Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 28.6.2009 22:16:55
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Ja nemam pojma gdje je sto,idem kao bula u jagode ,ali uzdam se u vjerae i koku,valjda ce mi objasniti gdje trebam doci... ma nema frke pokupim te bilo gdje bejbe. Hvala,kokić
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 28.6.2009 22:18:56
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ajoj, onda cemo imati lijepo druzenje ovo ljeto..biti ce nas bar 5 Da,tikice,ali kad zbrojimo dječicu,i eventualno pokoji mm,nakupit ce nas se
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 28.6.2009 22:22:22
|
|
|
|
dami
|
Ja se iskreno nadam .Bilo bi to stvarno lijepo.
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 2.7.2009 11:48:52
|
|
|
|
Kika83
|
Istarske forumašice došao je i 7mj. Šta kažete da se dogovorimo za druženje. Kada bi vam pasalo i di?
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 2.7.2009 11:54:03
|
|
|
|
ZVRK
|
kika treba razmisliti o mjestu gdje mogu klinci biti. možda onaj kafić u merkatoru-vani na terasi ima i parkić u sklopu toga. daj ti ideju
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 2.7.2009 12:11:40
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK kika treba razmisliti o mjestu gdje mogu klinci biti. možda onaj kafić u merkatoru-vani na terasi ima i parkić u sklopu toga. daj ti ideju Pojma nemam .Ja nemam dijete pa neznam Če pasati Koki i ostalima koji su dalje da dođu do Pule?
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 3.7.2009 8:43:40
|
|
|
|
ZVRK
|
a neznam doći do poreća
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 3.7.2009 12:03:47
|
|
|
|
Kika83
|
Nije problem Poreč ali ako bude tamo ja mogu samo popodne preko tjedna ili vikendom jer nemam prijevoz
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 6.7.2009 8:13:37
|
|
|
|
vjerae
|
Će bit šta?
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 6.7.2009 8:15:29
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK a neznam doći do poreća ma daj molim te.....dođi do buja ili se nađemo negdje pa pičimo zajedno.
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 6.7.2009 8:18:14
|
|
|
|
koka
|
ajde, idemo bacit jedan datum i pičimo...subota 11, jel paše netkome.? al ne zaboravimo da je sezona i gužva. ili četvrtak 9? tko je za?
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 6.7.2009 8:19:26
|
|
|
|
vjerae
|
Subotu mi sveki ima rođendan,ne mogu
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 6.7.2009 8:24:04
|
|
|
|
koka
|
ok. ja u svakom slučaju u poreč ću doći, a neznam koliko bi cura sve došlo. čekamo da se javi tikica-organizator pa da vidimo šta kaže. kika ti se čuješ s njom pa reci joj da nešto smisli ipak je ona iskusnija u tome
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 6.7.2009 8:25:10
|
|
|
|
vjerae
|
kako odlućite tako će bit
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 6.7.2009 9:34:21
|
|
|
|
Kika83
|
Ja sam za subotu ali još neznam dali ču moći Oće biti koji mužić na druženju? I dali če Tikica znati doći do Poreča? Ja joj lako javim
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 7.7.2009 10:37:16
|
|
|
|
koka
|
Alooo, da nebi morale zvati FJ da nam šta organizira?? idemo tko je za petak 10 ili subota 11 da se nađemo? ima jedna stvar sezona je pa u Poreću bude gužva dali bi netkome pasalo i preko tjedna? a puležanke ? koja bi mogla doči do Poreča? ili da se nađemo bliže Puli, jer mislim da vas ima dosta Lee, Milla, Kika ,Rozi, čini mi se da bi i Zvrk rađe a Pulu nego Poreč...ajmo nešto...Tikice molim te javi kako s tobom da se sretnemo i di tebi paše.
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 7.7.2009 10:42:50
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Alooo, da nebi morale zvati FJ da nam šta organizira?? ako me netko ugosti za vikend ja vam sve organiziram
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 7.7.2009 10:47:10
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Alooo, da nebi morale zvati FJ da nam šta organizira?? ako me netko ugosti za vikend ja vam sve organiziram draga moja ma naći čemo nešto....pogledaj nas, organiziramo a ono fige..a vi gore sve u jednom danu se dogovorite
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 7.7.2009 10:57:25
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
na žalost, ove godine se nije otvorila nikakva opcija za vikend u Istri, ali ako budim ikako dolazila druženej pada 100%
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 7.7.2009 10:58:15
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov na žalost, ove godine se nije otvorila nikakva opcija za vikend u Istri, ali ako budim ikako dolazila druženej pada 100%
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 7.7.2009 11:03:38
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: koka Milla , šta ti kažeš? vidim da kukaš , imaš neki prijedlog? ej kokič..pa ,razmišljam. prvo sve čitam -di ,šta,kuda...rado bi do poreča al ne mogu ,bez auta sam ....ali u pulu definitivno!! verudela je izvrsna za djecu,ima kafić,more,plaže...ne moramo se mi kupati al za šetnjicu i druženje je prekrasno. verudela,u puli,ako neko zna? merkator je zabit-asfalt i to je to...šta vi mislite. tu imamo lemu,jelenu j....?
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 7.7.2009 11:05:06
|
|
|
|
koka
|
ja ti pulu znam di je merkator ..a ostalo uputite me i ja dolazim. Kad vam paše da napravimo vikend ili neki dan u tjednu?
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!