|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
4.8.2008 22:10:10   
božica
Bok njanja vi na veliko po rođendanima idete-mali Jan je pravi dečkouser posted image
tako će i moje cure biti velike dok će moje frendice imati djećicuuser posted image
Eja to za dojenje i kupanje u moru neznam šta bi rekla-
najbolje pitati one koje su to prošle tipa anne kaže da je dojila i sve ok
user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1601
4.8.2008 22:11:32   
božica
Oj Wukovarka pa kud bježišuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1602
4.8.2008 22:16:07   
njanja
ma dobro, izdržati ću....doduše patronažna mi je rekla da ako se kupam (to mi je rekla još u 6 mj kada nisam bila ko gina) da se samo namočim i izađem van i brzo promijenim kupaći....Kao da cike nisu na hladnome i da se ne gubi mlijeko.... Ma izdržala sam bit na snijegu radi jana u trbuhu, a ne skijat pa ću i izdržat ljeto....zato se mi već brijemo za skijanje u 3. mj i sljedeće ljetovanje user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1603
4.8.2008 22:25:22   
Ruža
Bokić Njanja!user posted image

Božita šta kod tebe nije vrijedilo ono koja prva otvori sezonu druge ju slijede?user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1604
4.8.2008 22:27:37   
božica
IZVORNA PORUKA: Ruža

Bokić Njanja!user posted image -no bok još jednom njanja

Božita šta kod tebe nije vrijedilo ono koja prva otvori sezonu druge ju slijede?user posted image

oj Rosa ne kužimuser posted image daj prevedi please

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1605
4.8.2008 22:28:59   
njanja
Ružo, jesi li se izvrištala? Kod mene je to vrijedilo.....sada su mi trudne 2 frendice (sred.škola i fax, jako smo bliske) i sestra...I još jedna frendica sa alpinizma....Biti će beba, imati ću brdoooo djece na rođendanu....Ali ovo je dobro: ja am odrasla sa te 3 frendice koje imaju dečke i na čijem sam 1 danas rođiću bila....Ko male smo bile nerazdvojne...I 2000. su sve rodile....1 mjesec, 5 mjesec i 8 mjesec....I rekle su meni: Anja a šta sada ti čekaš....Nakon par dana sam otišla po recept za antibebi pilule.... user posted image  

-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1606
4.8.2008 22:32:42   
Ruža
IZVORNA PORUKA: božica

Bokić Njanja!user posted image -no bok još jednom njanja

oj Rosa ne kužimuser posted image daj prevedi please

Ma sad ni ja ne kužim, malo sam si tupsy-glupsy.user posted image
Mislila sam na ono prva se uda-druge ju slijede, prva ostane trudna- pa ostatak ekipe za njom?

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1607
4.8.2008 22:34:50   
Ruža
IZVORNA PORUKA: njanja

Ružo, jesi li se izvrištala

NIsam još, pojela sam slađu...user posted image user posted image user posted image

Nakon par dana sam otišla po recept za antibebi pilule.... user posted image   user posted image user posted image user posted image  baš si me nasmijala...user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1608
4.8.2008 22:43:38   
piggy

[/quote]
Ma sad ni ja ne kužim, malo sam si tupsy-glupsy.user posted image
[/quote]

ja vama vise nebum toliko davala za pit,malo ste pobrkali loncice.user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1609
4.8.2008 22:45:57   
Ruža
Ma samo ti Piggy natoči, možda i nadođemo malo.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1610
4.8.2008 22:49:11   
piggy
posto sam danas iznimno dobre volje i nekog neopisivo dobrog raspolozenja evo za cjelu ekipu.zivjeli vi meni 100 godina
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1611
4.8.2008 22:50:19   
piggy
user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1612
4.8.2008 22:51:11   
koka
user posted image user posted image user posted image evo me nakratko. čega ima.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1613
4.8.2008 22:53:42   
božica
Oj najnja kak si ti otišla po te pilule-user posted image
Oj Ružo skontala samuser posted image

moje frendice ne da su otišle po pilule već su njih dve prekinule veze od 6 god.jer su se se zdrmale malo-moja trudnoća i svadba je sve nekako zdrmalo

E a znaš kako su reagirale kada sam im prvi puta rekla da sam trudna sve su bile u šoku(23god)-ne zamjeram im jer kažu za mene bi zadnju rekle da ostanem trudna a neznam zakaj jer ja sam oduvijek voljela djećicu

A i sada imaju po 27 -28 god i bježe od braka i djeceuser posted image imaju još vremena

piggy imaš pravo daj nam nekaj za jesti

idem micat rit...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1614
4.8.2008 22:56:54   
piggy
user posted image evo draga nadam se da ti nece tesko past na zeludac posto je tako kasno.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1615
4.8.2008 22:57:09   
božica
IZVORNA PORUKA: koka

user posted image user posted image user posted image evo me nakratko. čega ima.

bok kokita bolje pitaj ćega nema jer ovo ovdje se nezna ko kaj govori evo smijem se i pišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cure zakon ste nasmijem se uz mene i vas uvijek

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1616
4.8.2008 23:00:58   
Ruža
IZVORNA PORUKA: božica

A i sada imaju po 27 -28 god i bježe od braka i djeceuser posted image imaju još vremena

Božita ovo mi je poznato..user posted image
To ti je problem što u tim godinama kreneš nositi cvikse i najednom progledaš, pa vidiš i što treba i što ne treba.user posted image
Rekla meni moja raska : " Draga udaj se odmah poslje srednje škole, dok još slabo vidiš, poslje će ti biti sve teže i teže". Moram priznati da mi je krivo što ju nisam poslušala.
Bar bi majstore ranije riješila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1617
4.8.2008 23:01:17   
božica
IZVORNA PORUKA: piggy

user posted image evo draga nadam se da ti nece tesko past na zeludac posto je tako kasno.

hvala piggy ma krasna si kak ti spraviš sve nabrzaka-nadam se da neće teško past na želudac
thxuser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1618
4.8.2008 23:07:54   
koka
cure sorry al glava mi puca. odoh se odmoriti malo već kad mi je Mila zaspala. puse vam šaljem i laku noćuser posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1619
4.8.2008 23:15:05   
njanja

Rekla meni moja raska : " Draga udaj se odmah poslje srednje škole, dok još slabo vidiš, poslje će ti biti sve teže i teže". Moram priznati da mi je krivo što ju nisam poslušala.
Bar bi majstore ranije riješila.user posted image user posted image user posted image user posted image
 E sad sam odvalila od smijehauser posted image

-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1620
4.8.2008 23:18:41   
piggy
user posted image samo se ti smjeskaj,smijeh produzuje zivot i pomladuje.bar su meni tako rekli.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1621
4.8.2008 23:22:16   
anne
Joj njanja koje gluposti. Mlijeku treba par dana da dođe i par dana da ode. Čak niti veliki stres kao smrt bliske osobe ne može trajno zaustavti mlijeko. Čak i da si u vodi pola sata, kad izađeš se utopliš i nema beda. Kakav prestanak proizvonje. Ja na moru dojila čak i više nego inaće jer je Petra bila stalno žedna.
Nema to veze s vezom. Ako još imaš lohije jasno mi je da se ne smiješ kupati, ali zbog dojenja?!
Koju got znam dojila je na moru i nije bilo problema.
Daj malo pročačkaj netom ili nazovi grupe za potporu dojenja.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1622
4.8.2008 23:27:33   
anne
Oprosti njanja, baš sam se vužgala. Super si otvorila onu temu - svakih par godina se savjeti mjenjaju i najbolje je slušati bebu i svoj instinkt.
Ovdje sse pije na veliko vidim. Dajte i meni nešto šareno i hlano.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1623
4.8.2008 23:29:49   
njanja
Eto Anne-to ti je to o čemu sam sada pisala: ja samo slušam stručne osobe kojima vjerujem-moj ginić koji mi je vodio trudnoću i sestrična ginekologinja....I zato sam baš rekla na onoj temi da je bolje vjeroivati svojim instinktima....Ali jel tako da prvo što ti padne na pamet je slušati stručne osoboe?Ali dobro, nije mi za glavu, poslušati ću ginića i nekupati se do 01.09. (10 tj od poroda)...Lohije nisam imala duže od 15-20 dana....

< Poruku je uredio njanja -- 4.8.2008 23:30:45 >

-Tagore-

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1624
4.8.2008 23:30:11   
Candy
Jooj,cure moje...idem u krpe,jer nemrem gledat...žao mi je što se nismo družile,ali u nedjelju sam doma pa ćemo nadoknaditi sve ove dane,nadam se...želim vam svima mirne i slatke snove...
Piggy,držim fige!
user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pazi na dijete
Admin

Kome najradije prepuštate dijete kad morate otići negdje?

nikome, nigdje ne idem (26%)

njegovom tati (35%)

mojoj svekrvi (9%)

tetama (17%)

nekom drugom (13%)

Broj svih glasova: 23

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!