|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
30.7.2008 8:55:13   
Ruža
Jutro i tebi Zvrkić!
Tko o čemu, kod tebe uvijek neka klopica...user posted image
Što nam finoga danas pripremaš?

Samo luda mama...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 226
30.7.2008 8:59:18   
ZVRK

neku vrstu lazanja ali kao kaneloni(zamotano kao sarmice ali od domaće pašte) sa tri vrste sira.e ružo,dolaziš na ručak?????       user posted image user posted image user posted image     možda đuro ima želju-volju?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 227
30.7.2008 9:21:51   
Wukovarka
Dobro jutro cure!
Vidim da sam jako puno toga propustila sinoc dok sam user posted image
Neka...vidim da vam je bilo lijepo...a sad jedna
user posted image uz posao....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 228
   [Obrisani korisnik]
30.7.2008 9:27:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Wukovarka)
  Neposredna veza do poruke: 229
30.7.2008 9:30:31   
Ruža
IZVORNA PORUKA: ZVRK

neku vrstu lazanja ali kao kaneloni(zamotano kao sarmice ali od domaće pašte) sa tri vrste sira.e ružo,dolaziš na ručak?????       user posted image user posted image user posted image     možda đuro ima želju-volju?

Mljaci, mljaci....Sir....Tri vrste....
Što mi nisi bliže....user posted image
Kako radiš taj nadjev?

Samo luda mama...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 230
   [Obrisani korisnik]
30.7.2008 9:33:24   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 231
30.7.2008 9:38:00   
Florijan Jakov
danas i sutra opće ne razmišljam o klopi jer mm je na put, FJ kod bake na viksi, ja samo landram ovih dana user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 232
30.7.2008 9:39:11   
Wukovarka
user posted image   evi sira...tko kaze da ga nema...he he

Samo morate miseka otjerati!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 233
30.7.2008 9:40:29   
ZVRK
izdinstaš mljeveno meso sa malo šalše.razmutiš 1 jaje,dodaš kis,vrhnje u jaje i malo mlijeka da bodiješ lijepu jednolićnu smjesu.u to staviš sve vrste sira koje želiš i zamiješaš(nesmije bilti krurta smjesa).razvučeš paštu,staviš malo mesa te smijesu od sira i vrhnja na meso pa zamotaš(da dobiješ sarmicu).i to je to.sve to posložiš u tepsiju i zaliješ sa bešamelom i staviš peći u rernu.po želji možeš posuti sa parmezanom redi ljepše boje.     dobar tek

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 234
30.7.2008 9:42:20   
Elena
Dobro jutro forumasice,kako vam je dan?user posted image Vrjeme je ljepo,suncano pa se nadam da smo svi ljepo raspolozene za druzanje?user posted image Jeli bila neka festa jucer,ja nisam mogla druziti se s vama ali sad idem vidjeti kaj se radilo juceruser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 235
30.7.2008 9:47:45   
Ruža
Fino, fino...Prava kalorijska bomba.user posted image
To bi sutra nakon vaganja i kontrole mogla za ručak napraviti.user posted image user posted image user posted image
Obavezno nakon svakog vaganja priuštim si onako nešto onako nezdravo, a  fino..Tek toliko, još nisam sigurna dali za nagradu ili utjehu.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 236
30.7.2008 9:52:31   
ZVRK
ne brini za kilice.budu one otišle kada te neko poćne zezati izvan trbuha.koliko si do sada dobila ružo?

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 237
30.7.2008 9:52:36   
Elena
pa cure vi ste se jucer taaaaaaaaaaaaako dobro zabavile,a mene nije bilouser posted image Ali drago mi je ste se vi dobro provele,bravo cure svaka cast,a vidim da nas je i Anne posjetila,tako mi je krivo sto je nisam srela,ali svratice pa si pisemouser posted image user posted image user posted image a ko ce da mi skuva jednu kavu,jer zamislite svekrva mi je nesto ljuta pa svarila si kavu za nju i mm a mene nije pitala,pa dobro nije mi cudnouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 238
30.7.2008 9:54:42   
Wukovarka
user posted image evo kavice...bas ju pijem

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 239
30.7.2008 9:59:17   
Elena
hvala hvala,sta bi ja bez vas ostala bi i bez jutarnju kavu.jer kuhinja je okupirana pa ne mogu ni do sporetuser posted image user posted image user posted image ali zato sat fino idem se obuci i idem s martinom u gostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 240
30.7.2008 10:03:32   
tiha
elenice sreco znas i ti kuhat kavu sta te briga nek se sveka grrrrrrrrrrrrr bolje nego ti i muz!!!!
ak joj nevalja nek se kupi i ide!!!user posted image  bravo za mene ja na svoju mracim istooooooooooo glupaca!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! sad je vec lakse kad se ispuses

Neposredna veza do poruke: 241
30.7.2008 10:06:39   
FIONA
Dobro jutro koke!!! Mene danas šora alergija a niš nesmijem uzimati od lijekova osim spreja za nos. Ima li koja od Vas koji recept da ublažim simptome jer bum poludela!!!! Još nisam ni topli napitak popila......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 242
   [Obrisani korisnik]
30.7.2008 10:10:02   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 243
30.7.2008 10:11:39   
maja
dobro jutro cure, nemam vas vremena čitati, ako koja može neka ukratko napiše šta se događalo jučer

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 244
30.7.2008 10:13:15   
Wukovarka
Party, party, party... bez nas!!  user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 245
   [Obrisani korisnik]
30.7.2008 10:14:35   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 246
30.7.2008 10:18:57   
Elena
ma tina znam sreco i ja kuvati kavu ali ona odma je zauzela sporet pa ne da mi se pricati s njom pa zato evo idem na kavu kod prijateljicu,pa vam pisem kasnije,bokic cure,zelim vam ljep i ugodan danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 247
30.7.2008 10:22:36   
ZVRK
uživaj u kavi i dobrome društvu elenauser posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 248
30.7.2008 10:30:24   
Ruža
O pa ovdje se još uvijek kavica pije. Mislim da će mi user posted image  otkazati od tolike kavice.user posted image Na svu sreću virtualna...
Evo veš obješen, složeno ono što nije za peglanje, a hrpica koja čeka tetu peglu sve veća i veća...user posted image  I baš me briga za to!user posted image

Zvrkić skoro pa 10 sam dobila. user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 249
30.7.2008 10:33:34   
FIONA
Draga hvala ti,
meni je doktorica dala sprejček Tafen ali mi skoro niš ne pomaže, tek malo odčepi nos ali ne prestajem kihati i tak svako jutro već ne znam od kada!!!

Idem drmnutu šalicu vruček mlijeka i maznuti koju napolitanku i to oz čistog inata!!
Uživajte ženske....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!