|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nekom se osmjehnula sreca
17.6.2009 20:07:25   
natalijax
ekom se osmjehnula sreca i dobio 7 na lotu 52 milijonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da su meni te pare
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nekom se osmjehnula sreca
17.6.2009 20:10:47   
natalijax
pardon zene 44 milijona ja bi bila zadovoljna i s onih 9

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
17.6.2009 20:11:04   
inna
no,no, biti tužna, uskoro ćeš i ti dobiti svoj jack pot user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 3
17.6.2009 20:13:17   
natalijax
tako je bitno je to sto ja nosim u stomaku a jb pare 

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 4
17.6.2009 20:14:56   
inna
i što je najvažnije nema te cifre kojom mogu tu vrijednost iskazati user posted image

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 5
17.6.2009 20:18:53   
natalijax
naravno to sam oduvjek rekla i kad sam nacela onu temu tri zelje nisam ni pomisljala na pare,bez novaca nemozes zivjeti al nije ni jedan novac vrijedan koliko nasa djeca nasa obitelj i nase zdravlje

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 6
17.6.2009 20:26:31   
Anoniman
Znate kako se kaze- zdrav covek ima hiljade zelja, a bolestan samo jednu...da smo mi zivi i zdravi, i dobro je user posted image

Neposredna veza do poruke: 7
17.6.2009 20:56:32   
dikac
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Znate kako se kaze- zdrav covek ima hiljade zelja, a bolestan samo jednu...da smo mi zivi i zdravi, i dobro je user posted image

slažem se i ove sam zime isprobala biti bolesna i u bolnici i stvarno sam imala samo 1 želju, doći kući i biti u stanju brinuti se za svoju djecu. nisam mogla ih ni dići, grozno, šmrc.

mora da je sretni dobitnik negdje van sebe, zamisli tu navalu adrenalina, odjednom ti se sve preokrene

treba biti uporan i ispunjavati pa možda nešto i bude

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
17.6.2009 21:25:40   
natalijax
dikac vjerujem da jesi jedva cekala ja koja nemam jos djecu pa nisam mogla docekat doc kuci muzu a mogu mislit tebi i takvima kao ti koji imaju djecu bitno je zdravlje djeca i obiteljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: kilogrami u trudnoci
17.6.2009 21:29:29   
trudnica87
hej curke,koliko kila sta dobile do sad?ja sam trudna 20 tjedana i dobila sam 3 kile,jel to puno??

Neposredna veza do poruke: 10
17.6.2009 21:31:34   
dominik
nek mu je sa srecom i nadam se da ce barem dio ovca otici u humanitarne svrhe...iskreno iako sam igrala nisam se nadala dobitku jer to promjeni zivot a meni je moj ok i nebi ga mjenjala...ok stan i auto bi dobro dosliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11
17.6.2009 21:35:53   
natalijax
ja sam rekla da dobijem lovu malo vecu ne sad odma 44 miliona prvo bi osla u piceriju i dobro se naklopalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image onda bi dala u humanitarne ali ne na racun ja bi platila sve sto treba i poklonila bi svojoj ginicki sto bolji ultrazvuk da mogu zene gledati svoje bebe nemuljam to sam zbilja rekla i to bi napravila a onda polako malo pomalo a boze sveti moras dat mal sestri bratu

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
17.6.2009 21:44:29   
dominik
IZVORNA PORUKA: natalijax

ja sam rekla da dobijem lovu malo vecu ne sad odma 44 miliona prvo bi osla u piceriju i dobro se naklopalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image onda bi dala u humanitarne ali ne na racun ja bi platila sve sto treba i poklonila bi svojoj ginicki sto bolji ultrazvuk da mogu zene gledati svoje bebe nemuljam to sam zbilja rekla i to bi napravila a onda polako malo pomalo a boze sveti moras dat mal sestri bratu

da da sestri i bratu i roditeljima i kak je mm reko tv i internet prikljucke u rodilistauser posted image , nebi djelila novac vec bi placala operacije i stvarno kupila nesto...nebu se netko na racun bolesnog djeteta i mog dobitka vozio u bmw-uuser posted image ...salu na stranu to je preveliki novac i prevelika odgovornost za djete kao sto sam jauser posted image

Neposredna veza do poruke: 13
17.6.2009 22:26:24   
Ninaa
Super nek mu je sa srećom, ja sam se uvjerila u više slučajeva da novac kvari ljude, tak da ne igramo loto i ne razmišljamo o tome. Naši kumovi su dosta bogati pa vidim da su stalno pod nekim sresom, kad je kriza vade lovu iz banke, pa se boje doma je držati, pa je opet vraćaju,pa su pod stresom kad padaju dionice, ma fućkaš takav život. Mi nemamo takve brige, bezbrižno i mirno spavamo  Za sad imamo hvala Bogu dosta za normalan život, svi smo zdravi i sretni i više od toga nam ni ne treba.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 14
17.6.2009 22:32:57   
Ruža
Možda mi je u rodu pa se sjeti onih mojih 10 000 kn.user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 15
17.6.2009 22:39:17   
dami
Znate šta, imam dobrog muža
                dvoje super dijece
                 ali ipak malo para nebi mi falilo u životu.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 16
18.6.2009 0:01:31   
Wukovarka
Želim mu sreću sa tolikim novcima...

Iskreno, ne bi ih volila...ali nek mi da samo dio za stanarinu user posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 17
18.6.2009 6:50:05   
koka

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Iskreno, ne bi ih volila...ali nek mi da samo dio za stanarinu user posted image

šta se foliraš, taj koji je dobio te novce ja iz velike gorice...skužili smo te Wuki sjeti se i nas kad budeš djelilauser posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 18
18.6.2009 10:36:59   
tikica_69
Neka ih samo pametno iskoristi i neka bar dio da nekome kome je jos potrebnije

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 19
18.6.2009 14:45:38   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: koka

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

šta se foliraš, taj koji je dobio te novce ja iz velike gorice...skužili smo te Wuki sjeti se i nas kad budeš djelilauser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Zvonki -- 18.6.2009 14:46:20 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 20
18.6.2009 19:06:35   
vale29
samo da se ne pokvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21
19.6.2009 14:01:26   
Lady3
ma netko je u Bj.dobio ljudii 33 miliona heeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al iskreno kakav će život imati,ljudi ljubomorni,žicati će ga /nju na svakome koraku..Ja bih se bojala imati toliko love i da me mafija ne kokne..Ma neznam jel je to blagoslov ili zlo..Jer uvijek se dozna tko je to osvojio..ja bih više se brinula neg uživala u toj lovi...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu vale29)
Neposredna veza do poruke: 22
19.6.2009 14:26:37   
anaxx
ja bi isti tren otišla svojoj ravnateljici u vrtić i obnovila ga kompletno!!
ostalo bi uložila u nekretnine i podijelila familiji tako da mi ostane tek mali dio za svakodnevne troškove... da živim kao i dosada ( s malo više novacauser posted image user posted image )

ma imam ja sve u životu.... pare dođu i prođu...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 23
19.6.2009 14:33:14   
maja
IZVORNA PORUKA: Lady3

ma netko je u Bj.dobio ljudii 33 miliona heeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al iskreno kakav će život imati,ljudi ljubomorni,žicati će ga /nju na svakome koraku..Ja bih se bojala imati toliko love i da me mafija ne kokne..Ma neznam jel je to blagoslov ili zlo..Jer uvijek se dozna tko je to osvojio..ja bih više se brinula neg uživala u toj lovi...user posted image

kakav život??? divan , krasan i bajan i prijatelja ko u priči....ho ho ho he he he

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 24
19.6.2009 14:40:56   
Lady3
to govoriš jer nemaš tu lovu a da imaš eeh vidjela bi ti šta je to..ipak je to teret..
Ja ne bih mogla biti opuštena,a prijatelji'koji 'misliš oni koji bi se ulizivali da i oni dobiju nešto..Odjednom bi došli svi oni silni rođaci za koje nisi ni znala da postoje i žicali bi lovu.Ja kad bi dobila tu lovu radije bi se odselila u dr.zemlju i uživala u toj lovi..Naravno pomogla bih onima koji su uvijek bili uz mene i u dobru i u zlu..user posted image  

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!