Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:02:51
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: cvrčak Za bebu kupi prašak bez onih plavih i crvenih zrnaca unutra. nijedan sensitive ih ne sadrži. Bolje nemoj staviti nikakav omekšivač,barem u početku. ja koristim inače woolite za sve tkanine....tekući..... hoću i bebinu robicu oprat s time ili praškastim? Ja ti još uvijek koristi Woolite ili Pervol za Haninu robu iako sad nekad perem i sa našom robom i praškom.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:08:58
|
|
|
|
anaxx
|
dobro jutro ejmama! super nam je u Rijeci, kad bi bar uređenost vrtića i dječjih igrališta opravdavala cijenu ne bi ništa rekla!!! uh, trebam kavicu...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:11:51
|
|
|
|
ejmama
|
Stvarno su grozni vrtići i još roditelji moraju dolaziti na radne akcije.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:20:31
|
|
|
|
anaxx
|
sad bi trebali početi graditi novi vrtić na Viškovu, nadam se, projektirao ga je moj kolega uz moju pomoć, za 200-tinjak djece, trebalo bi biti lijepo (ako se izgradi)....
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:23:32
|
|
|
|
ejmama
|
Novi vrtić grade još od kad sam ja rodila Hanu, u tom novom bi trebale biti i jaslice. Izgleda da ni moje drugo dijete neće to dočekati. Važnije im je da se stalno prave nova boćališta, a dijece je sve više.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:26:46
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Novi vrtić grade još od kad sam ja rodila Hanu, u tom novom bi trebale biti i jaslice. Izgleda da ni moje drugo dijete neće to dočekati. Važnije im je da se stalno prave nova boćališta, a dijece je sve više. znam i ja sam bila na porodiljnom kad se počelo projektirati, ali Ena bi ipak mogla u novi, mislim da se sad ipak stvar pokrenula...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:28:04
|
|
|
|
ejmama
|
To bi mi bilo super jer obje mogle ići na isto mjesto, a tamo mogu parkirati auto i ići s busom na posao, ako budem išla raditi uopće.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:28:28
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: anaxx a nama jaslice 972kn Neki dan je bilo u potrošačkom kodu i ispalo je da je u Riieci najskuplje. Nego Dobro jutro svima! nama ostalo plača grad
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:34:02
|
|
|
|
ejmama
|
Idem ja peglati
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:34:52
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: anaxx a nama jaslice 972kn Neki dan je bilo u potrošačkom kodu i ispalo je da je u Riieci najskuplje. Nego Dobro jutro svima! nama ostalo plača grad ma i nama, ali očito manje nego vama vaš grad...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:36:25
|
|
|
|
ZVRK
|
koliko je onda prava cijena 1500kn
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:50:47
|
|
|
|
anaxx
|
puna cijena jaslica u Hrvatskoj je 2100kn i nešto sitno, pa onda gradovi sufinanciraju koliko koji može, koliko ja znam.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 10:53:29
|
|
|
|
ZVRK
|
vrtić košta koliko i jedna plača ,ako bi bila takva cijena zvrkić bi sigurno bio doma
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 11:21:04
|
|
|
|
Buden
|
nas Leo krece sa 2 godine u jaslice u Zagrebu u Sumsku jagodu-jer netko zna kolko se placa tamo?
Leo 18.01.2009. 04:28h
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 11:21:36
|
|
|
|
anaxx
|
pa, pa cure moram raditi... ako se još ne javim želim vam ugodan vikend....
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 11:22:41
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: Buden nas Leo krece sa 2 godine u jaslice u Zagrebu u Sumsku jagodu-jer netko zna kolko se placa tamo? mislim da je Zagreb najjeftiniji u Hrvatskoj...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 11:32:39
|
|
|
|
Buden
|
ma znam isli smo po onu hrpu papira za prijavu i kad sam pitalakolko dode vrtic dobila sam odgovor-nije jos vrijeme za to!!!!!!!!!kakav je to odgovor
Leo 18.01.2009. 04:28h
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 11:40:37
|
|
|
|
Candy
|
Pozdrav cure,kako ste,ima koga ?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 11:54:14
|
|
|
|
natalijax
|
pozzzzzzz sto ima zene zenice jel grmi gdje
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 11:56:48
|
|
|
|
lueman
|
još ne...čekaj popodne sigurno bude negdje padala kiša jer parola ovog ljeta je : ni jedan dan bez kiše, ni jedan tjedan bez tuče
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 12:03:19
|
|
|
|
natalijax
|
ma ide mi na zivce nama led dvaput stuko u basti sve mi suze idu ak nebude paradajza i paprike jos jedamput nek padne gotovo je negine nam pijaca
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 3.7.2009 12:19:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 12:26:38
|
|
|
|
natalijax
|
bi ja njoj rekla a jel ste vi znali sve,joj kako me takve zivciraju takva ti je svekrvica od moje sestre ista
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 12:27:13
|
|
|
|
Candy
|
Hej lilivana,kako si ?Ima li kiše kod vas?Kod nas je oblačno ali i nevjerojatno sparno,jedva se diše !
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 3.7.2009 12:29:15
|
|
|
|
natalijax
|
candy bok de neku coca colu uf bas bi je sad popila nakon knedli sa visnjama
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!