Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:06:15
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Candy, jesi dobila moj PP...nesto danas opet sve steka Kada?Danas nisam niš dobila,idem vidjet' ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:09:03
|
|
|
|
ZVRK
|
ekipo ja vas napuštam idem se otuširati i onda idem u krevet da se malo odmorim od sjedenja pred kompom pa pa i LN svima vama
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:10:02
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa-pa zvrkic
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:11:17
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ekipo ja vas napuštam idem se otuširati i onda idem u krevet da se malo odmorim od sjedenja pred kompom pa pa i LN svima vama idem i ja tako...curke laka vam noć!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:11:57
|
|
|
|
Anoniman
|
vece cure kako ste? evo ja ceo dan bila tamo-vamo, isla i na ispit, pa na neki rodjendan...i sve to na 35 stupnjeva, ako sam danas prezivela svaki dan cu...
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:15:18
|
|
|
|
Candy
|
Tiki,pročitala,ali pretpostavljam da ti nisi dobila odgovor jer ju opet nemam pod poslanim
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:16:32
|
|
|
|
Candy
|
Bok Nellyca...i kako je prošlo na ispitu? Dikac,jesi mene pitala gdje ću na godišnji ili?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:17:49
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Tiki,pročitala,ali pretpostavljam da ti nisi dobila odgovor jer ju opet nemam pod poslanim Da....a ne mogu vise ni uci u opciju Moja ringeraja
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:19:21
|
|
|
|
mama mery
|
vecer cure sta se radi evo ja se malo sredila za razliku od jutros al me jos puca po koji crnjak
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:20:44
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Candy Tiki,pročitala,ali pretpostavljam da ti nisi dobila odgovor jer ju opet nemam pod poslanim Da....a ne mogu vise ni uci u opciju Moja ringeraja Ajme,izludit' će me te pp,kaj to više ne srede ??? Idem probat' ponovo...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:22:21
|
|
|
|
mama mery
|
jel netko zna zasto nece prvi tickeric da se vidi samo stoji x
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:23:36
|
|
|
|
inna
|
pitaj Koku, ona isto ganja svoje tickeriće
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:24:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Cijeli dan RR sehucka nesto
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:25:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bok Nellyca...i kako je prošlo na ispitu? Dikac,jesi mene pitala gdje ću na godišnji ili? imala sam danas jedan, pismeno, pa cemo videti, mada mi se cini da necu proci...toliko me je glava bolela od vrucine, mislila sam da cu da se srusim tamo, bas sam bila sva osamucena. pa ko ce onda da razmislja kako si mi ti?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:28:51
|
|
|
|
Candy
|
Nellyca,ma sve će biti ok,razmišljaj pozitivno ... A ja sam bila super do maloprije,izluđuju me te pp i ljuta sam ... Tiki,brijem da nije prošla ni druga,šaljem ti sms...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:29:33
|
|
|
|
dikac
|
candy, pitala sam tebe. pitam i druge jer su mi to zanimljive teme. ja ovo ljeto ne idem nigdje pa volim slušati gdje drugi planiraju ići.
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:36:16
|
|
|
|
Anoniman
|
ma opustena sam ja, dala sam 2 ispita, i super sam zadovoljna jer su mi bila bas bitna...a za ove imam i rok u 9 mesecu...polako, nece fax nigde pobeci
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:36:29
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: dikac candy, pitala sam tebe. pitam i druge jer su mi to zanimljive teme. ja ovo ljeto ne idem nigdje pa volim slušati gdje drugi planiraju ići. Pa,meni će ljeto biti radno,ali imam nekih dvadesetak dana free,pa ću malo brijat' po Jadranu,još ne znam točno gdje...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:40:43
|
|
|
|
dikac
|
super, najbolji su odmori u zadnji čas, neplanirani nellyca, čestitam ti na 2 položena ispita, što studiraš?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:41:07
|
|
|
|
mama mery
|
drustvo laku noc idem odmarati sutra je moj dan dali mi je mm nesta kupio ili ce kupiti sutra ili mozda vecera...........
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:43:52
|
|
|
|
dikac
|
laku noć mama mery, nisam stigla uhvatiti što je to sutra, godišnjica braka ili?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:44:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala dikac na visoj turistickoj sam, u 10om mesecu upisujem trecu tj. zavrsnu godinu kako si mi ti veceras?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:45:09
|
|
|
|
mama mery
|
da i to treca valjda cu dobiti bar ruzu
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:47:39
|
|
|
|
Joanna
|
Večer! Dal koja zna gdje je tema ODAKLE STE? Ne mogu ju naći.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 16.6.2009 22:47:51
|
|
|
|
Anoniman
|
mama mery, zelim vam lep dan sutra, i da te mm iznenadi laku noc
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!