|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Idemo na more!
19.6.2009 8:24:21   
mama mery
mi se spremamo u svatove sinoc smo malo slavili zaova mi dilplomiralauser posted image  pa cemo vecaras u svatovima nastaviti user posted image

a do tada cu spremati kucu malouser posted image  od ruznih stvorenja kako samo brzo udu u kucu svaki dan vidim novu zavjesu od pauka

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 151
   [Obrisani korisnik]
19.6.2009 8:28:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mama mery)
  Neposredna veza do poruke: 152
19.6.2009 8:33:01   
mama mery
ja ni nesmijam stati na vagu jr se hocuuser posted image
al sad malo pazim sta jedem do veceras da mi haljina ljepo stoji da se busa ne vidi

Neposredna veza do poruke: 153
19.6.2009 8:35:40   
lueman
jutro cure. evo i mene u bircu. a user posted image nisam baš taj tip(moš mislit),trebala bi pakirat stvari za more, a baš mi se i neda.sva nekakva troma i umorna, vrti mi se. a vani suuuuunce.malo dijete u vrtiću, veliki još spavaju, a od kud krenut????user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 154
   [Obrisani korisnik]
19.6.2009 8:36:01   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 155
19.6.2009 8:37:36   
lueman
hm, vaga se pokvarilauser posted image user posted image sigurno pokazuje višeuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 156
   [Obrisani korisnik]
19.6.2009 8:38:43   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 157
19.6.2009 8:39:00   
mama mery
tako se i na mene sva ljepi cak i voce

Neposredna veza do poruke: 158
19.6.2009 8:46:52   
mama mery
idem hraniti djecu
pusa
pa-pa

Neposredna veza do poruke: 159
19.6.2009 8:48:29   
lueman
a ja mislila da se ti već isto pakiraš u neke topliceuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 160
   [Obrisani korisnik]
19.6.2009 9:07:21   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 161
19.6.2009 9:23:19   
mariola
jutro žene. ja sam totalno van događaja odkad imam zamjenu. fali mi druženje s vama. nisam u toku. šta ima

Neposredna veza do poruke: 162
19.6.2009 9:26:00   
FIONA
baš niš...ja osono čekam četvrtak pa da krenem put mora....user posted image user posted image user posted image ...joj kak bu tebi teško priviknut se na ljenčarenje doma...aahahhahaah...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 163
19.6.2009 9:46:59   
mariola
u četvrtak tek ideš? A jesi ti dobra kunjada (rekli bi pažani umjesto zaove-jetrve ili šta već)user posted image

a ja juče bila vidit moju bebolinu. Još se ne znas šta je, mislida je cura al je rekao da nije ni 50% siguran, samo pretpostavlja. Za tri tjedna idem na 4d pa ću viditi.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 164
19.6.2009 9:49:43   
FIONA
samo se nadaj...moja je 4D pokazala guzu...inače zbog loma zraka UZV-a lakše je na običnom odrediti spol...jel ak se beba mrda odbijaju se zrake i muti se slika...buš vidla!!!...inače držim fige...

a ja. tek u četvrtak jel nema tko prebaciti stvari od ove moje kokoši doma jel ona ne vozi pa čekam praznik...ja sam mislila utorak ili srijeda a sad ispal četvrtak...kao ona bu nadoplatila do nedjelje jel sam ju sterala...ma nek plati...kao zaboli me...moš mislit!!!user posted image user posted image  

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 165
19.6.2009 9:53:35   
mariola
a jest me utješiuser posted image
ma nije me ni briga šta je nego da je dijete živo i zdravo i da lijepo napreduje, a to jeuser posted image
valjda ću do devetog mjeseca kad počnem kupovati stvari znati spol pa da ne kupujem sve neutralno

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 166
19.6.2009 10:02:41   
m600
dobro jutro drage moje....evo da se i ja javim
jučer smo bili na pregledu kod ginekologa...sve je super... dao mi je uputnicu za ultrazvukuser posted image user posted image
da bih došla na uzv i rekli mi da se moram naručitiuser posted image user posted image
dosad su nas primali svaki dan od 11-15, osim petkom kad je od 9h do ne znam dokad
i ponedjeljkaom popodne...svaka trudnica je išla kad joj je odgovaralo i birala doktora kojem će ići...tako je baš funkcioniralo....
ionako ništa ne rade u toj poliklinici i još im se moraš naručivati...
što je najgore ja naručena 7.7.user posted image user posted image
ko će izdržati dotad...stvarno sam jučer bila ljutauser posted image user posted image  BEZOBRAZLUK!!!
kako ste vi? ima li vrućine?

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 167
19.6.2009 10:06:42   
FIONA
mariola ja sam poznata za utjehe...user posted image user posted image user posted image

m600 ne cmizdri...ja sam na svaki pregled nosila uputnicu i čekala u bolnici po četiri sata sa još hrpom žena podivljalih hormona....user posted image user posted image user posted image ...inače samo reci da te probada i odmah buš na UZV i prek reda...tak sam se ja šlepala...samo ššššššššššššš ..kao nije mi olfo bilo ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 168
19.6.2009 10:10:10   
m600
user posted image user posted image user posted image  tnx fiona ali ipak ću se strpiti do 7.7.user posted image
nisu normalni tamo a ne da mi se svađatiuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 169
19.6.2009 10:13:01   
mariola
ma o kakvim uputnicama vas dvi? Ja samo uzmem trudničku knjižicu i idem i prime me odmah.user posted image

Ajde m600 i ja ću tek tad na 4d iako sam se potajno nadala da ću vidit spol a znala sam da neću jer mi beba spava od 3-6 popodne a ja išla poslije posla na pregled i on čim je upalio ultrazvuk je rekao da beba spava.
evo sam me lupa. mišica moja malauser posted image

meni je u kancelariji super, u hladovini sam, pod prozorom, puše povjetarac u mene, sjedim za laptopom a zamjenica radi user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 170
19.6.2009 10:13:31   
FIONA
user posted image ..zato i velim...samo se primi za trbuh, lagano svini koljena i zajauči...odmah buš sve obavila u roku keks...samo budi oprezna jel ak zajaučeš prejako mogli bi te ostavit tamo kao i mene na mjesec dana...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 171
19.6.2009 10:14:18   
FIONA
mariole vide na tebi da nisi baš normalna pa te prime iz straha...aahahhahahaaa....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 172
19.6.2009 10:18:31   
m600
IZVORNA PORUKA: FIONA

user posted image ..zato i velim...samo se primi za trbuh, lagano svini koljena i zajauči...odmah buš sve obavila u roku keks...samo budi oprezna jel ak zajaučeš prejako mogli bi te ostavit tamo kao i mene na mjesec dana...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  neka hvala...ne znam kako ću izdržati i kad rodim u bolniciuser posted image  a kamoli da me strpaju....
mariola i kod nas je tako bilo ali evo vidiš sad su to promijenili da se moraš naručivati...
a nemaju posla ionako...nas najviše 10-ak dnevno...smradoviuser posted image user posted image
kod nas je 4D 550kn tako da sam se pomirila da neću ići...to mi je stvarno previšeuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 173
19.6.2009 10:18:46   
pikachu
Pozdrav, curke... Kao ste mi? Ja bila na pregledu prekjučer, rekla žena da mogu na put, mogu se kupati u moru i da je sve user posted image ... I dalje je user posted image ... I to je bio moj zadnji pregled u Zg... Sada se trebam organizirati po Zd-u...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 174
19.6.2009 10:20:43   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image
kad me vide onako pospanu stalno odmah me primaju.
A drugima prisjedne jer prvo mm i ja gledamo bebu pola sata a onda on i ginekolog pričaju o apartmanima, uređenju, rezervacijama, zaradi pa me vjerojatno proklinju svi koji čekaju. al šta ću im ja. One su ili mlade ženske bez obaveza ili stare babe koje su došla da nekome pokažu pi....user posted image user posted image

a sad ozbiljno: kod nas je to stvarno jednostavno, zbilja ne znam o kakvim uputnicama pričateuser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!