Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:12:32
|
|
|
|
Candy
|
Pa dobro,kakva je ovo birtija,već sat vremena nema nikoga ? Večer cure,ima li koga ?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:15:22
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
kako me samo primamiš tim zelenim pogledom
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:17:04
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov kako me samo primamiš tim zelenim pogledom Ajd' barem neke koristi od avatara ... Pa gdje si Floki kućo stara,kaj ima?Jel počeo produženi vikend?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:23:28
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ovaj za mene nije produženi, ali danas sam dogovorila da je moj onaj zadnji u 6.mj - tad nam je dijete na moru s mm-ovima, pa možda onda zapalimo na neki produžen vikend, a i godišnjica nam je 30og pa možda mm priredi iznenađenje (nadam se ) ja ko zmaj, FJ kod mm-ovih, mm kod frenda, ja za kompom, a sutra pičimo u moj rodni grad - Banja Luku, pojest ćevape i prošetat kako ti? ima li kakvih novosti ili barem nade po pitanju
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:27:42
|
|
|
|
Candy
|
O,pa fino isplaniran dan sutra ...lijepo se zabavite ! Ja sam ok,radim još ko crnac,ali još malo pa ću i ja na zasluženi odmor...Po pitanju ,nema još ništa,ali strpljen - spašen kažu ...Čuj mene kak' sam si pametna ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:30:44
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Čuj mene kak' sam si pametna toliko da ju prosipaš a joj, meni se tako jedu ... mislim da im neću moći odoliti
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:32:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej cure evo i mene.....
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:33:41
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ciao, pepi .. kako dečki??
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:36:30
|
|
|
|
Candy
|
Bok pepeljuga,kako si? Floki,ja sam se uspješno baš večeras uspješno oduprla kokicama ...nudili me,ali ne dam se tak lako ...ali,moram priznat' da sam bila na rubu ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:39:37
|
|
|
|
mrkvač
|
Hej bokić svima! Šta ima? FJ pojedi jednu porciju i za mene, ti čevapi u Bosni su najbolji! I moj je iz Bosne pa kad odemo dole samo mlatimo po čevapima i burecima!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:39:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
decki spavaju a ja kao odmaram..... danas smo imali prvo kupanje pa su se izmorili vidim da ti samuješ,lako tako
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:41:30
|
|
|
|
Anoniman
|
vece cure! jel neko raspolozen za pice? ja to malo da cepnem, da ubijem tremu pred ispit inace nemam obicaj kako ste mi?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:43:34
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga vidim da ti samuješ,lako tako nego, to je meni moja borba dala - stoga, žene, borite se ... umjesto da sam bila pametna i zabrijala van s komadima (al ko bi me sutra digu ujutro - ipak više volim ćevape od izlazka )
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:43:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bok pepeljuga,kako si? ] pa di si ti candy,nismo se dugo srele
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:46:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
i ja se borila al je uletia drugi nellice ja se vec posluzila...kako si ti...sara spava? mrkvac bok,kako tvoje cure....
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:46:49
|
|
|
|
twitty
|
vecer cure!ima li koga?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:49:53
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Candy Bok pepeljuga,kako si? ] pa di si ti candy,nismo se dugo srele A nema me baš često...puno radim i nemam vremena ...Ovako skoknem s vremena na vrijeme i to kratko... Još malo pa će neki odmor pa ću s opet više družiti s vama...Kako si ti?Što ima kod tebe novoga? Bok Nellyca i mrkvač ! Ja nikada nisam jela prave bosanske ćevape ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:50:46
|
|
|
|
Anoniman
|
ja evo dobro, pravim pauzu u ucenju i gde cu da budem nego ovde Sara spava, zaspala je ranije, smanjila mi je spavanje preko dana...valjda to ide tako sto su stariji kako si ti?kako tvoji malisani?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:52:22
|
|
|
|
twitty
|
jos se zabavljaju u kreveticima,popodne su spavali pa sad imaju party
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:53:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Cao Candy mogu li da te posluzim s necim?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:53:42
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Ja nikada nisam jela prave bosanske ćevape sutra ja častim, može
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:55:16
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Cao Candy mogu li da te posluzim s necim? Jedna rosna bi dobro došla ...kad već pitaš ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:56:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
mi super,bili na kupanju pa klinci spavaju a ja svratila da vidim sto je novo..... sljedeci tjedan otvaramo kafic pa cu imat manje vrimena pa sad zelim sve nadoknaditi cekamo mm da dodje na vikend....
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:57:02
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Ja nikada nisam jela prave bosanske ćevape sutra ja častim, može Ma može,kak' ne ...a drugi put ću ja
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 10.6.2009 22:59:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Ja nikada nisam jela prave bosanske ćevape sutra ja častim, može Ma može,kak' ne ...a drugi put ću ja kak se mi lako dogovorimo .... evo zagrijavanje
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!