|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija
11.5.2008 8:47:40   
Puli
user posted image hvala koka naša dragauser posted image
baš u pravi tren
prva kava mi pri kraju

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 401
11.5.2008 8:48:27   
koka
Ups, skoro pa zaboravila ja vam sutra imam godišnjicu, al ne braka. 12.05 1995 smo ja i MM prohodali, pao je prvi poljubacuser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 402
11.5.2008 8:48:31   
tiha
hehe! ajd dobro cure moje sve najbolje za majcin dan zelim vam od srca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 403
11.5.2008 8:50:00   
Puli
onda koka samo za tebe slijedi pjesma

user posted image sjećam se prvog poljupca samo on je bio važanuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 404
11.5.2008 8:51:23   
tiha
zanimljivo koka! hoces ti njemu prvo dat pusicu ili on tebi? ko ce kome?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 405
11.5.2008 8:56:28   
Puli
user posted image baš me zanima hoće li nam se muževi sjetiti čestitati majčin danuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 406
11.5.2008 8:57:18   
tiha
moj nece garant to vec znam!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 407
11.5.2008 9:00:41   
koka
Puli pa nije to dan žena, neka čestita mami, baš ga vidim da bi mi čestitao danasuser posted image . Al neka proba sutra zaboravituser posted image . .....Meni je bitnije da mi je moj user posted image iz vrtića napravio privjesak za svoju mamicu.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 408
11.5.2008 9:01:02   
anne
Sretan majčin dan cure!
Meni je MM prilično nespretno čestitiaao. Rekao je znam da si mama, ali ne znam bi li ti ja trebao čestitati. user posted image user posted image user posted image  Smotanac jedan!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 409
11.5.2008 9:06:02   
koka
Ha-ha sad me nasmijao moj Rokouser posted image user posted image user posted image . Pošto smo bili na onoj kontroli za pišulin, dr je rekla da mu moramo natezati kožicu i čistiti glavić, a to njega malo boli. I sad ja si radim drugu kavu i on mene zove:mama vidi kako sam si ga nategnuouser posted image . I stvarno je.ah ti  Muškiuser posted image .

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 410
11.5.2008 9:08:39   
tiha
jao bubac mali...vec ga nateze....ajoj kad ti sin ude u pubertet bit ce ti jako veselo...a meni jos veselije imam 2 cure ajoj...sve me strah!!!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 411
11.5.2008 9:09:48   
Puli
bez njih bi svijet bio dosadan
evo moj se konačno probudio
pa idemo kavicu skupa piti

puse
i navratim poslije u birtiju

< Poruku je uredio Puli -- 11.5.2008 9:10:12 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 412
11.5.2008 9:16:47   
Elena
cure samo da vam pozelim Dobro jutro.Ne mogu se druziti danas puno sa vama jer su mi svi kod kuce,pa im to smeta ako sam ja na kom,a i Martina celu noc mi nije spavana jer je puno kasljala,a danas nema dezurni pedijatar pa moramo sacekati do sutra.Bas sam htela da pitam kako je bilo jucer na sastanak,jeste li se ljepo proveli

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 413
11.5.2008 9:31:49   
tiha
cure evo mi sad idemo kod moje mamice na rodos pisite svasta da imam sta citati popodne....saljem vam veliku pusu i ljepo mi se provedite za majcin dan!!!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 414
11.5.2008 9:33:29   
koka
Bok tiha lijepo se zabavi, i pozz mamuuser posted image . Idem i ja stavit sušit veš jer je vani super vrijemeuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 415
   [Brisano sporočilo]
11.5.2008 10:16:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 416
   [Brisano sporočilo]
11.5.2008 10:17:36   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 417
11.5.2008 10:26:27   
Ruža
Jutro curke! I ja bi jednu Kokinu kavicu sa pjenom i smeđim šećerom...Mmmm...user posted image Dok ljenivica ustane svi već zbrišu.user posted image
Upravo sam muža pozdravila s Jutro curke...user posted image user posted image
Ivkica glava ne popušta?user posted image Pa nemoj se patiti uzmi neku tableticu što smiješ..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 418
   [Brisano sporočilo]
11.5.2008 10:30:14   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 419
11.5.2008 10:35:02   
Ruža
Ivkica nemoj se mučiti pa uzmi jedan lekadol.. Biti će lakše i tebi i bebi. Uf, grozno je kad tako ulovi..user posted image
Cure zaboravih svim mamicama poželjeti SreTan mAjčIn DAn!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 420
11.5.2008 12:02:46   
maja
I ja čestitam majčicama njihov dan! A bile ste mi vrijedne sa pisanjem, kasnije ću vas čitati, idem popiti kavu, pa idemo malo van, MM će peći roštilj! 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 421
11.5.2008 12:22:36   
koka
O opet ja sama u bircu,morala prije zbrisat uhvatila me neka volja za nešto uradit po kući pa trebalo iskoristituser posted image . Evo tako sad sve čisto(skoro sve) a i ručak več gotov. Htijela malo popričat s vama, a ono nikogauser posted image . Iva pa popi tu tabletu jer ovako se samo mučiš, a postoji mogučnost da ti sad ni ona ne pomogne jer si dugo čekala, pa ipak te to od jučer drži. Da nisi možda negdje bila na propuhu, mene ti zna propuh tako zajuser posted image . I šta sad, ću morat sama  brijat?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 422
11.5.2008 12:25:59   
Ruža
Nećeš Koka, ja ću malo s tobom. user posted image  Jel torta pojedena?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 423
11.5.2008 12:31:03   
koka
O    Ružo, taman se najavili gostiuser posted image . Sorry, cujemo se kasnije.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 424
11.5.2008 12:37:40   
Ruža
Samo daj, odoh i ja ručak dovršavati!
Uživajte curke!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!