKA: njanja

pa znaš da i jesam....skakala sam na lopti ko blesava....ma dobiti ćeš i ti taj karaoke dvd...pa će i Đuro pjevati user posted image
dobre ste obadve

idem micat rit...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2282
27.7.2008 23:03:09   
božica
Ok elena ------------------neka gdje ćemo morati dupetom mrdatiuser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2283
27.7.2008 23:03:54   
njanja
A moram priznati da sam i po 1. put u životu pjevala Gori borovina....tako su dubokoumne riječi: u stilu, gdje žemo se sada maziti kada je šuma izgorila....Čista poezija.....  

-Tagore-

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2284
27.7.2008 23:04:19   
Candy
ciaoooooooooooo!Jel me primate natrag?
Jel ostalo štogod od cuge ili su nam zombiji sve popili
user posted image ........

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2285
27.7.2008 23:05:36   
Ruža
Božita pošto se bliži kraj tvom šefovanju, moraš si nasljednika izabrati!user posted image  I naravno novo osoblje..user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2286
27.7.2008 23:08:08   
božica
Candy ovdje smo malo pijane već-----sluša se harmonika i pjeva gori borovinauser posted image user posted image user posted image user posted image ako znaš tekst pjesme do kraja primamo te natrga ako neznaš onda se smij skup s namauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 2287
27.7.2008 23:08:55   
Elena
"Voleo je lepu al sirotu...
Uzeo bi je samo da je znao:voles jednom
u zivotu...Sad bogatu il sirotu ..
To ne bira pamet,nego srce...."

(Prica o Vasi Ladacakom-BALASEVIC)
Morala sam vam ove stihove napisati jer su mi omiljeni i.......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajmo cure

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2288
27.7.2008 23:09:55   
božica

Božita pošto se bliži kraj tvom šefovanju, moraš si nasljednika izabrati!user posted image  I naravno novo osoblje..user posted image
Može dogovorite se cure tko je šef------
................od sada do kraja mog mandata se slušaju tamburice....................

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2289
27.7.2008 23:10:36   
Ruža
Elena njegova najdraža mi je Ne lomite mi bagrenje!

Samo luda mama...

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2290
27.7.2008 23:11:25   
božica
može i Balaševića slušamouser posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2291
27.7.2008 23:11:48   
Ruža
Božita bravo, bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Imaš user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2292
27.7.2008 23:13:06   
Elena
ma sve njegove pjesme su mi draze ali ipak ova mi jeuser posted image user posted image user posted image ali tako su stihove istinite,uf,ajmo sad malo I ledena i medena,i kakva da si,nema ko nema ko da te spasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2293
27.7.2008 23:13:21   
Ruža
IZVORNA PORUKA: božica

Može dogovorite se cure tko je šef------
................

user posted image user posted image user posted image user posted image  Stvarno me čudi što nam birc nije propao uz ovakvu šeficu...

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2294
27.7.2008 23:15:28   
njanja
IZVORNA PORUKA: Elena

(Prica o Vasi Ladacakom-BALASEVIC)Morala sam vam ove stihove napisati jer su mi omiljeni i.......
 kad smo kod balaševića....moji omiljeni su recitiranje na kraju Provincijalke:NAPIŠI MI PESMU MOLIL JE I NISAM ZNAO DA LI ĆU UMETI....REĆI JESU MOJE IGRAČKE, CAKLE MI SE U GLAVI KAO ONI ŠARENI STAKLIĆI KALEIDOSOPA I UVEK MI ISTA SLIKA U OČIMA KAD ZAŽMURIM.......NAPIŠI MI PESMU MAZILA SE JE, NISAM ZNAO DA LI ĆU UMETI...VOLEO SAM JE TAKO LAKO, A TAKO TEŠKO SAM TO ZNAO DA POKAŽEM....I ONDA NA RASPOREDU MLADEŽA NA NJENIM LEĐIMA KAO TAJNA MAPA POKAZAO MI JE U KOJE ZVEZDE TREBA DA SE ZAGLEDAM....I ETO TI PESMA LUDO JEDNA ovo mogi 1000 x poslušati...

-Tagore-

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2295
27.7.2008 23:17:31   
Candy
Božice,ne znam ni tko je taj,a kamoli neke riječi?!What??
Zato,ovo govorim samo jednom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2296
27.7.2008 23:19:40   
Candy
Ali,Balašević može uvijek...Iako,možemo nekog "petla" - on je malo življiji,kaj ne?

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 2297
27.7.2008 23:19:50   
njanja
Evo za zadnje dane ovog birca pozdravljam vas sa POEZIJOM Mate Bulića:http://www.youtube.com/watch?v=mcW5Rupj39Y laka vam noć, ali nakon ovoga nećete tako slatko spavati.... 

-Tagore-

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 2298
27.7.2008 23:21:26   
Ruža
Njanja odmah nakon bagrenja slijedi provincijalka... Mrak je!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I ONDA NA RASPOREDU MLADEŽA NA NJENIM LEĐIMA KAO TAJNA MAPA POKAZAO MI JE U KOJE ZVEZDE TREBA DA SE ZAGLEDAM....I ETO TI PESMA LUDO JEDNA
Pogotovo taj dio...
Njanj jesi bila u Areni na njegovom koncertu?

< Poruku je uredio Ruža -- 27.7.2008 23:23:24 >

Samo luda mama...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2299
27.7.2008 23:25:24   
njanja
Šalim se...Evo sada sma morala poslušati Provincijalku...pa eto sa njom vam želim laku noć.... http://www.youtube.com/watch?v=-1TUBAR6CQo 

-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!