Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 17:52:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Nellyca Hvala Zvonki, bas tako slicnog i imamo, i da znas da to najvise i pomaze. Kako si ti i devojcice? Ma mi smo izgleda puno bolje nego ti. Bez živciranja, draga. Nema ti tu pomoći ako sebe ždereš. Uživaj u svojoj zubonji i udri brigu na veselje. zeludac mi se prevrce koliko me je iznervirala ali tacno sam znala, i samo sam cekala kad ce da se umesa. svaki korak joj predvidim, samo sto vise nema cile-mile, kad se vratim (pocevsi od ovog danas) cemo drugacije da pricamo.
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 17:55:02
|
|
|
|
Zvonki
|
A gle, ja ti nisam baš tip od rječkanja. Ja sve mirnim putem. Možda zato što nisam u tvojoj koži pa ne znam kako se osjećaš. Ja sam sa svojom sveki ok. Kad kaže nešto što mi ne paše, ja šutim. Nema baš smisla da se svadim. Svatko ima pravo pričati što hoće. I lupetati. Gle mene. Živi primjer.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 17:58:26
|
|
|
|
Zvonki
|
Al' za svaki slučaj evo ti set tavica. Ne znam kol'ka joj je glava
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 17:58:46
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki I lupetati. Gle mene. Živi primjer. Za ovo dobiješ dugoočekivano meseko ,iako sam ja mali od cuge
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 17:59:41
|
|
|
|
Zvonki
|
Ajme, prodane duše...Mljac...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:00:57
|
|
|
|
Candy
|
A ove tavice ću si zadržati,tko zna kad će zatrebati ... Ionako je nestašica Ružine tave kad je velika potražnja ...Zvonki,jesi razmišljala da budeš konkurent našoj Rositi ?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:05:54
|
|
|
|
Zvonki
|
A neee. Ružine tavice su orginal. A ja ne volim biti nečija kopija. Ovo je moj moto Budite uvijek prvorazredna verzija same sebe, umjesto drugorazredne verzije nekoga drugoga. JUDY GARLAND Ružine tavice su autohtona (???) pojava ove rr pa neka tako i ostane.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:09:42
|
|
|
|
uspavana
|
pozdravić! vidim neke tave se dijele kako ste mi? šta ima kod vas? zvonki, dugo se nismo srele...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:11:15
|
|
|
|
Zvonki
|
Ej, uspavana, stvarno se nismo srele 100 godina! Kako si? Si u Zg? Mislim često na naš dogovor za kavicu u Cityju. Kad budeš išla, pošalji poruku. Možda budem i ja slobodna taj dan. Ja idem danas po pelene.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:12:48
|
|
|
|
Candy
|
Zvonki,imaš pravo ! Bok uspavana,kako si ti,što ima novoga?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:18:29
|
|
|
|
uspavana
|
zvonki, često se i ja sjetim našeg dogovora..ali poslije nisam bila u city centru...nekako ili radim ili sam doma..u čk-u.... a vrijeme tak brzo prolazi... a candy, dobro sam... al lagano mi je već dosta ove odvojenosti od mm..nije to dobro za nas...tako da od ovog vikenda radimo na "ratnom planu" kako to promijeniti...što prije to bolje....
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:18:45
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, ja vas moram pozdraviti. Cura se probudila pa idem miksati neko voće. A i nije baš neke volje. Pa-pa!
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:23:22
|
|
|
|
uspavana
|
nešto fino izmiksaj!! uživaj!
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:23:43
|
|
|
|
Candy
|
Zvonki,pa-pa,pusa princezama ! Uspavana,a tm dolazi samo za vikend?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:34:09
|
|
|
|
uspavana
|
ja idem doma za vikend...i kroz tjedan kad mogu (većinom srijedom)....jer mm nebi imao gdje biti kod tete, jer nemaju baš puno mjesta.... a kako si ti meni? jesi kupila nešto lijepo za svoj akvarij...kad je to bilo..prošli tjedan
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:40:13
|
|
|
|
Candy
|
Uspavana,nadam se da ćete uspjeti riješiti situaciju što prije i što bolje za oboje ! A što se tiče akvarija,jesam,fine sam stvarčice kupila i potrošila dosta novčeka ...Ali,radila sam generalku,poludila sam,tri i pol sata sam izgubila samo na akvarij ...Ali zato su ribice sretne
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:43:36
|
|
|
|
uspavana
|
hvala ti! i ja se isto nadam nekom rješenju..i to skoro... pa ću rado doći u zagreb na neki izlet, ili kavicu... a ne ovako... ovako me samo muče doma... a što se akvarija tiče..znam da možeš potrošiti gomilu love... mm i ja kad uđemo u zoo centar...ne izlazimo dok ne kupimo barem nešto...i nešto što baš i ne trebamo, ali je slatko gdje ti kupuješ stvarčice? imaš neki omiljeni zoo centar? nisam bila po zg-ovim zoo centrima...al sigurno su bolji nego kod nas
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:49:34
|
|
|
|
Candy
|
Ne kupujem često tako puno stvari odjednom...Sad je bila generalka pa sam nakupovala novih biljaka,ribica,šljunka...Inače kupujem u Pet shopu na Drvinju,imaju veliki izbor i sve na jednom mjestu...Šopingiram kao da za sebe kupujem,ne izlazim sat vremena van ...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:50:17
|
|
|
|
Candy
|
A vi,gdje kupujete?Koliki vam je akvarij?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 18:52:39
|
|
|
|
uspavana
|
ima dosta veliki zoo centar u varaždinu, i tamo smo kupili većinu stvari (makar je bio ok zoo centar u čk kad smo kupovali akvarij pred 3-4 godine). Akvarij nam je 40 l... a tvoj? ribice već dugo nismo kupovali...nekak smo dogovorili da ćemo vidjet kolko će dugo ovako biti ok... jer imamo možda i malo previše ribica za ovak mali akvarij.... naravno tropske ribice, miksano... ti?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:01:42
|
|
|
|
Candy
|
Naš akvarij je 55 l,s time da nam je jedan zapeo za oko...Košta 2500,00 kn ali je prekrasaaaaan ...I ima,naravno 200 litara ...Za sada imamo samo hladnovodne ribice,ali ako kupimo ovaj akvarij,bit' će tu svega
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:03:32
|
|
|
|
Candy
|
A čuj nas ...mogle smo taj razgovor voditi i pod forum Kućni ljubimci
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:04:37
|
|
|
|
natalijax
|
pozz evo mene imala goste pa isla u kradu sljiva i tak sve po malo
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:06:14
|
|
|
|
natalijax
|
di ste pobjegle jel vam vruce
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:07:01
|
|
|
|
Candy
|
Bok natalijax,a skićeš se ti ?A Zvonki je čekala da joj neko meseko ponudiš ... Pa što su šljive već zrele ?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!