|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Tequila"
12.7.2009 21:50:39   
Anoniman
user posted image

Bok, cure!
Evo, malo da odahnem tu u birtiji....
Tko će sa mnom posrkati ovaj sunrise, imam dvije slamke! user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
  Neposredna veza do poruke: 1451
12.7.2009 21:51:06   
Florijan Jakov
eto, zato ja ne vodim muža na druženja, da se ne bi morala družit s njim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1452
12.7.2009 21:51:44   
Viky
bok,FJ...koliko znam i ti si ekspert za izradu torti...
a što se tiće degustacije,ja sam za...samo ako ju ne moram raditi ili ako opet ne zakasnim na druženje

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

Neposredna veza do poruke: 1453
12.7.2009 21:51:51   
dominik
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

eto, zato ja ne vodim muža na druženja, da se ne bi morala družit s njim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bas si mislim umorna sam jeb...mozda neki jocker izvucem...drugi dan dva putauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1454
   [Obrisani korisnik]
12.7.2009 21:55:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 1455
12.7.2009 21:55:46   
dami
Cure vi guštajte, pijte, jedite kolače a ja idem, kako sam već najavila pariti lice nad peglom. Joooo.....j ! user posted image    user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1456
12.7.2009 21:56:24   
Anoniman
E, dominik, da te uhvatim sada... danas je bila neka čisto ok ekipa sestara, sve je bilo normalno. Međutim, one dvije od jučer su došle u noćnu... al se toplo nadam da će dijete spavati, pa neće biti problema.

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 1457
12.7.2009 21:58:22   
dominik
ja sam poslala poruku jucer al je bila a festi kuma...sutra bum razgovarala telefonski i moljakala bez bada...nadam se da nisu sve na godisnjem...da bar etko radi gore...ma samo da se netko raspita to ce vec biti bolje...drago mi je da su normalnije med.sestre i da cura vec polako prihvaca situaciju

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1458
   [Obrisani korisnik]
12.7.2009 21:59:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1459
12.7.2009 21:59:40   
dominik
IZVORNA PORUKA: lilivana

IZVORNA PORUKA: dominik

mogu se potrudit...a gle jedo je mikic/lizalica a drugo domaci kremasti kolac (to ne ide pod slatko)

ne, ne, kolači se ne ubrajaju u slatko user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ pazi kaj si obećala, ja zapišem di je ovaj post, pa te podsjetim u devetom mj. user posted image

ja se tjesim da kremsnite i dunavski valovi ne idu pod to...nisam ljubitelj slatkog ali par vrsta kolaca ne odbijamuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1460
12.7.2009 22:00:59   
Florijan Jakov
evo degustiram svoj današnju uradak user posted image .. finooooo

nema potrebe za potsjećanje, kaj velim, to ispunim user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1461
12.7.2009 22:01:48   
Viky
odoh i ja cure,veliki pozdrav sutra,a maloj Katarinčici puno poljubaca za brzo ozdravljenje

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1462
12.7.2009 22:02:49   
m600
hello curke evo mene na par minuta....kako ste mi? što ima?
jel ejmama rodila? user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 1463
12.7.2009 22:04:09   
dominik
vecer m600, kako busa?

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1464
12.7.2009 22:05:50   
m600

vecer m600, kako busa?

buša je super...skače non stop user posted image
kako si mi ti? dječica? e da ono na slici jesam ja...tu je sliku stavio mm dok sam ja bila na wc-u...kad ga nisam ubila...to ja zovem lošim danimauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio m600 -- 12.7.2009 22:06:05 >

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1465
12.7.2009 22:06:20   
Anoniman
Laku noć lilivana, ljubni mi Gaby!

Dominik, ne znam, može biti da je ta smjena takva... sutra ću vidjeti kako će biti, možda su one druge ipak normalne i možda je to bilo zbog vikenda. Jučer nije bilo ni doktora tamo, pa su žene valjda mislile, e sad možemo ko u Meksiku, ono, "manjana".... bu se posel sam napravil.
Očekujem sutra da rade punom parom, pogotovo kad budu tam doktori, jer ak bude opet nekog sr... user posted image  - moj jezik  bu se ftrgel z lanca user posted image  - a onda su nadrapali!user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 1466
12.7.2009 22:07:58   
dominik
IZVORNA PORUKA: m600

vecer m600, kako busa?

kako si mi ti? dječica? e da ono na slici jesam ja...tu je sliku stavio mm dok sam ja bila na wc-u...kad ga nisam ubila...to ja zovem lošim danimauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja bi ga kaznilauser posted image sam neka skace busa...falit ce ti poslije taj osjecaj

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1467
12.7.2009 22:09:07   
dominik
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Dominik, ne znam, može biti da je ta smjena takva... sutra ću vidjeti kako će biti, možda su one druge ipak normalne i možda je to bilo zbog vikenda. Jučer nije bilo ni doktora tamo, pa su žene valjda mislile, e sad možemo ko u Meksiku, ono, "manjana".... bu se posel sam napravil.
Očekujem sutra da rade punom parom, pogotovo kad budu tam doktori, jer ak bude opet nekog sr... user posted image  - moj jezik  bu se ftrgel z lanca user posted image  - a onda su nadrapali!user posted image

o da da..bus vidla kad su doktori tamo...sve su mile i drage...a za vrecicu sa cokoladom bu ti djetetu mjerila temperaturu...sve je to potkupljivo...samo tesko je dati nekome koga ne mozes vidjeti ocima...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1468
12.7.2009 22:09:46   
m600

IZVORNA PORUKA: m600

vecer m600, kako busa?

ja bi ga kaznilauser posted image sam neka skace busa...falit ce ti poslije taj osjecaj

ma ja stavila učitavati one dvije i on kaže stavit ću ja još jednu ova je baš super...a ja u bakinoj haljini..taj dan smo cijeli dan spremali...užasss....kaznila sam ja njega ovih 7 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tavom po glavi

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1469
12.7.2009 22:11:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mariachi

o da da..bus vidla kad su doktori tamo...sve su mile i drage...a za vrecicu sa cokoladom bu ti djetetu mjerila temperaturu...sve je to potkupljivo...samo tesko je dati nekome koga ne mozes vidjeti ocima...

aaahhhhaaaa, tak to ide... user posted image
bum ja njih sutra pripitomila, user posted image  budu mi išle z ruke jesti, na mic mic... user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 1470
12.7.2009 22:12:11   
dominik
nisam htjela reci da izgledas ko buduca baka koja ceka unuce da se rodi i ceznutljivo gleda u kindac ali povukla si me za jezikuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1471
12.7.2009 22:13:56   
dominik
gledaj to sa pozitivne strane...puno djece ocvrsu u pozitivnom smislu...a kad si isla u lift i nije vise plakala zaci sama se smirila...svakim danom bit ce joj sve bolje samo budi hrabra...to je kao i sa vrticem i svim drugim stvarima...samo kaj steta kaj ste prva dva dana naletili na vjestice

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1472
12.7.2009 22:14:58   
natalijax
pozzz zene sto se radi osim surfanja kako ste

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1473
12.7.2009 22:15:37   
dominik
user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1474
12.7.2009 22:17:45   
m600

nisam htjela reci da izgledas ko buduca baka koja ceka unuce da se rodi i ceznutljivo gleda u kindac ali povukla si me za jezikuser posted image

ma ženo ne brini.... pa imam ja doma ogledalo....user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!