Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:22:24
|
|
|
|
Zvonki
|
Candy, ti se nećeš pokazati svijetu na faceu? Mislim, tikičin sin te može vidjeti a ja ne?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:23:17
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Bit će ti vjerojatno i lijepo vrijeme. Ne može valjda tri tjedna biti ovako kišno i luckasto vrijeme? Kam' ideš? Povedeš i mene? Nadam se da će ta kišurina stati...ma kad ja dođem na Jadran,sve bu se raščistilo ... Pa ne znam još,malo ću šarat' po plavom Jadranu za početak ...A u koferima ima još mjesta,uleti ...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:23:18
|
|
|
|
dami
|
Šta je cure, imate "podstanare". e baš smo obilježene. Rekla bi meni jedna moja kolegica, starija gđa, budite sretne dok je imate jer tek onda počinju problemi. Znate šta, htjele ili ne mislim da ona ima pravo. Imate uloške, tampone... Zamislite kako je nekad bilo.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:24:37
|
|
|
|
dami
|
Kod nas je za sljedeći tjedan prognoza hladno i kišovitije. "Jesen stiže dunjo moja..."
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:25:05
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy u koferima ima još mjesta,uleti ... Stanem u kofer jedino ako me nasjeckaš na kockice
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:25:38
|
|
|
|
natalijax
|
s ovim se slazem jeb......je ja sam svoju mamu i svekrvu gledam al sva sreca daleko smo jos od toga a uostalom vremena se mjenjaju ko zna sto nas ceka
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:25:51
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: dami Kod nas je za sljedeći tjedan prognoza hladno i kišovitije. "Jesen stiže dunjo moja..." Bože blagi, ne vjerujem. Pa što je to? Zna bog da ja idem na go tek početkom 9 pa će ljeto početi tada.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:26:01
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Candy, ti se nećeš pokazati svijetu na faceu? Mislim, tikičin sin te može vidjeti a ja ne? Vidim da si dobro obaviještena ...Mi smo pravi frendovi već,pa ima tu privilegiju ...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:26:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Candy, ti se nećeš pokazati svijetu na faceu? Mislim, tikičin sin te može vidjeti a ja ne? da, Candy i mene to zanima????!!! A tko je sretna nova potvrđena trudnica? BTW. kaj je s Tiki? Jel na honeymoonu? Morti se kaj vlovi!
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:27:11
|
|
|
|
Monica
|
Hej curke pozdrav vidim da imate dobru temu
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:29:18
|
|
|
|
Candy
|
Tiki nam sutra ide na more,malo nam je u badu jer nikako ne ide ... Daj Bože da more i odmor imaju pozitivan učinak i da nam se vrati s plusićem !
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:29:38
|
|
|
|
Zvonki
|
i kišno ljeto. Ne znaš šta je goreMonica, bok. Vidiš, nas zapričale Ne znaš što je gore.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:30:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Tiki nam sutra ide na more,malo nam je u badu jer nikako ne ide ... Daj Bože da more i odmor imaju pozitivan učinak i da nam se vrati s plusićem ! to bi bilo baš fino!
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:31:29
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki i kišno ljeto. Ne znaš šta je goreMonica, bok. Vidiš, nas zapričale Ne znaš što je gore. Ajme meni, šta sam ja tu rekla??? Hahahah. Uglavnom, ponavljam, Bok Monica! Vidiš, nas zapričale i kišno ljeto. Ne znaš što je gore
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:31:55
|
|
|
|
dami
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: dami Kod nas je za sljedeći tjedan prognoza hladno i kišovitije. "Jesen stiže dunjo moja..." Bože blagi, ne vjerujem. Pa što je to? Zna bog da ja idem na go tek početkom 9 pa će ljeto početi tada. Ko ide na GO nek ne dolazi ovdje kod nas osim ako nema Go od mjesec dana pa se možda potrefi koji dan sunca. P.S. Jeli se javila Fiona kako je njoj.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:32:11
|
|
|
|
Monica
|
Ja se tješim što nisu vručine pa me i ne vuce i more tak jako pa cemo nekako izdržati do 8-og mj
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:32:23
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy Tiki nam sutra ide na more,malo nam je u badu jer nikako ne ide ... Daj Bože da more i odmor imaju pozitivan učinak i da nam se vrati s plusićem ! Nedostaje mi tiki. Ne volim kad padne. Nadam se i ja da će biti odmornija i veselija nakon odmora
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:33:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde, Candy, već imam više od pola godine cca 30 cura sa RR na FB a tebe nemam, pa mislim, zbilja, bilo bi vrijeme da i ti kapituliraš!
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:34:23
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Ajde, Candy, već imam više od pola godine cca 30 cura sa RR na FB a tebe nemam, pa mislim, zbilja, bilo bi vrijeme da i ti kapituliraš! Ko' zna, možda je Candy Kosorica ili neka javna ličnost pa se ne smije pokazati običnom puku?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:35:52
|
|
|
|
Zvonki
|
Mariachi, dobar ti je potpis! Al' ne pečeš samo za oči neg' i za uši. Ne piši više na faceu tekstove koje mi nitko živ ne zna prevesti
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:35:55
|
|
|
|
dami
|
Ima u mojem susjedstvu 5 kuća ,15 dijece, a da dođe Tikica malo ovdje živjeti. dijeca od 3 god pa sve mlađa.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:37:56
|
|
|
|
Zvonki
|
Može i kod mene. U prizemlju 9 djece na tri familli.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:38:25
|
|
|
|
Monica
|
Curke ja se moram pohvaliti a vi ste mi prvi Sin mi se probudio sa suhom pelenom inače smo u fazi odvikavanja od pelene
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:39:39
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Monica Curke ja se moram pohvaliti a vi ste mi prvi Sin mi se probudio sa suhom pelenom inače smo u fazi odvikavanja od pelene Bravo za tvog malenog!
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 2.7.2009 15:39:45
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Mariachi Ajde, Candy, već imam više od pola godine cca 30 cura sa RR na FB a tebe nemam, pa mislim, zbilja, bilo bi vrijeme da i ti kapituliraš! Ko' zna, možda je Candy Kosorica ili neka javna ličnost pa se ne smije pokazati običnom puku? Baš si me fino počastila ...vratila bum ti to
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!